Категорія: Навчання
-
Можливості неформальної освіти як спосіб підвищення кваліфікації здобувачів
At the present stage, students have many options to improve their qualifications in the process of studying through courses, webinars, and workshops. The students of the Hotel and Restaurant Business educational professional programme took the opportunity to enrich their knowledge in the hospitality industry by taking the Barista certificate course on the Diia. Education portal. […]
-
Відкрита гостьова лекція на тему «Сучасний стан страхового ринку України в умовах війни»
27 лютого 2024 року відбулася відкрита гостьова лекція Анатолія Бубенщикова, директора Луцької філії СК АСКО ДП, на тему «Сучасний стан страхового ринку України в умовах війни», для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Фінанси, банківська справа та страхування в рамках вивчення освітнього компонента Страхування. Під час лекції було висвітлено актуальні питання розвитку страхових компаній, правового регулювання діяльності […]
-
Кваліфікаційний іспит здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології
Кваліфікаційний іспит зі спеціальності є заключним етапом навчання за освітньо-професійною програмою Харчові технології. Він показує весь багаж знань, вмінь та навичок, здобутих здобувачами освіти за весь період навчання в коледжі. Іспит включав завдання з наступних фахових освітніх компонент: харчові технології, технологія виробництва кулінарної продукції, організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства, технологічне обладнання галузі. […]
-
Фахові випускні іспити здобувачів освіти ОПП Готельно-ресторанна справа та ОПП Туризм
On 15 January, professional final examinations began at the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department. Students who have completed their educational and professional programs in the 2023/24 academic year are taking the exams. The complex exam task includes theoretical questions and solving practice-oriented tasks in specialized disciplines. Students presented general and special competencies in accordance […]
-
Гостьова лекція для здобувачів освіти за освітньо-професійними програмами Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування на тему «Дотримання чинного законодавства у сфері державних закупівель»
21 грудня, в рамках вивчення освітнього компонента Контроль і ревізія, відбувалася гостьова лекція для здобувачів освіти за освітньо-професійними програмами Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування за участю Приймачука Віталія Михайловича, начальника відділу у сфері державних закупівель управління Західного офісу Державної Аудиторської служби у Волинській області на тему «Дотримання чинного законодавства у сфері державних […]
-
Економічний брейн-ринг
Викладач фахових дисциплін Гавриленко Марія 8 грудня із студентами 1 курсу, які навчаються за освітньо-професійними програмами Облік і оподаткування та Підприємництво та торгівля провела відкритий урок уформі економічного брейн-рингу. Ділова гра – один із найбільш ефективних методів навчання. Доцільність застосування даного підходу при викладанні дисциплін економічного профілю обумовлена необхідністю розвитку комунікативних, організаційних та лідерських компетентностей, […]
-
Дослідження інноваційних тенденцій барної культури – невід’ємна складова підготовки конкурентоспроможних фахівців на ринку праці
The students of the Hotel and Restaurant Business educational program attended workshops of speakers and ambassadors of well-known alcohol companies online as part of the International Expo Forum of Restaurant, Hotel, and Cleaning Business, which took place on November 28–29 in Kyiv. In the educational component of the OC24 laboratory lesson, “Bar business and organization […]
-
Застосування студентоцентрованого підходу під час проведення лабораторних занять
Students of the group GRS 31, majoring in the 241 Hotel and Restaurant Business Program, set the table and worked out the following methods of serving food and beverages in the laboratory class: portioned serving of dishes; serving dishes “to the table”; serving dishes “on a tray”; serving dishes with preliminary portioning on the utility […]
-
Вплив харчових звичок підлітків на здоров’я
Харчові звички підлітків мають вплив на їхнє здоров’я впродовж усього життя. Вчені вже давно довели, що 40% здоров’я формує спосіб харчування людини. Нераціональне харчування в юному віці часто призводить до розвитку різноманітних захворювань у майбутньому. З метою привернення уваги здобувачок освіти до свого здоров’я в рамках освітньої компоненти «Фізіологія харчування з основами нутриціології» (освітньо-професійна програма […]
-
Знайомимося із творчістю англійських письменників
“Some day you will be old enough to start reading fairy tales again”“Одного разу ви станете достатньо дорослими,щоб знову почати вірити у казки..”Клайв С. Льюїс On November 29, students of educational professional program “Hotel and restaurant business” together with teachers Oksana Kharkovska and Tetiana Andrus visited the Volyn State Regional Universal Scientific Library named after […]
-
Викладання фахових дисциплін англійською мовою
Teaching the educational component “Legal Regulations of Tourism Activities” for students of educational professional program “Tourism” aims to develop a wide range of general and professional competencies that form competitive specialists. That is why lectures and seminars are conducted in English by Viktoriia Kavara, a lecturer in professional disciplines. Викладання освітньої компоненти “Правове регулювання туристичною […]
-
«Особиста кібербезпека та кібергігієна»: лекція від інспектора Департаменту кіберполіції Національної поліції України у Волинській області
З нагоди міжнародного Дня Захисту Інформації (Computer Security Day), який був проголошений американською асоціацією комп’ютерного обладнання 30 листопада 1988 року, у відповідь на першу масову епідемію комп’ютерного вірусу, що одержав назву за ім’ям свого творця – Хробак Моріса. Morris worm – один із перших мережевих хробаків, який розповсюджувався через мережу Інтернет і паралізував роботу шести […]