Позначка: ЦВК_ТГРС
-
Презентація вибіркових компонент для здобувачів освіти ОПП «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
The Tourism, Hotel and Restaurant Business Department hosted a presentation of the free choice components for the first-, second- and third-year students of the educational professional programmes Tourism and Hotel and Restaurant Business. The lecturers of the cycle commission acquainted the students with the purpose, tasks, programme outcomes, and competencies that they will acquire after […]
-
Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій
Vladyslav Dudar, head of the coffee shop development direction from Germini Espresso Yoco Story Company, held an online lecture for the students of the educational degree “professional junior bachelor,” who are studying under the academic and professional program “Hotel and Restaurant Business”. The lecture was conducted as part of the work of the Tourism, Hotel, […]
-
Практична підготовка як структурна ланка освітнього процесу здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»
One of the tasks of up-to-date education is to create conditions for the effective adaptation of future specialists in a professional environment and their perception of models of professional behaviour. As part of the signed partnership agreements on the organisation of internships between the college and stakeholders, Hotel and Restaurant Business and Tourism educational professional […]
-
Театралізовані екскурсії як елемент практичної підготовки здобувачів ОПП Туризм
As part of studying the educational components ‘Excursion Studies’ and ‘Leisure and Animation Services in Tourism’, students of the Tourism educational professional programme conduct theatrical and costume tours in reconstructed clothing using artworks. Students can try themselves as experienced guides and test their skills in working with the audience. Рекреаційно-туристична галузь сьогодні знаходиться під впливом […]
-
Виконання курсових робіт як елементарна форма дослідницької діяльності здобувачів освіти
The educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ provides for implementing and defending course work on compulsory educational components to ensure elementary forms of research and the acquisition of general competencies. Students of the Hotel and Restaurant Business programme have completed and successfully presented term papers as part of the independent work of the educational, […]
-
Алкогольні коктейлі – лабораторне заняття з «Барної справи та організації роботи сомельє»
Studying the educational component ‘Bar Business and Organisation of Sommelier Work’ of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ allows one to understand wine and spirits, professional serving, and even beverage production technologies. Вивчення освітнього компонента «Барна справа та організація роботи сомельє» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» дає можливість фахово розбиратися у вині та міцному […]
-
Форум партнерства сфери туризму та готельно-ресторанної справи
Volyn Professional College of NUFT hosted partnership forums between the city of Lutsk and the Volyn region. This year, the forum gathered a significant number of employers, including representatives of the travel company UA Tour, Silpo-Food LLC, Epicentr-K LLC (food zone), Zatyshna Oselia LLC – Pub ‘Luchesk’, Emotion group – a group of companies in […]
-
Знайомство учасників академічної мобільності з історією та культурою Латвії
Здобувачі ОПП Туризим, Готельно-ресторанна справа, Харчові технології Волинського фахового коледжу НУХТ в рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ мали чудову нагоду ознайомитися з історією та культурою Латвії в супроводі викладача Hotel School, гіда Іветти Ванаги. Захоплююча подорож розпочалася знайомством з одним із найгарніших міст Європи, частина якого має статус спадщини ЮНЕСКО – Ригою. Студенти занурились в […]
-
Майстер-класи від латвійського шеф-кухаря
В рамках програми Еразмус+ здобувачі освіти ОПП Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм мали можливість взяти участь у кулінарних майстер-класах – Food Innovations викладача Hotel School (Рига), засновника та власника ресторанів «Adžarija» та «Al Dente» – Романа Артамонова. Завданням для учасників було створити власні, авторські страви з запропонованих продуктів. Здобувачі освіти мали можливість не лише […]
-
Ознайомлення здобувачів освіти з готельно-ресторанним комплексом «Pullman Riga Old Town»
Здобувачі освіти ОПП Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм Волинського фахового коледжу НУХТ в рамках академічної мобільності програми Еразмус+ мали нагоду відвідати п’ятизірковий готельно-ресторанний комплекс «Pullman Riga Old Town». Викладач Hotel School Лаура Заріна розповіла студентам, що заклад розташований у самому історичному центрі Риги (будівля XVIII-го століття, колишня конюшня барона Мюнхгаузена), приміщення якого мають виразну […]
-
Академічна мобільність здобувачів освіти ОПП Туризм та Готельно-ресторанна справа
Students of the educational professional programmes Tourism and Hotel and Restaurant Business within the academic mobility of the Erasmus+ programme are in the College of Hospitality, HOTEL SCHOOL (Riga, Latvia). During the academic mobility, students received tasks that were intended to improve their professional skills, skills in modern digital tools, and a foreign language in […]
-
Участь викладачів ВоФК НУХТ у методичному семінарі «Використання досвіду та практик систем освіти європейських країн для модернізації та інтерналізації професійної та фахової освіти»
One of the components of the programme of the international methodological seminar was the presentation of the systems of vocational and professional higher education in Latvia, Ukraine, Germany, and Italy. The seminar participants got acquainted with the peculiarities of degree education in the mentioned countries, analysing the problems’ advantages and disadvantages and prospects for developing […]