Категорія: Життя коледжу

  • Навчально-тренувальні стрільби

    Навчально-тренувальні стрільби

    Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» стосовно підготовки громадян України до військової служби, з метою вдосконалення знань, умінь і навичок здобувачів освіти з навчального предмета «Захист України», визначення рівня їх готовності до строкової військової служби у Збройних силах та інших військових формуваннях України 5 травня здобувачі освіти нашого коледжу разом з […]

    Читати далі >

  • Дослідження родинних гастрономічних традицій – запорука формування етнічної культури

    Дослідження родинних гастрономічних традицій – запорука формування етнічної культури

    Гастрономічна культура, як різновид людської культури дуже глибоко інтегрована в суспільне життя. Народна кухня – це така ж культурна спадщина, як мова, література, мистецтво, це неоцінений здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати. В рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій студенти спеціальності «Харчові технології» представили матеріали своїх пошукових проєків – секрети простої […]

    Читати далі >

  • Майстер-клас «Європейський сніданок»

    Майстер-клас «Європейський сніданок»

    26 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій на базі навчального ресторану “Біля замку” відбувся майстер-клас “Європейський сніданок”. Захід був проведений за участю майстрів виробничого навчання Деменік Марії Юріївни і Козакової Яни Миколаївни та учнів груп К- 21 та К-31 Романюк Вікторії, Лісовця Дениса та Лучковського Максима. Саме ці здобувачі освіти нещодавно […]

    Читати далі >

  • Інклюзія та профорієнтація: допомога дітям з особливими освітніми потребами у виборі професії

    Інклюзія та профорієнтація: допомога дітям з особливими освітніми потребами у виборі професії

    В інклюзивній кав’ярні «Старе місто» відбулася зустріч старшокласників Луцького навчально-реабілітаційного центру з метою проведення профорієнтаційного діалогу «Твій вибір». На заході учні ознайомилися з актуальними професіями на ринку праці, формулою їх вибору, з інформацією про заклади професійної освіти та шляхами здобуття професій. Співвласниця кав’ярні «Старе місто» і заступник голови ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна та […]

    Читати далі >

  • Майстер-клас по молекулярній кухні «Захоплююча подорож у світ нових смаків»

    Майстер-клас по молекулярній кухні «Захоплююча подорож у світ нових смаків»

    У світі активно розвивається нова гастрономічна мода – молекулярна кухня. Цей тренд стає популярним серед справжніх любителів: з’являються нові рецептури і профільні ресторани. Від сучасної кухні гурмани чекають свіжих та яскравих емоцій, вражень. Пікантності додає й той факт, що тепер в цій області відсутні єдині стандарти, набуває значення творчий підхід, що поєднує традиційну регіональну кухню […]

    Читати далі >

  • Кавова магія: від чашки до смаку

    Кавова магія: від чашки до смаку

    9 квітня перша група здобувачів освіти завершила навчання в Латвії за програмою академічної мобільності Еразмус+.  Один із учасників програми Денис Новак поділився враженнями та здобутим досвідом. Денис розповів  про особливості проходження практики у готельно-ресторанному комплексі Neiburgs в м. Рига. Він також  провів короткий екскурс у світ професійного обладнання для приготування кави та поділився зі здобувачами […]

    Читати далі >

  • Відбулась акція «Подаруй паску ближньому»

    Відбулась акція «Подаруй паску ближньому»

    Здобувачі освіти Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» разом із педагогами приготували паски та привітали з Великоднем викладачів, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Усі вклали у цю справу часточку домашнього тепла, душевної щедрості та любові. Здавна відомо, для того, щоб паска була смачна, в процесі випікання, в неї вкладають душу і […]

    Читати далі >

  • В очікуванні Великодня. Сервіруємо стіл

    В очікуванні Великодня. Сервіруємо стіл

    Великдень – одне з найважливіших християнських свят, яке відзначається у багатьох країнах світу. Це свято пов’язане зі свіжістю та відродженням природи. На Великдень після освячення паски в українців заведено збиратися з родиною чи друзями за столом за великодніми частуваннями. Учні груп ОБ-11 та ОБ-31 професії «Офіціант. Бармен» разом з майстрами виробничого навчання Оксаною Казнадзей та […]

    Читати далі >

  • Подяка від наших захисників

    Подяка від наших захисників

    31 березня 2023 року у внутрішньому дворі коледжу відбувалася передача автомобіля для потреб 53 батальйону 100 ОБрТрО ЗСУ. Кошти на який були зібрані колективом Волинського фахового коледжу НУХТ, здобувачами освіти, випускниками, а також всіма небайдужими людьми, які щиро вболівають за долю нашої країни. Щиро раді дізнатися, що автомобіль вже виконує бойові завдання на передовій, допомагає […]

    Читати далі >

  • Урочиста академія «Пам’ять заради майбутнього»

    Урочиста академія «Пам’ять заради майбутнього»

    11 квітня весь світ віддає данину скорботної пам’яті жертвам нацизму, які загинули в фашистських концтаборах. Цю дату згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН було встановлено в пам’ять про інтернаціональне повстання в’язнів найбільшого концентраційного табору – Бухенвальд. Саме 11 квітня 1945 року останній в’язень вийшов з його воріт із сумно відомим написом “Jedem das Seine” – […]

    Читати далі >

  • Похід до театру

    Похід до театру

    Відокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» організував похід для здобувачів освіти та педагогічного колективу в Волинський академічний театр імені Т. Г. Шевченка на виставу «Сватання на Гончарівці». Метою відвідування театру був розвиток культури серед сучасної молоді, вивчення і збереження фольклору рідного краю, намагання об’єднати всі кращі літературні сили. Зручні місця дозволили […]

    Читати далі >

  • Український прапор завжди позиціонувався як військова святиня

    Український прапор завжди позиціонувався як військова святиня

    Напередодні усі працівники та здобувачі освіти Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» придбали та передали автомобіль для військових, які стоять на Харківському напрямку, додатково завантаживши його харчовими продуктами, а також предметами першої необхідності. «Дякуємо Вам, за вашу підтримку!!! Випічка дуже смачна, по-домашньому) Машина працює по максимальному. Переможемо!!!» Теплі слова подяки за […]

    Читати далі >