Позначка: ЦВК_ТГРС
-
Практикуємо тематичні сервіровки столу
Важливим елементом реалізації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» є проведення практичних занять з профільних дисциплін. Так, під час вивчення освітньої компоненти «Ресторанна справа» для поглиблення практичних навичок здобувачів викладачем Тетяною Іщик було проведене практичне заняття «Тематичне сервірування столу». Сервірування важливе не тільки для того, щоб стіл мав красивий вигляд, а і для збереження порядку на ньому. […]
-
Волинська гостинність у найкращих традиціях!
27 жовтня на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи відбувся цікавий захід під назвою «Традиційна волинська гостина», на який викладачі й студенти презентували регіональні страви в сучасній інтерпретації та подачі. На столі красувалася вишукана скатертина, а в традиційному дерев’яному й глиняному посуді з різьбленням й візерунками були подані давні волинські страви: волок, клекуцьоха, крижаки, ниґлі, підкалатка, […]
-
Щиро запрошуємо вас на давню волинську гостину!
Відділення туризму та готельно-ресторанної справи підготувало для вас розмаїття давніх волинських страв із оригінальними назвами в сучасній інтерпретації подачі. Осінь – щедра пора збирання врожаю, час теплих розмов у затишному родинному колі. Волиняни здавна славляться своєю гостинністю й щедрістю, радо вітають у своїй оселі гостей і запрошують до столу. Самобутньою волинською стравою є клекуцьóха – […]
-
Спортивний туризм – прагнення до здорового способу життя!
Сучасні методи навчання основам фахової майстерності здобувачів освіти на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи дуже різноманітні, цікаві й часто проходять в ігрових, нетрадиційних формах. Ми виховуємо в студентів прагнення до здорового способу життя, водночас формуємо їх, як майбутніх фахівців своєї справи. Спортивний туризм є одним з найголовніших напрямків професійного спрямування. Завдяки такій діяльності закладаються основи […]
-
Перші спроби веслування
До Міжнародного дня туризму для здобувачів освіти відділення туризму та готельно-ресторанної справи був організований цікавий позаурочний захід – сплав річкою Стир. Завдяки участі керівників гуртка спортивного туризму коледжу та тренерів «Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради» Мелемуки Вікторії Василівни та Черчик Олега Андрійовича для студентів був проведений інструктаж […]
-
Студенти-екскурсоводи навчально-туристичної агенції “Біля вежі” розкривають таємниці Окольного замку
Вересень гостинно відчинив двері для студентів Волинського фахового коледжу НУХТ. Першокурсники переступили поріг одного з найвідоміших навчальних закладів Луцька та Волинської області. За період навчання перед ними відкриється багато професійних таємниць, хоча не лише секрети практичної діяльності пізнають студенти, а й таїну історії унікальної пам’ятки стародавнього Лучеська. Свою історію Волинський фаховий коледж Національного університету харчових […]
-
Здорове харчування – це легко
16 вересня на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи у групі ГРС-21 відбулося відкрите заняття в нетрадиційній формі з актуальної теми здорового харчування. Кандидат технічних наук, Ройко Ольга Михайлівна,та викладач, Пальоха Катерина Миколаївна, з дисципліни “Фізіологія харчування з основами нутріціології” провели бінарне заняття з використанням міждисциплінарних зв’язків. В ході лекції було використано презентацію та відеоматеріали. Викладачі […]