Відокремлений структурний підрозділ “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій” здійснює підготовку фахівців для:
- харчової і переробної промисловостей
- сфери інформаційних технологій
- підприємництва, торгівлі, фінансово-кредитних установ
- сфери обслуговування
Форма навчання: денна, бюджет/контракт
Прийом здійснюється на основі базової (9 класів) та повної (11 класів) середньої освіти, а також ОКР “кваліфікований робітник“.
Після закінчення коледжу студенти мають змогу продовжити навчання у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) за скороченим терміном навчання, або інших закладах освіти.
👍 Соцмережі для вступників
🔷 Канал в Telegram для вступників!
📸 Наша Instagram-сторінка!
Електронний кабінет вступника
❕Шановні вступники. При підтвердженні місця навчання в електронному кабінеті необхідне накладення кваліфікованого електронного підпису вступника (КЕП). Вам необхідно самостійно заздалегідь подбати про наявність КЕП. Для цього потрібно звернутися до органів Державної податкової служби України.
📌 Результати співбесід
👍 Списки рекомендованих до зарахування
📑 Накази про зарахування
Спеціальності та професії

З переліком спеціальностей та професій можна ознайомитись за посиланням
Усі спеціальності, освітні програми та професії є акредитованими та атестованими відповідно до вимог чинного законодавства
📑 Правила прийому
👨💻👩💼 Освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр
Спеціальності:
- 071 Облік і оподаткування
- 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
- 075 Маркетинг
- 076 Підприємництво та торгівля
- 121 Інженерія програмного забезпечення
- 123 Комп’ютерна інженерія
- 181 Харчові технології
- 241 Готельно-ресторанна справа
- 242 Туризм і рекреація
✔ Обсяги державного замовлення

👩🍳👨🔧 Освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікований робітник
Професії:
- Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення
- Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування
- Кухар
- Офіціант. Бармен
- Кравець. Вишивальник
- Кравець
- Касир (в банку)
- Електромеханік з ремонту і обслуговування лічильно-обчислювальних машин
- Агент з організації туризму. Адміністратор
- Пекар. Кондитер
- Майстер ресторанного обслуговування
🗓️ Розклад співбесід
Вартість навчання для вступників 2023 року
Нормативна документація
- Наказ від 21.04.2023 №49 “Про введення в дію Правил прийому до Національного університету харчових технологій у 2023 році”
- Положення про Приймальну комісію
- Порядок роботи апеляційної комісії
- Порядок проведення співбесід
- Положення про порядок проведення підсумкової атестації випускників підготовчих курсів та успішне закінчення підготовчих курсів

Є запитання?
Поставте його відповідальному секретареві приймальної комісії
⏰ Графік роботи Приймальної комісії
- з понеділка по п’ятницю – з 800 до 1600 (без обідньої перерви)
- по суботах – з 800 до 1200
- по неділях та святкових днях – вихідні дні
🏡 Контактна інформація
Відповідальний секретар приймальної комісії: Ребрина Ніна Геннадіївна
Адреса: 43016, Україна, м. Луцьк, вул. Кафедральна, 6, каб. 40
Телефон: +38 096 847 7624, +38 095 859 5290
Viber: +38 096 847 7624
Telegram: +380958595290
E-mail: vocnuft.pk@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/vocnuft/
Facebook: https://www.facebook.com/vocnuft/