Індустрія гостинності: що варто знати майбутнім фахівцям

Категорії: , ,

To ensure the successful implementation of the educational and professional programmes Hotel and Restaurant Business (educational components Fundamentals of Hospitality, Hotel Management, Restaurant Management) and Food Technologies (educational component Service Management in Restaurant Business), the college engages guest lecturers, industry professionals, stakeholders, etc. In this context, a lecture on ‘General features of the hospitality industry: international and domestic experience’ was held by Olha Dulka, PhD, Associate Professor of the Department of Hotel and Restaurant Business at the National University of Food Technologies.

Для успішної реалізації освітньо-професійних програм Готельно-ресторанна справа (ОК Основи гостинності, Організація готельного господарства, Організація ресторанного господарства ) та Харчові технології (освітній компонент Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства) коледж залучає гостьових лекторів, професіоналів галузі, стейкхолдерів тощо. В цьому контексті відбулась лекція «Загальні особливості індустрії гостинності: міжнародний та вітчизняний досвід» від к.т.н., доцента кафедри готельно-ресторанної справи Національного університету харчових технологій Ольги Дульки.

У сучасних реаліях готельно-ресторанний бізнес постійно змінюється, адаптуючись до нових викликів, технологій та очікувань споживачів. Під час лекції спікерка проаналізувала ключові тренди індустрії гостинності, її особливості на міжнародному рівні та в Україні. Здобувачі освіти дізналися про сучасні виклики сфери HoReCa, стандарти обслуговування, важливість сервісу та клієнтоорієнтованого підходу, підходи до управління та маркетингові стратегії. Окрему увагу було приділено інноваціям у готельно-ресторанному бізнесі, впливу цифрових технологій на обслуговування гостей, розвитку концепції «стійкої гостинності» та екологічних ініціатив у сфері HoReCa. Участь у гостьових лекторіях – це хороша можливість розширення освітнього простору та забезпечення здобувачів якісною інформаційною підтримкою. Такі заходи сприяють глибшому розумінню актуальних тенденцій у сфері гостинності та допомагають здобути цінні знання, необхідні для успішної реалізації освітньо-професійних програм. Дякуємо Ользі Дульці за цікаву та змістовну зустріч!