Піца: від традицій до інновацій – навчаємося на майстер-класі з приготування улюбленої страви

Піца є однією з найпопулярніших страв у всьому світі і займає важливе місце в гастрономічній культурі. Це страва, яка може задовольнити різноманітні смакові уподобання. У неї дуже багато переваг: зручно їсти, готується дуже швидко, її досить, щоб поласувати великою компанією. Але найголовніше – це надзвичайно смачно!

Піца є полотном для кулінарної творчості. Кухарі та гурмани по всьому світу експериментують зі складниками, поєднуючи незвичайні інгредієнти та створюючи нові смакові поєднання.

Майстри виробничого навчання Казнадзей О.В. та Лапчук Я.О. організували майстер-клас по приготуванні піци для слухачів центру зайнятості. Своїми навиками та секретами поділився наш випускник, Троцюк Олег, нині – працівник піцерії “Solo – pizza”. Він показав здобувачам освіти техніки розкатування тіста, нанесення соусу та розподілу інгредієнтів. Слухачі виявити свою кулінарну творчість, додаючи унікальні складники та створюючи при цьому власні рецепти.

Такі заходи сприяють розвитку кулінарних навичок та впевненості на кухні. Це також чудовий спосіб спілкуватися та проявляти командну роботу.

Яна Лапчук, Оксана Казнадзей