Позначка: ЦВК_ХТ
-
Кавова магія: від чашки до смаку
9 квітня перша група здобувачів освіти завершила навчання в Латвії за програмою академічної мобільності Еразмус+. Один із учасників програми Денис Новак поділився враженнями та здобутим досвідом. Денис розповів про особливості проходження практики у готельно-ресторанному комплексі Neiburgs в м. Рига. Він також провів короткий екскурс у світ професійного обладнання для приготування кави та поділився зі здобувачами…
-
Програма обміну Еразмус+ продовжується!
Студенти відділень туризму та готельно-ресторанної справи і харчових технологій Волинського фахового коледжу НУХТ приїхали до Риги на навчання за програмою академічної мобільності Еразмус+. Завдяки програмі студенти отримають можливість покращити свої навички та уміння: в управлінні готельно-ресторанним бізнесом, в здатності реалізовувати ефективні внутрішні комунікації та навички взаємодії у професійній діяльності, в розробці програми маркетингу для підприємств…
-
Перспективи співпраці в галузі виробництва апіпродукції
15 березня відбулася зустріч викладачів циклової випускової комісії виробництва та технологій з співвласниками магазину «Медова хата» Володимиром та Тетяною Дмитруками. Володимир є президентом Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий Стан», головою Волинського обласного осередку громадської організації «Гільдія медоварів України». Він один з перших, хто почав виробляти на Волині продукцію на основі меду та інших продуктів бджільництва,…
-
Розширене засідання з перегляду та удосконалення освітніх програм
Сучасний світ постійно змінюється і розвивається, відповідно змінюються потреби та вимоги роботодавців. У зв’язку із цим, освітні програми потребують постійного перегляду та оновлення. 7 березня відбулось розширене засідання, у якому взяли участь голови робочих груп з розробки, перегляду та удосконалення освітніх програм, голови циклових випускових комісій та завідувачі відділень. Під час засідання було розглянуто ряд…
-
Зустріч студентів відділення харчових технологій з директором кав’ярні-кондитерської «Старе Місто»
На відділенні харчових технологій відбулася зустріч студентів другого курсу із Новосад Ларисою Андріївною, директором кав’ярні-кондитерської «Старе Місто». Лариса Андріївна займається соціальною та громадською діяльністю, допомагає українським воїнам, відстоює інтереси та права людей з інвалідністю. В легендарній кав’ярні баристами працюють двоє юнаків з синдромом Дауна, зокрема – і її син. На даний момент на базі закладу…
-
Засідання робочої групи із проведення моніторингу освітньо-професійної програми Харчові технології
1 березня 2023 р. відбулося розширене засідання робочої групи із проведення моніторингу освітньо-професійної програми Харчові технології за участю викладачів циклової випускової комісії виробництва та технологій, роботодавців і здобувачів освіти. У роботі прийняли участь директор кав’ярні-кондитерської «Старе Місто» Новосад Лариса Андріївна, керуюча рестораном «Колобок» Самусік Катерина Вікторівна, технолог мережі піцерій «Фелічіта» Александрова Світлана Олександрівна, здобувачі освіти…
-
Державна атестація – завершальний етап навчання в коледжі
Державна атестація – це надзвичайно важливий момент в житті студентів, адже вони повинні підтвердити рівень здобутих у коледжі знань перед членами екзаменаційної комісії. Разом з тим, державна атестація – це є завершальний етап підготовки студентів освітньої програми «Харчові технології». Слід відзначити, що 90 студентів відділення Харчових технологій успішно склали комплексний екзамен зі спеціальності. Під час…
-
Робота під час навчання: привабливо та перспективно!
29 вересня 2022 року відбулось засідання циклової випускової комісії виробництва та технологій спільно із здобувачами освіти, представниками студентського самоврядування та роботодавцями. У рамках проведення даного заходу для студентів спеціальності «Харчові технології», учнів професій кухар, офіціант, бармен, пекар, кондитер було проведено зустріч з українською торговельною мережею продовольчих супермаркетів «Сільпо», яка належить торговельній корпорації Fozzy Group та…
-
Здорове харчування – це легко
16 вересня на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи у групі ГРС-21 відбулося відкрите заняття в нетрадиційній формі з актуальної теми здорового харчування. Кандидат технічних наук, Ройко Ольга Михайлівна,та викладач, Пальоха Катерина Миколаївна, з дисципліни “Фізіологія харчування з основами нутріціології” провели бінарне заняття з використанням міждисциплінарних зв’язків. В ході лекції було використано презентацію та відеоматеріали. Викладачі…