Позначка: ЦВК_ХТ

  • Засідання робочої групи із проведення моніторингу освітньо-професійної програми Харчові технології

    Засідання робочої групи із проведення моніторингу освітньо-професійної програми Харчові технології

    1 березня 2023 р. відбулося розширене засідання робочої групи  із проведення моніторингу освітньо-професійної програми Харчові технології за участю викладачів циклової випускової комісії виробництва та технологій, роботодавців і здобувачів освіти. У роботі прийняли участь директор кав’ярні-кондитерської «Старе Місто» Новосад Лариса Андріївна, керуюча рестораном «Колобок» Самусік Катерина Вікторівна, технолог мережі піцерій «Фелічіта» Александрова Світлана Олександрівна, здобувачі освіти […]

    Читати далі >

  • Державна атестація – завершальний етап навчання в коледжі

    Державна атестація – завершальний етап навчання в коледжі

    Державна атестація – це надзвичайно важливий момент в житті студентів, адже вони повинні підтвердити рівень здобутих у коледжі знань перед членами екзаменаційної комісії. Разом з тим, державна атестація – це є завершальний етап підготовки студентів освітньої програми «Харчові технології». Слід відзначити, що 90 студентів відділення Харчових технологій успішно склали комплексний екзамен зі спеціальності. Під час […]

    Читати далі >

  • Робота під час навчання: привабливо та перспективно!

    Робота під час навчання: привабливо та перспективно!

    29 вересня 2022 року відбулось засідання циклової випускової комісії виробництва та технологій спільно із здобувачами освіти, представниками студентського самоврядування та роботодавцями. У рамках проведення даного заходу для студентів спеціальності «Харчові технології», учнів професій кухар, офіціант, бармен, пекар, кондитер було проведено зустріч з українською торговельною мережею продовольчих супермаркетів «Сільпо», яка належить торговельній корпорації Fozzy Group та […]

    Читати далі >

  • Здорове харчування – це легко

    Здорове харчування – це легко

    16 вересня на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи у групі ГРС-21  відбулося відкрите заняття в нетрадиційній формі з актуальної теми здорового  харчування. Кандидат технічних наук, Ройко Ольга Михайлівна,та викладач, Пальоха Катерина Миколаївна, з дисципліни “Фізіологія харчування з основами нутріціології” провели бінарне заняття з використанням міждисциплінарних зв’язків. В ході лекції було використано презентацію та відеоматеріали. Викладачі […]

    Читати далі >