Категорія: Гостьові лекції
-
Гостьова лекція про крафтові технології молочного виробництва: практичний досвід від співзасновниці «Ferma brata» Юлії Коваль
У рамках вибіркового освітнього компоненту «Крафтові технології» відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Спікером заходу стала співзасновниця «Ferma brata» Юлія Коваль, яка поділилася своїм досвідом у виробництві крафтових технологій виробництва молока і молочних продуктів, що є актуальною і затребуваною темою у сучасному харчовому виробництві. Юлія…
-
Знайомство з особливостями маркування харчових продуктів
Для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» у рамках вивчення освітнього компоненту «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» була проведена гостьова онлайн-лекція доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій Анастасії Чорної. Зустріч була присвячена темі «Знайомство з особливостями маркування харчових продуктів» та відбувалася в рамках відзначення Всесвітнього дня якості, який традиційно проходить у…
-
Гостьова лекція від Senior Developerа компанії Frogo: занурення у світ Golang
22 листопада здобувачі освіти спеціальностей 121 Інженерія програмного забезпечення та 123 Комп’ютерна інженерія нашого коледжу мали чудову нагоду відвідати гостьову лекцію на тему «Старт в ІТ: базова мова програмування та можливості Golang», яку провів Лев Бойко, кандидат технічних наук, Senior Developer компанії Frogo. Протягом своєї презентації досвідчений розробник докладно розповів студентам про особливості мови програмування…
-
Відповідальний маркетинг у практиці: гостьова лекція для майбутніх спеціалістів від ГУ ДПСС у Волинській області
14 листопада 2024 року здобувачі освіти ОПП «Маркетинг» були активними слухачами гостьової лекції, приуроченої до Міжнародного дня маркетолога. Тема лекції: “Відповідальний маркетинг без жартів та ілюзій”. Спікерами виступили Тетяна Гвоздецька та Юлія Огородник, спеціалістки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області. Лекція стала корисною для студентів, оскільки надала глибоке розуміння концепції відповідального маркетингу. Спікери акцентували увагу…
-
Відкрита гостьова лекція на тему: «Первинні документи: здається просто, на практиці – ні»
12 листопада, на запрошення завідувача кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління Національного університету харчових технологій, доцента, кандидата економічних наук, Ольги Михайленко та доцента, кандидата економічних наук, гаранта освітньої програми Облік і аудит, Людмили Духновської, здобувачі освіти та викладачі освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» взяли участь у відкритій гостьовій лекції на тему: «Первинні…
-
Експерт з VISCO розповів студентам про сучасні практики інформаційної безпеки
12 листопада в нашому коледжі відбулася відкрита гостьова лекція на тему «Інформаційна безпека та захист даних». Своїм досвідом та експертизою поділився Роман Хомин, керівник IT-відділу компанії VISCO. Під час зустрічі зі студентами другого курсу ОПП “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія” експерт розкрив ключові аспекти забезпечення інформаційної безпеки в корпоративному середовищі. Особливу увагу було приділено…
-
Гостьова лекція від експерта: професійний шлях у світ комп’ютерних мереж
В нашому коледжі 1 листопада відбулась гостьова лекція на тему “Професійне оволодіння комп’ютерними мережами – з чого почати?”. Лекцію провела досвідчений фахівець – кандидат технічних наук, доцент кафедри компʼютерної інженерії та кібербезпеки Луцького національного технічного університету Наталія Володимирівна Багнюк. Захід був організований для студентів освітньо-професійних програм “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія”, які прагнуть поглибити…
-
Гостьова лекція від випускника: шлях до успіху у Frontend-розробці
30 жовтня 2024 року в нашому коледжі відбулася надзвичайно цікава та пізнавальна гостьова лекція на тему «Від студента до професіонала: успішний шлях у Frontend-розробку з React». Спікером виступив наш випускник Сергій Мельник, який зараз працює Middle Frontend React Developer у компанії Profisealabs. Лекція зібрала зацікавлену аудиторію здобувачів освіти 1-2 курсів освітньо-професійних програм «Інженерія програмного забезпечення»…
-
Діалог зі стейкхолдером: крок до нових знань
В рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відбулася зустріч здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології із випускником коледжу, су-шефом бару «Бенедикт» Андрієм Демчуком. Подібні заходи є невід’ємною складовою навчального процесу, оскільки забезпечують взаємозв’язок між теоретичними знаннями та їх практичним застосуванням у професійній діяльності. Одним із ключових аспектів таких зустрічей є безпосередній обмін досвідом…
-
Суші-майстерність: основи та секрети приготування
В рамках співпраці з закладом ресторанного господарства «Базилік» здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології мали можливість взяти участь у майстер-класі з приготування суші. Воркшоп проводив професійний сушист Віталій Димар. Цей захід зібрав учасників, які прагнули не лише навчитися новим кулінарним навичкам, але й дізнатися більше про традиції приготування суші. Майстер-клас розпочався з короткої теоретичної частини,…
-
Гостьова лекція від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
15 жовтня 2024 року професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та доцентка цієї ж кафедри Юлія Бондаренко провели гостьову лекцію, присвячену Всесвітньому дню хліба, який людство щорічно святкує 16 жовтня. Захід був проведений для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології, де вони мали змогу дізнатися багато нового та цікавого про цей важливий…
-
Гостьові лекції – інноваційний освітній формат взаємодії
Налагоджена тісна співпраця між Національним університетом харчових технологій та Волинським фаховим коледжем Національного університету харчових технологій є важливим напрямом якісної підготовки фахових молодших бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» у коледжі, надає можливість студентам продовжити навчання в університеті, стати професіоналами своєї справи та успішно працевлаштуватися. 14 жовтня викладачі відділення економіки і підприємництва та здобувачі…