Категорія: Навчання

  • Екологічний проєкт «Збережемо Землю разом!»

    Екологічний проєкт «Збережемо Землю разом!»

    Щоб тільки неба очі голубіЦю землю завжди бачили в цвітінні Ліна Костенко Здобувачі освіти ОПП «Харчові технології» групи ХТ-11 з викладачем біології та екології Галиною Іванівною Богдан підготували та презентували екологічний проєкт «Збережемо Землю разом!» Частиною проєкту було вивчення впливу війни на екологію України. Руйнується людське життя і екосистеми, які є мешканням живих організмів. Майбутні […]

    Читати далі >

  • Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності

    Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності

    В стінах Волинського фахового коледжу НУХТ відбулась гостьова лекція на тему: «Історичні документи ХVІ-ХVІІІ ст.: ключові аспекти достовірності та правомірності» наукового працівника Волинського краєзнавчого музею Андрейчук Т.Б. зі здобувачами освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування».  З метою дотримання таких компетентностей, як збереження та примноження моральних, культурних, наукових цінностей і […]

    Читати далі >

  • Онлайн-зустріч «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів»

    Онлайн-зустріч «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів»

    В рамках співпраці з кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій відбулася онлайн-зустріч здобувачів освіти освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа з к.т.н., доценткою Людмилою Мамченко. Зустріч була присвячена темі: «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів» і відбувалася в рамках вивчення освітніх компонент «Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства» […]

    Читати далі >

  • Гостьова лекція з харчових технологій

    Гостьова лекція з харчових технологій

    На запрошення к.т.н., доцента, викладача фахових дисциплін Лариси ГОПАНЧУК, 15 квітня для здобувачів освіти спеціальності 181 – Харчові технології була проведена гостьова лекція від професора, доктора технічних наук Луцького національного технічного університету – Ігоря Миколайовича ДУДАРЄВА. Тема лекції: «Чипси з рослинної сировини: технологія, властивості». Під час лекції Ігор ДУДАРЄВ охоче поділився зі здобувачами ОПП «Харчові технології» секретами […]

    Читати далі >

  • Майстер-клас «Дослідження властивостей харчових речовин методами аналітичного аналізу»

    Майстер-клас «Дослідження властивостей харчових речовин методами аналітичного аналізу»

    17 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій викладач фахових дисциплін Богдан Галина Іванівна провела майстер-клас з освітнього компоненту «Аналітична хімія» для здобувачів ОПП Харчові технології. Таку сучасну форму заняття було вибрано для відпрацювання в малих групах практичних навичок застосування методів аналітичного аналізу з метою формування мотивації до самонавчання, самовдосконалення, саморозвитку. Здобувачам […]

    Читати далі >

  • Студентський круглий стіл: «Сучасні тренди та тенденції розвитку харчової промисловості»

    Студентський круглий стіл: «Сучасні тренди та тенденції розвитку харчової промисловості»

    В рамках проведення тижня циклової комісії виробництва та технологій викладачем Ларисою ГОПАНЧУК було проведено студентський круглий стіл на тему: «Сучасні тренди та тенденції розвитку харчової промисловості». Участь в заході взяли здобувачі освіти третього курсу, освітньої програми «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології». З вітальним словом перед учасниками круглого столу виступила к.т.н., доцент Лариса ГОПАНЧУК, яка […]

    Читати далі >

  • Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»

    Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»

    17 квітня у рамках меморандуму про співпрацю було проведено лекцію для студентів Волинського фахового коледжу НУХТ на тему «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції». Лектор, Олена Середюк, наша випускниця, фахівець Національної служби посередництва та примирення, не лише глибоко розкрила теоретичні аспекти роботи НСПП, але й поділилася практичним досвідом. Студенти дізналися, що Національна […]

    Читати далі >

  • Презентація проєктів меню англійською мовою

    Презентація проєктів меню англійською мовою

    As part of the week of the cycle graduation commission of tourism and hotel and restaurant business, students of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business improved their menu creation skills and presented their projects: free choice menu, portioned and limited menu, set and banquet menu, etc. (educational component “Foreign Language of Hotel […]

    Читати далі >

  • Лекція-дискусія з засновником кулінарної школи «Cookery school» Владом Фінкевичем

    Лекція-дискусія з засновником кулінарної школи «Cookery school» Владом Фінкевичем

    To ensure that the professional training of students for the educational professional program “Hotel and Restaurant Business” meets the needs of target groups and the labour market, the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department constantly invites specialists (stakeholders) in the hospitality industry to conduct guest lectures and practical laboratory classes. While studying the educational components […]

    Читати далі >

  • Інтерактивний журнал-практикум «UNESCO Heritage Sites as Tourist Destinations (Визначні місця ЮНЕСКО як туристичні дестинації)»

    Інтерактивний журнал-практикум «UNESCO Heritage Sites as Tourist Destinations (Визначні місця ЮНЕСКО як туристичні дестинації)»

    On the eve of the International Day of Monuments and Sites, students of the Tourism educational professional programme held an interactive workshop “UNESCO Heritage Sites as Tourist Destinations”. During the workshop, students promoted UNESCO sites in English in the form of presentations and video presentations. Однією із ключових компетентностей фахівця в галузі туризму є здатність […]

    Читати далі >

  • Онлайн-зустріч з адміністраторкою лайнера круїзної компанії Carnival Cruise Line Наталіїєю Тимощук

    Онлайн-зустріч з адміністраторкою лайнера круїзної компанії Carnival Cruise Line Наталіїєю Тимощук

    Students of the speciality Hotel and Restaurant Business had the opportunity to attend a guest lecture on the topic “The role of the receptionist, requirements, duties, knowledge”. The lecture was conducted by the receptionist of the cruise ship Natalya Tymoschuk. She spoke about the job requirements, necessary knowledge and skills, advantages of the position and […]

    Читати далі >

  • Приготування літніх коктейлів у форматі Ready-to-Go

    Приготування літніх коктейлів у форматі Ready-to-Go

    As part of the week of the cycle graduation commission of tourism and hotel and restaurant business, the students held a workshop on making refreshing summer cocktails in the Ready-to-Go format. Future professionals were able to demonstrate and improve their specialized competencies. Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» у нашому закладі освіти орієнтується на сучасні тенденції розвитку […]

    Читати далі >