Позначка: ЦВК_ХТ
-
Угода про співпрацю
Якісна підготовка здобувачів освіти, яка б максимально відповідала сучасним вимогам ринку та роботодавцям, неможлива без забезпечення тісного взаємозв’язку та взаємодії між навчальним закладом та роботодавцями. Тому сьогодні, 1 липня, адміністрацією ВСП «Волинський фаховий коледж НУХТ» в особі в.о. директора Ігоря КОРЧУКА підписаний договір про співпрацю із керівником ресторанів «П’ятниця», «Люди», «Як для себе», «Суші Яммі» […]
-
Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв
У межах вивчення освітнього компоненту «Технологія виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології була організована гостьова лекція на тему «Мистецтво кулінарного декору: створення страв, що захоплюють з першого погляду», яку провела Катерина ФЕДОСОВА, експерт у сфері ресторанного консалтингу, власник Consulting HUB, PhD, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, лектор SRH Dresden […]
-
Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»
Здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» мали можливість взяти участь у гостьовій лекції-діалозі викладача вищої категорії, викладача-методиста, викладача фахових дисциплін Волинського медичного інституту Андрощук Олени Володимирівни. Лектор презентувала майбутнім технологам харчових виробництв теоретичний матеріал теми «Харчові отруєння мікробного та немікробного походження. Розслідування харчових отруєнь». Вивчались питання класифікації та характеристики харчових отруєнь, особливості організації розслідування у […]
-
Гостьова лекція викладача ВоФК НУХТ у Hotel School Riga
В рамках проєкту Erasmus+ перед викладачами та студентами коледжу готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига) з гостьовою лекцією на тему «Автентичні смаки України» виступила викладач фахових дисциплін ВоФК НУХТ – Тетяна Семенюк. У сучасному глобалізованому світі кухня часто стає першою «точкою дотику» до культури країни, її історії, традицій, стилю життя. Тетяна Степанівна розповіла про історії […]
-
Знайомство учасників академічної мобільності з історією та культурою Латвії
Здобувачі ОПП Туризим, Готельно-ресторанна справа, Харчові технології Волинського фахового коледжу НУХТ в рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ мали чудову нагоду ознайомитися з історією та культурою Латвії в супроводі викладача Hotel School, гіда Іветти Ванаги. Захоплююча подорож розпочалася знайомством з одним із найгарніших міст Європи, частина якого має статус спадщини ЮНЕСКО – Ригою. Студенти занурились в […]
-
Майстер-класи від латвійського шеф-кухаря
В рамках програми Еразмус+ здобувачі освіти ОПП Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм мали можливість взяти участь у кулінарних майстер-класах – Food Innovations викладача Hotel School (Рига), засновника та власника ресторанів «Adžarija» та «Al Dente» – Романа Артамонова. Завданням для учасників було створити власні, авторські страви з запропонованих продуктів. Здобувачі освіти мали можливість не лише […]
-
Ознайомлення здобувачів освіти з готельно-ресторанним комплексом «Pullman Riga Old Town»
Здобувачі освіти ОПП Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм Волинського фахового коледжу НУХТ в рамках академічної мобільності програми Еразмус+ мали нагоду відвідати п’ятизірковий готельно-ресторанний комплекс «Pullman Riga Old Town». Викладач Hotel School Лаура Заріна розповіла студентам, що заклад розташований у самому історичному центрі Риги (будівля XVIII-го століття, колишня конюшня барона Мюнхгаузена), приміщення якого мають виразну […]
-
Участь здобувачів освіти ОПП Харчові технології в програмі академічної мобільності
Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології продовжують навчання за програмою академічної мобільності Еразмус+ в м. Рига (Латвія). В рамках цієї програми студенти представили англійською мовою дослідження української автентичної кухні у вигляді презентаційних проєктів. Здобувачі освіти продемонстрували детальні рецептури страв різних етнографічних регіонів України. Такі активності сприяють формуванню загальних та фахових компетентностей, зокрема здатності спілкуватися іноземною мовою в […]
-
Участь викладачів ВоФК НУХТ у методичному семінарі «Використання досвіду та практик систем освіти європейських країн для модернізації та інтерналізації професійної та фахової освіти»
One of the components of the programme of the international methodological seminar was the presentation of the systems of vocational and professional higher education in Latvia, Ukraine, Germany, and Italy. The seminar participants got acquainted with the peculiarities of degree education in the mentioned countries, analysing the problems’ advantages and disadvantages and prospects for developing […]
-
Участь викладачів коледжу в методичному семінарі в місті Рига по програмі ЕРАЗМУС+
Lecturers of the Volyn Professional College NUFT Lesia Steshenko, Viktoriia Kavara, Oksana Tsisar, Iryna Savchenko took part in the Erasmus+ methodological seminar ‘Modernisation and Internationalisation of Educational Institutions’ in Riga, Latvia, funded by the European Union’s International Cooperation Programme within the framework of the project ‘Horizontal capacity building of vocational education for internationalisation and modernisation, […]
-
Гостьова лекція «Аналітична хімія і професійна діяльність»
На запрошення викладача фахових дисциплін Галини Богдан була проведена гостьова лекція Катериною Юрієвною Люшук, кандидатом педагогічних наук, викладачем вищої категорії, викладачем-методистом Волинського медичного інституту. Здобувачам освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» була запропонована тема «Аналітична хімія і професійна діяльність». Катерина Юріївна розповіла про основні методи кількісного і якісного аналізу лікарських засобів та їх технологічних форм з […]
-
Участь студентів коледжу у програмі обміну «Еразмус+»
Студенти відділень туризму та готельно-ресторанної справи і харчових технологій Волинського фахового коледжу НУХТ розпочали навчання за програмою академічної мобільності «Еразмус+» в Ризі, Латвія. Основні цілі програми «Еразмус+» – підвищення якості освіти в Європі, розвиток мобільності та культурних зв’язків студентів європейських та сусідніх із ЄС країн, сприяти розвитку молодих людей як висококваліфікованих та неупереджених майбутніх професіоналів […]