Категорія: Гостьові лекції
-
Відповідальний маркетинг у практиці: гостьова лекція для майбутніх спеціалістів від ГУ ДПСС у Волинській області
14 листопада 2024 року здобувачі освіти ОПП «Маркетинг» були активними слухачами гостьової лекції, приуроченої до Міжнародного дня маркетолога. Тема лекції: “Відповідальний маркетинг без жартів та ілюзій”. Спікерами виступили Тетяна Гвоздецька та Юлія Огородник, спеціалістки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області. Лекція стала корисною для студентів, оскільки надала глибоке розуміння концепції відповідального маркетингу. Спікери акцентували увагу…
-
Відкрита гостьова лекція на тему: «Первинні документи: здається просто, на практиці – ні»
12 листопада, на запрошення завідувача кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління Національного університету харчових технологій, доцента, кандидата економічних наук, Ольги Михайленко та доцента, кандидата економічних наук, гаранта освітньої програми Облік і аудит, Людмили Духновської, здобувачі освіти та викладачі освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» взяли участь у відкритій гостьовій лекції на тему: «Первинні…
-
Експерт з VISCO розповів студентам про сучасні практики інформаційної безпеки
12 листопада в нашому коледжі відбулася відкрита гостьова лекція на тему «Інформаційна безпека та захист даних». Своїм досвідом та експертизою поділився Роман Хомин, керівник IT-відділу компанії VISCO. Під час зустрічі зі студентами другого курсу ОПП “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія” експерт розкрив ключові аспекти забезпечення інформаційної безпеки в корпоративному середовищі. Особливу увагу було приділено…
-
Гостьова лекція від експерта: професійний шлях у світ комп’ютерних мереж
В нашому коледжі 1 листопада відбулась гостьова лекція на тему “Професійне оволодіння комп’ютерними мережами – з чого почати?”. Лекцію провела досвідчений фахівець – кандидат технічних наук, доцент кафедри компʼютерної інженерії та кібербезпеки Луцького національного технічного університету Наталія Володимирівна Багнюк. Захід був організований для студентів освітньо-професійних програм “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія”, які прагнуть поглибити…
-
Гостьова лекція від випускника: шлях до успіху у Frontend-розробці
30 жовтня 2024 року в нашому коледжі відбулася надзвичайно цікава та пізнавальна гостьова лекція на тему «Від студента до професіонала: успішний шлях у Frontend-розробку з React». Спікером виступив наш випускник Сергій Мельник, який зараз працює Middle Frontend React Developer у компанії Profisealabs. Лекція зібрала зацікавлену аудиторію здобувачів освіти 1-2 курсів освітньо-професійних програм «Інженерія програмного забезпечення»…
-
Діалог зі стейкхолдером: крок до нових знань
В рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відбулася зустріч здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології із випускником коледжу, су-шефом бару «Бенедикт» Андрієм Демчуком. Подібні заходи є невід’ємною складовою навчального процесу, оскільки забезпечують взаємозв’язок між теоретичними знаннями та їх практичним застосуванням у професійній діяльності. Одним із ключових аспектів таких зустрічей є безпосередній обмін досвідом…
-
Суші-майстерність: основи та секрети приготування
В рамках співпраці з закладом ресторанного господарства «Базилік» здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології мали можливість взяти участь у майстер-класі з приготування суші. Воркшоп проводив професійний сушист Віталій Димар. Цей захід зібрав учасників, які прагнули не лише навчитися новим кулінарним навичкам, але й дізнатися більше про традиції приготування суші. Майстер-клас розпочався з короткої теоретичної частини,…
-
Гостьова лекція від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
15 жовтня 2024 року професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та доцентка цієї ж кафедри Юлія Бондаренко провели гостьову лекцію, присвячену Всесвітньому дню хліба, який людство щорічно святкує 16 жовтня. Захід був проведений для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології, де вони мали змогу дізнатися багато нового та цікавого про цей важливий…
-
Гостьові лекції – інноваційний освітній формат взаємодії
Налагоджена тісна співпраця між Національним університетом харчових технологій та Волинським фаховим коледжем Національного університету харчових технологій є важливим напрямом якісної підготовки фахових молодших бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» у коледжі, надає можливість студентам продовжити навчання в університеті, стати професіоналами своєї справи та успішно працевлаштуватися. 14 жовтня викладачі відділення економіки і підприємництва та здобувачі…
-
Гостьовий лекторій: важливість оволодіння навичками SMM для роботи в сфері гостинності
To ensure the implementation of the educational professional program “Hotel and Restaurant Business” within the framework of studying the educational components “Fundamentals of Marketing,” “Organization of Restaurant Business” and “Fundamentals of Management,” a guest lecture was held for the students of the program. The guest lecturer was Diana Yezerska, a corresponding EPP graduate who provides…
-
Гостьовий лекторій: культурний потенціал Італії через призму історії
To implement the educational and professional program Tourism, which is focused on interdisciplinary theoretical and practical training, students joined the guest lecture of Giulia Troiano, a lecturer in Italian cultural history and associate professor at the Italian University. The speaker analysed the main historical periods of the formation and development of modern Italy and their…
-
Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій
Vladyslav Dudar, head of the coffee shop development direction from Germini Espresso Yoco Story Company, held an online lecture for the students of the educational degree “professional junior bachelor,” who are studying under the academic and professional program “Hotel and Restaurant Business”. The lecture was conducted as part of the work of the Tourism, Hotel,…