Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Освітньо-професійна програма “Інженерія програмного забезпечення” успішно акредитована з високим балом
Успішно завершилась процедура акредитації освітньо-професійної програми “Інженерія програмного забезпечення” спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення. За результатами комплексної експертизи програма отримала 94 бали з 99 можливих, що є вагомим досягненням та підтверджує високі стандарти підготовки IT-фахівців. Сертифікат про акредитацію діятиме до 01 липня 2030 року. До складу експертної групи увійшли: Процедура акредитації тривала з березня по […]
-
Кваліфікаційний іспит: Нове покоління фахівців з обліку та оподаткування готове до викликів ринку!
В коледжі відбувся важливий етап у житті випускників освітньо-професійної програми “Облік і оподаткування” – кваліфікаційний іспит. Ця подія стала логічним завершенням навчання та підтвердженням високого рівня підготовки майбутніх фахових молодших бакалаврів. Кваліфікаційний іспит – це не просто формальність, а комплексна перевірка знань, умінь та навичок, набутих студентами під час навчання. Він охоплює всі ключові аспекти […]
-
Академічна доброчесність: обирай правильний шлях до успіху та гідності
23 червня 2025 року у групах першого курсу відділення Харчові технології відбувся захід, який об’єднав студентів навколо фундаментальних принципів та цінностей, що лежать в основі якісної освіти. Він став чудовою нагодою для розвитку м`яких навичок, навичок командної роботи та критичного мислення, але насамперед – для осмислення сутності та значення академічної доброчесності. Академічна доброчесність – це […]
-
КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ ЯК ПІДСУМОК ОСВІТНЬОГО ШЛЯХУ
У відповідності до чинного законодавства та затверджених графіків освітнього процесу, успішно відбувся кваліфікаційний іспити для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування». Цей іспит є важливим підсумковим етапом навчання, який засвідчує рівень засвоєння студентами компетентностей та програмних результатів, визначених освітньою програмою. Проведення кваліфікаційного іспиту спрямоване на комплексну перевірку теоретичних знань, […]
-
ФОРМУВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ТРАЄКТОРІЇ – РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВА НА ВИБІР
У Волинському фаховому коледжі Національного університету харчових технологій відбулося організоване ознайомлення здобувачів освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» (ОПП «Облік та оподаткування», ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування») з процедурою вибору освітніх компонентів на 2025-2026 навчальний рік. Вибір освітніх компонентів – це не просто частина навчального […]
-
Студентки відділення туризму та готельно-ресторанної справи проходять стажування у Ризі завдяки програмі академічної мобільності
Thanks to the participation in the academic mobility program, agreement No. 2023-1-LV01-KA131-HED-000136703, students of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department arrived at the capital of Latvia, Riga, at the HOTEL BUSINESS SCHOOL. Participation in mobility is a unique opportunity not only for the professional growth of the students but also for cultural exchange and […]
-
Студенти IT-спеціальностей коледжу зустрілися з HR компанії MINT INNOVATIONS
6 червня 2025 року відбулася захоплююча зустріч з представником провідної IT-компанії MINT INNOVATIONS. Лекцію на тему “Як знайти свою першу роботу. Знайомство з MINT INNOVATIONS” провела HR компанії Катерина Вдовиченко, яка поділилася цінними порадами з майбутніми фахівцями. На заході були присутні здобувачі освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія”. Студенти […]
-
Інновації у сфері гостинності: студенти другого курсу ОПП “Готельно-ресторанна справа” впроваджують цифрові рішення
As part of the study of the educational component “Digital Toolkit for Hospitality Business”, second-year students of the educational and professional program “Hospitality and Restaurant Business” demonstrated a high level of creativity and technical awareness by developing their own projects on the digitalization of the tourism business. The students’ projects covered relevant topics of the […]
-
Знайомство з базами практики: здобувачі освіти відвідали Noble Boutique Hotel
As part of a practical lesson on the educational component “Hotel Business,” students of the Hotel and Restaurant Business educational professional programme made a field trip to the Noble Boutique Hotel. A high level of service and European-style aesthetics characterizes this modern hotel-type establishment. The purpose of the visit was to provide students with practical […]
-
Участь викладачів циклової випускової комісії обліку та фінансів у роботі круглого столу щодо підготовки фахівців для сектору економіки та бізнесу зі спеціальності 071 Облік і оподаткування
22 травня викладачі циклової випускової комісії обліку та фінансів взяли участь у роботі круглого столу «Підготовка фахівців для сектору економіки та бізнесу: гармонізація ринку праці та ринку освітянських послуг» із спеціальності 071 Облік і оподаткування. Захід було організовано Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Метою круглого столу стало обговорення актуальних питань підготовки […]
-
Гостьові лекції від викладачів Національного університету харчових технологій як інструмент поглиблення фахових компетентностей здобувачів освіти
У рамках вивчення освітнього компоненту «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» були залучені гостьові лектори з Національного університету харчових технологій. Лекції провели професори та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології молока і молочних продуктів, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, біотехнології і мікробіології. Зустрічі були присвячені особливостям виробництва хліба, солодощів, […]
-
Вибіркові освітні компоненти як спосіб формування власної освітньої траєкторії
Формування власної освітньої траєкторії є одним із ключових етапів сучасного освітнього процесу. Важливу роль у цьому відіграє свідомий вибір здобувачами освіти вибіркових освітніх компонентів, які найповніше відповідають їхнім професійним інтересам, особистісним орієнтирам, кар’єрним прагненням та життєвим цілям. У зв’язку з цим на відділенні Харчових технологій було організовано низку заходів, присвячених формуванню та презентації каталогу вибіркових […]