Позначка: ЦВК_ТГРС

  • “Жіноче обличчя науки”: розвиваємо комунікативні компетентності англійською мовою

    “Жіноче обличчя науки”: розвиваємо комунікативні компетентності англійською мовою

    На заняттях іноземної мови викладачі постійно використовують різноманітні методи для вдосконалення комунікативних компетентностей здобувачів освіти та заохочення до наукових досліджень і творчого мислення.  Вивчаючи тему “Наука та комунікаційні технології” студенти-євроклубівці групи ГРС-21 відділення туризму та готельно-ресторанної справи під керівництвом викладача іноземної мови Оксани Харковської провели  заняття, приурочене Міжнародному дню захисту  прав жінок на тему “Жіноче […]

    Читати далі >

  • Формуємо конкурентноспроможність випускників туристичної галузі

    Формуємо конкурентноспроможність випускників туристичної галузі

    Відео 1 Відео 2 The Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department teachers met with the travel agency “UA-TOUR” representative Sviatoslav Krymchuk and tourist manager Tetiana Semesiuk. They agreed on the main directions for improving the qualifications of future specialists in the tourism industry. They drew attention to the importance of mastering several foreign languages. Викладачі […]

    Читати далі >

  • Розширене засідання з перегляду та удосконалення освітніх програм

    Розширене засідання з перегляду та удосконалення освітніх програм

    Сучасний світ постійно змінюється і розвивається, відповідно змінюються потреби та вимоги роботодавців. У зв’язку із цим, освітні програми потребують постійного перегляду та оновлення. 7 березня відбулось розширене засідання, у якому взяли участь голови робочих груп з розробки, перегляду та удосконалення освітніх програм, голови циклових випускових комісій та завідувачі відділень. Під час засідання було розглянуто ряд […]

    Читати далі >

  • Перспективи співпраці зі  стейкхолдерами

    Перспективи співпраці зі  стейкхолдерами

    The Tourism, Hotel and Restaurant Business Department teachers met with stakeholders at the field meeting. The educators and employers discussed the perspectives of cooperation in the educational sphere and the hospitality sphere realities and issues. Наприкінці робочого тижня циклова випускова комісія відділення туризму та готельно-ресторанної справи провела виїзне засідання – зустріч з роботодавцями й партнерами […]

    Читати далі >

  • Розглянули порядок денний за філіжанкою кави

    Розглянули порядок денний за філіжанкою кави

    The graduation board of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department held an unusual meeting. The educators discussed the results of monitoring educational programs and ways of their improvement by the realities and needs of today; the prospects for increasing the percentage of practical activities of students; the possibility of participation of students and teachers […]

    Читати далі >

  • Практична підготовка як шлях до професійного зростання

    Практична підготовка як шлях до професійного зростання

    Students of the Tourism, Hotel and Restaurant department enhance their professional skills in work-based conditions.  They’ve improved proficiency to organize hotel management processes З приходом весни активізується туристичний потенціал нашого міста. Ми з радістю очікуємо туристів, які бажають пізнати історію древнього Луцька, відпочити та відкрити для себе новий і цікавий куточок України – Волинь. У зв’язку […]

    Читати далі >

  • Засідання робочої групи з розробки ОПП 242 Туризм

    Засідання робочої групи з розробки ОПП 242 Туризм

    On February 21, the working group meeting on developing the educational and professional curriculum for the initial level of professional pre-higher education 242 Tourism was held at the Tourism, Restaurant, and Hotel Business Department. Changes to the educational and professional program and curriculum have been discussed during the meeting. 21 лютого відбулось чергове засідання робочої […]

    Читати далі >

  • Засідання робочої групи з розробки, перегляду та удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

    Засідання робочої групи з розробки, перегляду та удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

    On February 28, 2023, the сycle graduation board of Tourism, Hotel and Restaurant Business held a meeting of the working group on the analysis of the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business” of the initial level of higher education in the specialty 241 “Hotel and Restaurant Business”. Attention was focused on the involvement […]

    Читати далі >

  • Презентація кваліфікаційних досліджень на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи

    Презентація кваліфікаційних досліджень на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи

    З 20 по 27 січня 2023 року на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи відбувалась державна атестація з іноземних мов спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм», де здобувачі презентували свої дослідження та демонстрували рівень володіння англійською та польською мовами. Тематика доробків була актуальною та відповідала реаліям сьогодення. Роботи мали елементи новизни та практичне спрямування, чим […]

    Читати далі >

  • Формуємо професійну компетентність

    Формуємо професійну компетентність

    З метою реалізації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» та впровадження сучасних технологій в освітній процес, набуття практичних навичок здобувачів освіти, викладачами відділення туризму та готельно-ресторанної справи Тетяною Іщик та Світланою Сичук було проведено інтегроване практичне заняття з освітніх дисциплін «Організація ресторанного господарства» та «Інформаційні технології в готельно-ресторанному господарстві». Під час заняття здобувачі розробляли меню ресторану із […]

    Читати далі >

  • Практикуємо тематичні сервіровки столу

    Практикуємо тематичні сервіровки столу

    Важливим елементом реалізації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» є проведення практичних занять з профільних дисциплін. Так, під час вивчення освітньої компоненти «Ресторанна справа» для поглиблення практичних навичок здобувачів викладачем Тетяною Іщик було проведене практичне заняття «Тематичне сервірування столу». Сервірування важливе не тільки для того, щоб стіл мав красивий вигляд, а і для збереження порядку на ньому. […]

    Читати далі >

  • Волинська гостинність у найкращих традиціях!

    Волинська гостинність у найкращих традиціях!

    27 жовтня на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи відбувся цікавий захід під назвою «Традиційна волинська гостина», на який викладачі й студенти презентували регіональні страви в сучасній інтерпретації та подачі. На столі красувалася вишукана скатертина, а в традиційному дерев’яному й глиняному посуді з різьбленням й візерунками були подані давні волинські страви: волок, клекуцьоха, крижаки, ниґлі, підкалатка, […]

    Читати далі >