Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту

With the aim of new approaches to a qualitatively new level of education, exchange of work experience, encouragement of students to active mental activity, and increasing the level of learning, a guest lecture on the educational component “Sanitation and Hygiene” was held for students majoring in Hotel and Restaurant Business on the topic “Food poisoning of microbial origin and its prevention in restaurant business establishments”. The lecturer was Olena Androshchuk, a lecturer of the highest category, methodologist, and lecturer of professional disciplines at the Volyn Medical Institute.

З метою нових підходів до якісно нового рівня освіти, обміну досвідом роботи, заохочення здобувачів освіти до активної розумової діяльності, підвищення рівня засвоєння матеріалу проведено гостьову лекцію з освітнього компонента «Санітарія та гігієна» для здобувачів ОПП Готельно-ресторанна справа на тему «Харчові отруєння мікробного походження та їх профілактика в закладах ресторанного господарства». 

Лектором була викладач вищої категорії, викладач-методист,  викладач фахових дисциплін Волинського медичного інституту Андрощук Олена Володимирівна.

Здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» отримали ґрунтовну фахову інформацію про харчові токсикоінфекції, харчові токсикози, харчові мікотоксикози, причини виникнення харчових отруєнь мікробного походження, їх профілактику в закладах ресторанного господарства. Актуальними були елементи бесіди при обговоренні окремих харчових отруєнь, їх симптомів та можливих наслідків.

Навчальний матеріал лекції доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією, що сприяє формуванню необхідних фахових компетентностей для майбутньої професійної діяльності, а саме: засвоєння санітарно-гігієнічних вимог до сировини та готової продукції; набуття навичок використання знань санітарного законодавства в галузі санітарії та гігієни харчування для раціональної організації санітарного режиму та запобігання харчових отруєнь.