Позначка: ЦВК_ХТ

  • Визначаємо якість харчових продуктів

    Визначаємо якість харчових продуктів

    У сучасному світі, де здоров’я людини є пріоритетом, визначення якості харчових продуктів стає надзвичайно важливим.  Саме тому для здобувачів освіти ОПП «Харчові технології» у процесі вивчення освітнього компонента «Харчові технології» було проведено майстер-клас по дослідженню харчових продуктів експрес-методом. Студентам продемонстрували методи визначення крохмалю у м’ясних виробах та в молоці. Був проведений люмінесцентний аналіз харчових жирів (вершкового…

  • Екскурсія здобувачів освіти в рекреаційний комплекс “Рестпарк”

    Екскурсія здобувачів освіти в рекреаційний комплекс “Рестпарк”

    Здобувачі освіти ОПП «Харчові технології» в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відвідали рекреаційний комплекс “Рестпарк”, що знаходиться в прекрасному місці на околицях нашого міста. Унікальністю цього комплексу є мальовнича волинська природа із її лісами та водоймами. Під час екскурсії студенти мали можливість поринути в історію створення “Рестпарку” та ознайомитись з його сьогоденням.…

  • Онлайн-зустріч «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів»

    Онлайн-зустріч «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів»

    В рамках співпраці з кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій відбулася онлайн-зустріч здобувачів освіти освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа з к.т.н., доценткою Людмилою Мамченко. Зустріч була присвячена темі: «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів» і відбувалася в рамках вивчення освітніх компонент «Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства»…

  • Гостьова лекція з харчових технологій

    Гостьова лекція з харчових технологій

    На запрошення к.т.н., доцента, викладача фахових дисциплін Лариси ГОПАНЧУК, 15 квітня для здобувачів освіти спеціальності 181 – Харчові технології була проведена гостьова лекція від професора, доктора технічних наук Луцького національного технічного університету – Ігоря Миколайовича ДУДАРЄВА. Тема лекції: «Чипси з рослинної сировини: технологія, властивості». Під час лекції Ігор ДУДАРЄВ охоче поділився зі здобувачами ОПП «Харчові технології» секретами…

  • Майстер-клас «Дослідження властивостей харчових речовин методами аналітичного аналізу»

    Майстер-клас «Дослідження властивостей харчових речовин методами аналітичного аналізу»

    17 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій викладач фахових дисциплін Богдан Галина Іванівна провела майстер-клас з освітнього компоненту «Аналітична хімія» для здобувачів ОПП Харчові технології. Таку сучасну форму заняття було вибрано для відпрацювання в малих групах практичних навичок застосування методів аналітичного аналізу з метою формування мотивації до самонавчання, самовдосконалення, саморозвитку. Здобувачам…

  • Навчальні екскурсії як інструмент поглиблення спеціальних компетентностей

    Навчальні екскурсії як інструмент поглиблення спеціальних компетентностей

    У рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій здобувачі освіти ІІ курсу освітньо-професійної програми Харчові технології відвідали відому у Луцьку та за його межами броварню «Luchan Brothers’ Brewery». Заступник директора з маркетингу Наталія Петрівна Попович провела підприємством цікаву та пізнавальну екскурсію. Вона розповіла про історію започаткування пивоварні, асортимент продукції, що випускається, окрему увагу приділила…

  • Студентський круглий стіл: «Сучасні тренди та тенденції розвитку харчової промисловості»

    Студентський круглий стіл: «Сучасні тренди та тенденції розвитку харчової промисловості»

    В рамках проведення тижня циклової комісії виробництва та технологій викладачем Ларисою ГОПАНЧУК було проведено студентський круглий стіл на тему: «Сучасні тренди та тенденції розвитку харчової промисловості». Участь в заході взяли здобувачі освіти третього курсу, освітньої програми «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології». З вітальним словом перед учасниками круглого столу виступила к.т.н., доцент Лариса ГОПАНЧУК, яка…

  • Майстер-клас у кондитерській студії-кавʼярні «Світ Десертів»

    Майстер-клас у кондитерській студії-кавʼярні «Світ Десертів»

    Здобувачі освіти групи ХТ-33 освітньої програми «Харчові технології» у рамках вивчення освітнього компонента «Технологія борошняних кондитерських виробів» відвідали майстер-клас у кондитерській студії-кав’ярні «Світ Десертів». Засновниця студії-кав’ярні – шеф-кондитер Світлана Скопюк, яка є неймовірним і досвідченим фахівцем кондитерського виробництва ознайомила здобувачів освіти з історією та технологією приготування макаронс. Вона поділилась своїми знаннями та секретами приготування  популярного…

  • Відкриття лекційної аудиторії у коледжі: віддзеркалення історії та майбутнього

    Відкриття лекційної аудиторії у коледжі: віддзеркалення історії та майбутнього

    28 березня Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій відзначив важливу подію – відкриття нової лекційної аудиторії. Цей момент став важливою віхою в історії освітнього закладу, яка відображає не лише його довгу та багату історію, але й прагнення до постійного розвитку та удосконалення для майбутніх поколінь. З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Ігор…