Онлайн-зустріч «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів»

В рамках співпраці з кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій відбулася онлайн-зустріч здобувачів освіти освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа з к.т.н., доценткою Людмилою Мамченко. Зустріч була присвячена темі: «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів» і відбувалася в рамках вивчення освітніх компонент «Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства» та «Організація ресторанного господарства». Лекторка ознайомила здобувачів із сучасною практикою організації дипломатичних заходів різного формату,  поділилася власним практичним досвідом з відвідування дипломатичних прийомів у Букінгемському палаці, розповіла про організацію дипломатичних прийомів з нагоди Дня незалежності в різних країнах світу.

В процесі розповіді здобувачі освіти мали можливість закріпити основні спеціальні компетентності та результати навчання передбачені освітньо-професійними програмами, зокрема  здатність здійснювати сервісновиробничий процес у закладах ресторанного господарства, аналізувати сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності та рекреаційного господарства, застосовувати навички клієнтоорієнтованого сервісу у професійній діяльності, готовність до сервісної діяльності відповідно до рекреаційних потреб гостей, враховуючи їхні етнокультурні, історичні та релігійні традиції, сучасні сервісні технології, нові форми і способи обслуговування та впровадження останніх досягнень зарубіжного досвіду у сфері гостинності.

Людмила Євгенівна також наголосила на важливості подальшого навчання  у закладах вищої освіти та можливостях працевлаштування випускників Національного університету харчових технологій за кордоном, як в структурі українських дипломатичних представництв, так і звичайних закладів ресторанного господарства.

Дякуємо кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій за співпрацю, а Людмилі Євгенівні за цікаву зустріч та пізнавальну розповідь.

Ольга Ройко