Категорія: Навчання
-
Відкрита гостьова лекція на тему «Нетехнічне ІТ»
Проведення відкритих гостьових лекцій є важливим інструментом для підвищення якості підготовки здобувачів освіти. Особливо цінними є такі заходи, коли їх проводять представники роботодавців, які можуть поділитися не тільки теоретичними знаннями, але й корисними практичними порадами. 11 квітня для студентів циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії, зокрема третього курсу освітньо-професійної програми Інженерія програмного забезпечення, була…
-
Організація бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами
Within the framework of the week of the cycle graduation commission of “Tourism, Hotel, and Restaurant Business”, the students of the “Hotel and Restaurant Business” educational and professional program practiced the technique of preparing and serving a banquet under the guidance of a teacher of professional disciplines Tetiana Ishchyk. During the laboratory work, the future…
-
Захист курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою Облік і оподаткування
10 травня 2023 року відбувся захист курсових робіт здобувачів освіти третього курсу відділення економіки і підприємництва, освітньо-професійної програми Облік і оподаткування, спеціальності 071 Облік і оподаткування. Кожен студент-дослідник мав змогу представити свою курсову роботу, відповісти на запитання керівника, членів комісії та своїх колег – одногрупників. Успішному представленню робіт сприяла кропітка, наполеглива праця студентів під керівництвом…
-
Майстер-клас з ароматом кави
On May 9, 2023, within the framework of the week of the cyclic graduation commission of “Tourism, Hotel, and Restaurant Business”, a workshop on making coffee and drinks based on it was held under the guidance of Ihor Ischyk, the representative of the company “ALPACA COFFEE”. During the workshop, the participants learned about the basic…
-
Гостьова лекція від бар менеджера мережі Emotion Group Юрія Цісарука
The bar manager of the Emotion Group network, Yurii Tsisaruk, held a guest lecture discussion with the students of the professional-education program “Hotel and Restaurant Business”. This activity is conducted as a part of the week of the cycle graduation committee of Tourism, Hotel, and Restaurant Business. Yurii introduced the students to innovative approaches and…
-
Проінформований – значить озброєний
4 травня в рамках тижня безпеки життєдіяльності викладачем Захисту України Тетяною Кременець була проведена інформаційна година на тему «Надання першої допомоги при дорожньо-транспортних пригодах». У повсякденному житті екстрені ситуації виникають несподівано. Особливе значення в реаліях сьогодення має вміння надати першу медичну (долікарську) допомогу при дорожньо-транспортних пригодах. В основному це відбувається в умовах дефіциту часу і…
-
Лабораторна робота на базі кондитерської студії «Dolcestory»
На базі кондитерської студії «Dolce story» 28 квітня, в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій для студентів групи ХТ-33 під керівництвом викладача фахових дисциплін Юлії СИДОРУК, було проведено лабораторну роботу на тему «Технологія приготування сучасних тістечок та тортів», де студенти відпрацювали практичні навички приготування тістечок «Еклер з фісташковим кремом», тістечко «Анна Павлова» та…
-
Навчальна екскурсія здобувачів освіти за ОПП Харчові технології на хлібозавод «ТЕРЕМНО ХЛІБ»
27 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій була організована екскурсія на один із найкращих хлібозаводів у нашій країні ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ», що обслуговує якісною продукцією Луцьк і прилеглі райони. Майбутні технологи харчових виробництв студенти групи ХТ-21 з викладачем Богдан Галиною Іванівною познайомились з виробничими процесами хлібозаводу, пріорітетом якого є шанування українських…
-
Гастрономічний майстер-клас в Латвії «ВЕЛИКОДНЯ ПАСКА»
27 квітня в рамках тижня циклової комісії Виробництва та технологій відбувся Великодній майстер-клас студентки групи ХТ-33. Циклова комісія Виробництва та технологій Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій вже за встановленою щорічною традицією відзначає даний захід. Цього року опісля Великодніх свят студентка спеціальності «Харчові технології» організувала та провела цікавий майстер-клас. Мета проведення даного майстру класу…
-
Майстер-клас «Виявлення фальсифікацій харчових продуктів»
25 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відбувся майстер-клас «Виявлення фальсифікацій харчових продуктів». Захід був проведений викладачем фахових дисциплін Захарчук Валентиною Павлівною для студентів першого курсу відділення харчових технологій. Здобувачі освіти ознайомилися з лабораторією стандартизації та контролю якості продукції та побачили, які аналізи можуть тут проводитися. Для студентів були представлені ключові…
-
Global Money Week 2023!
З 20 березня – 2 квітня 2023 року здобувачі освіти: Фінансів, банківської справи та страхування, Обліку і оподаткування активно приймали участь у Global Money Week 2023! Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для…
-
Навчальні екскурсії – важлива складова розвитку професійних умінь та навичок
On the first of April, the training educational tourist agency “By the Tower” opened the tourist season. Educational and training excursions are an essential part of educational activities that contribute to the formation of professional skills of future specialists in the tourism industry. Acquiring practical experience in tourism is the primary goal of the training…