Категорія: Навчання

  • Захист курсових робіт здобувачів освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування

    Захист курсових робіт здобувачів освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Фінанси, банківська справа та страхування представили і успішно захистили курсові роботи, як складову самостійної роботи освітнього компонента Фінанси. Навчально-дослідницька робота студентів є важливою складовою підготовки висококваліфікованих фахівців освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування. Результати досліджень здобувачів освіти, що проведені під керівництвом викладачів циклової випускової комісії…

  • Захисти курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування»

    Захисти курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування»

    14 травня 2024 року відбулися захисти курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування», спеціальності 071 Облік і оподаткування. Науково-дослідна робота в коледжі є важливою складовою підготовки висококваліфікованих фахівців з обліку і оподаткування. Курсова робота є самостійним, навчально-науковим дослідженням студента під керівництвом викладача, підсумковим етапом вивчення освітнього компонента Фінансовий облік, логічним відображенням теоретичних…

  • «Солодкий бізнес» родини Терещенків

    «Солодкий бізнес» родини Терещенків

    З метою поглиблення фахових компетентностей та рівня освіченості для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології було проведено бінарне заняття, яке об’єднало два освітні компоненти – «Харчові технології», «Історія та культура України». Такий формат роботи дає можливість об’єднати різні стилі навчання, сприяє співпраці між учасниками, що є важливою навичкою як в освітньому процесі, так і в…

  • Сервірування та обслуговування ділового обіду як засіб формування спеціальних компетентностей

    Сервірування та обслуговування ділового обіду як засіб формування спеціальних компетентностей

    In the process of studying the educational component “Restaurant Management”, the students of the Hotel and Restaurant Business programme have developed the skills of serving and servicing a business lunch. During this laboratory work, students strengthened the special competences essential for their future profession. В процесі вивчення освітнього компонента «Організація ресторанного господарства» здобувачі ОПП «Готельно-ресторанна…

  • Формуємо початкові знання та навички при приготуванні перших страв

    Формуємо початкові знання та навички при приготуванні перших страв

    The students of the educational professional programme “Hotel and Restaurant Business” worked on the topic “Preparation of First Dishes” during the laboratory classes on the educational component “Technology of Restaurant Products”. The purpose of the laboratory work was to develop basic knowledge and skills in cooking soups and cutting food. Здобувачі ОПП «Готельно-ресторанна справа» в…

  • Гостьова лекція на тему “Бінарні дерева”

    Гостьова лекція на тему “Бінарні дерева”

    Формування та розвиток фахових компетентностей здобувачів освіти ОПП Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія відбувається, в тому числі, шляхом регулярного залучення гостьових лекторів для проведення занять. Проведення гостьових лекцій є потужним засобом стимулювання пізнавальної активності та підвищення їхньої мотивації до навчання. 23 квітня відбулась гостьова лекція Тетяни Гришанович, завідувачки кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки Волинського…

  • Пленерне заняття при вивченні ОК «Рекреаційна географія України»

    Пленерне заняття при вивченні ОК «Рекреаційна географія України»

    In the process of studying the educational component “Recreational Geography of Ukraine,” students are constantly improving the skills of an independent style of thinking, their own ethical position, applying the acquired knowledge in the field of professional activity and personal self-improvement, and adhering to the norms of professional ethics in the process of professional activity.…

  • Визначаємо якість харчових продуктів

    Визначаємо якість харчових продуктів

    У сучасному світі, де здоров’я людини є пріоритетом, визначення якості харчових продуктів стає надзвичайно важливим.  Саме тому для здобувачів освіти ОПП «Харчові технології» у процесі вивчення освітнього компонента «Харчові технології» було проведено майстер-клас по дослідженню харчових продуктів експрес-методом. Студентам продемонстрували методи визначення крохмалю у м’ясних виробах та в молоці. Був проведений люмінесцентний аналіз харчових жирів (вершкового…

  • Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту

    Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту

    With the aim of new approaches to a qualitatively new level of education, exchange of work experience, encouragement of students to active mental activity, and increasing the level of learning, a guest lecture on the educational component “Sanitation and Hygiene” was held for students majoring in Hotel and Restaurant Business on the topic “Food poisoning…

  • Екологічний проєкт «Збережемо Землю разом!»

    Екологічний проєкт «Збережемо Землю разом!»

    Щоб тільки неба очі голубіЦю землю завжди бачили в цвітінні Ліна Костенко Здобувачі освіти ОПП «Харчові технології» групи ХТ-11 з викладачем біології та екології Галиною Іванівною Богдан підготували та презентували екологічний проєкт «Збережемо Землю разом!» Частиною проєкту було вивчення впливу війни на екологію України. Руйнується людське життя і екосистеми, які є мешканням живих організмів. Майбутні…

  • Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності

    Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності

    В стінах Волинського фахового коледжу НУХТ відбулась гостьова лекція на тему: «Історичні документи ХVІ-ХVІІІ ст.: ключові аспекти достовірності та правомірності» наукового працівника Волинського краєзнавчого музею Андрейчук Т.Б. зі здобувачами освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування».  З метою дотримання таких компетентностей, як збереження та примноження моральних, культурних, наукових цінностей і…

  • Онлайн-зустріч «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів»

    Онлайн-зустріч «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів»

    В рамках співпраці з кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій відбулася онлайн-зустріч здобувачів освіти освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа з к.т.н., доценткою Людмилою Мамченко. Зустріч була присвячена темі: «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів» і відбувалася в рамках вивчення освітніх компонент «Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства»…