Категорія: Навчання

  • Кваліфікаційний іспит здобувачів економічних спеціальностей

    Кваліфікаційний іспит здобувачів економічних спеціальностей

    20 – 24 червня 2024 року на відділенні економіки і підприємництва успішно пройшла державна підсумкова атестація у формі кваліфікаційного іспиту здобувачів освіти освітньо-професійних програм Облік і оподаткування, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Фінанси, банківська справа та страхування. У рамках атестації працювали екзаменаційні комісії, які очолювали досвідчені фахівці-практики Микола ХАМУЛКА головний бухгалтер Волинського академічного обласного…

  • Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій

    Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій

    Vladyslav Dudar, head of the coffee shop development direction from Germini Espresso Yoco Story Company, held an online lecture for the students of the educational degree “professional junior bachelor,” who are studying under the academic and professional program “Hotel and Restaurant Business”. The lecture was conducted as part of the work of the Tourism, Hotel,…

  • Навчальна практика здобувачів ОПП Облік і оподаткування

    Навчальна практика здобувачів ОПП Облік і оподаткування

    Навчальна практика є важливою складовою підготовки здобувачів освіти за ОПП “Облік і оподаткування”. Вона сприяє набуттю практичних навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності, забезпечує глибше розуміння теоретичних знань. Здобувачі освіти ознайомилися з реальними умовами роботи у сфері бухгалтерського обліку за допомогою сучасних програмних продуктів, таких як ISPro, M.e.doc. Успішне набуття навичок роботи з комп’ютерною програмою…

  • Виконання курсових робіт як елементарна форма дослідницької діяльності здобувачів освіти

    Виконання курсових робіт як елементарна форма дослідницької діяльності здобувачів освіти

    The educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ provides for implementing and defending course work on compulsory educational components to ensure elementary forms of research and the acquisition of general competencies. Students of the Hotel and Restaurant Business programme have completed and successfully presented term papers as part of the independent work of the educational,…

  • Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв

    Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв

    У межах вивчення освітнього компоненту «Технологія виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології була організована гостьова лекція на тему «Мистецтво кулінарного декору: створення страв, що захоплюють з першого погляду», яку провела  Катерина ФЕДОСОВА, експерт у сфері ресторанного консалтингу, власник Consulting HUB, PhD, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, лектор SRH Dresden…

  • Алкогольні коктейлі – лабораторне заняття з «Барної справи та організації роботи сомельє»

    Алкогольні коктейлі – лабораторне заняття з «Барної справи та організації роботи сомельє»

    Studying the educational component ‘Bar Business and Organisation of Sommelier Work’ of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ allows one to understand wine and spirits, professional serving, and even beverage production technologies. Вивчення освітнього компонента «Барна справа та організація роботи сомельє» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» дає можливість фахово розбиратися у вині та міцному…

  • Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»

    Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» мали можливість взяти участь у гостьовій лекції-діалозі викладача вищої категорії, викладача-методиста, викладача фахових дисциплін Волинського медичного інституту  Андрощук Олени Володимирівни. Лектор презентувала майбутнім технологам харчових виробництв теоретичний матеріал теми «Харчові отруєння мікробного та немікробного походження. Розслідування харчових отруєнь». Вивчались питання класифікації та характеристики харчових отруєнь, особливості організації розслідування у…

  • Участь здобувачів освіти ОПП Харчові технології в програмі академічної мобільності

    Участь здобувачів освіти ОПП Харчові технології в програмі академічної мобільності

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології продовжують навчання за програмою академічної мобільності Еразмус+ в м. Рига (Латвія). В рамках цієї програми студенти представили англійською мовою дослідження української автентичної кухні у вигляді презентаційних проєктів. Здобувачі освіти продемонстрували детальні рецептури страв різних етнографічних регіонів України. Такі активності сприяють формуванню загальних та фахових компетентностей, зокрема здатності спілкуватися іноземною мовою в…

  • Гостьова лекція «Аналітична хімія і професійна діяльність»

    Гостьова лекція «Аналітична хімія і професійна діяльність»

    На запрошення викладача фахових дисциплін Галини Богдан була проведена гостьова лекція Катериною Юрієвною Люшук, кандидатом педагогічних наук, викладачем вищої категорії, викладачем-методистом Волинського медичного інституту. Здобувачам освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» була запропонована тема «Аналітична хімія і професійна діяльність». Катерина Юріївна розповіла про основні методи кількісного і якісного аналізу лікарських засобів та їх технологічних форм з…

  • Формування спеціальних компетентностей шляхом моделювання роботи екскурсовода

    Формування спеціальних компетентностей шляхом моделювання роботи екскурсовода

    The educational laboratory of the Volyn Professional College of NUFT ‘Museum-Room of the Victims of Totalitarian Regimes’ embraces exhibits that introduce the audience to a difficult and painful period in the history of our region. Using the exposition, students of the educational professional programme ‘Tourism’ have the opportunity to try themselves as professional guides, test…

  • Участь здобувачів ОПП Туризм у Міжнародному дні музеїв

    Участь здобувачів ОПП Туризм у Міжнародному дні музеїв

    Students majoring in Tourism took part in a number of events as part of the study of the educational component of Museology. In particular, a study was conducted on the activities of the occupation regime in Ukraine during the Second World War and in the temporarily occupied territory of Ukraine during the Russian-Ukrainian War. The…

  • Захист курсових робіт здобувачів освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування

    Захист курсових робіт здобувачів освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Фінанси, банківська справа та страхування представили і успішно захистили курсові роботи, як складову самостійної роботи освітнього компонента Фінанси. Навчально-дослідницька робота студентів є важливою складовою підготовки висококваліфікованих фахівців освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування. Результати досліджень здобувачів освіти, що проведені під керівництвом викладачів циклової випускової комісії…