Дні гостинності на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології взяли участь у Дні гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

З вітальним словом звернулась до гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров ознайомили гостей зі структурою університету, детально розповіли про факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції. Окремо зупинилися на особливостях цьогорічної вступної кампанії. Гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування» професор Олег Кузьмін ознайомив слухачів з її особливостями, надав ґрунтовну інформацію щодо навчання та проходження практичної підготовки у тому числі й за кордоном, можливості самостійного вибору здобувачами своєї освітньої траєкторії, визнання в університеті результатів неформальної освіти, а також працевлаштування випускників.

Здобувачі освіти коледжу мали можливість також поспілкуватися зі здобувачами освіти НУХТу, які розповіли про переваги студентського життя в університеті, цікаві заходи, які систематично відбуваються на кафедрі та факультеті, можливість поспілкуватися з відомими фахівцями ресторанного бізнесу, які залучаються до освітнього процесу.

Такі зустрічі є корисними, адже дають можливість ближче познайомитися зі своєю альма-матер, зробити більш виважений вибір щодо спеціальності та освітньо-професійної програми за якою будуть навчатися в майбутньому.