Категорія: Гостьові лекції

  • Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій

    Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій

    Vladyslav Dudar, head of the coffee shop development direction from Germini Espresso Yoco Story Company, held an online lecture for the students of the educational degree “professional junior bachelor,” who are studying under the academic and professional program “Hotel and Restaurant Business”. The lecture was conducted as part of the work of the Tourism, Hotel,…

  • Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв

    Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв

    У межах вивчення освітнього компоненту «Технологія виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології була організована гостьова лекція на тему «Мистецтво кулінарного декору: створення страв, що захоплюють з першого погляду», яку провела  Катерина ФЕДОСОВА, експерт у сфері ресторанного консалтингу, власник Consulting HUB, PhD, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, лектор SRH Dresden…

  • Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»

    Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» мали можливість взяти участь у гостьовій лекції-діалозі викладача вищої категорії, викладача-методиста, викладача фахових дисциплін Волинського медичного інституту  Андрощук Олени Володимирівни. Лектор презентувала майбутнім технологам харчових виробництв теоретичний матеріал теми «Харчові отруєння мікробного та немікробного походження. Розслідування харчових отруєнь». Вивчались питання класифікації та характеристики харчових отруєнь, особливості організації розслідування у…

  • Гостьова лекція «Аналітична хімія і професійна діяльність»

    Гостьова лекція «Аналітична хімія і професійна діяльність»

    На запрошення викладача фахових дисциплін Галини Богдан була проведена гостьова лекція Катериною Юрієвною Люшук, кандидатом педагогічних наук, викладачем вищої категорії, викладачем-методистом Волинського медичного інституту. Здобувачам освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» була запропонована тема «Аналітична хімія і професійна діяльність». Катерина Юріївна розповіла про основні методи кількісного і якісного аналізу лікарських засобів та їх технологічних форм з…

  • Гостьова лекція на тему “Бінарні дерева”

    Гостьова лекція на тему “Бінарні дерева”

    Формування та розвиток фахових компетентностей здобувачів освіти ОПП Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія відбувається, в тому числі, шляхом регулярного залучення гостьових лекторів для проведення занять. Проведення гостьових лекцій є потужним засобом стимулювання пізнавальної активності та підвищення їхньої мотивації до навчання. 23 квітня відбулась гостьова лекція Тетяни Гришанович, завідувачки кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки Волинського…

  • Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту

    Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту

    With the aim of new approaches to a qualitatively new level of education, exchange of work experience, encouragement of students to active mental activity, and increasing the level of learning, a guest lecture on the educational component “Sanitation and Hygiene” was held for students majoring in Hotel and Restaurant Business on the topic “Food poisoning…

  • Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності

    Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності

    В стінах Волинського фахового коледжу НУХТ відбулась гостьова лекція на тему: «Історичні документи ХVІ-ХVІІІ ст.: ключові аспекти достовірності та правомірності» наукового працівника Волинського краєзнавчого музею Андрейчук Т.Б. зі здобувачами освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування».  З метою дотримання таких компетентностей, як збереження та примноження моральних, культурних, наукових цінностей і…

  • Гостьова лекція з харчових технологій

    Гостьова лекція з харчових технологій

    На запрошення к.т.н., доцента, викладача фахових дисциплін Лариси ГОПАНЧУК, 15 квітня для здобувачів освіти спеціальності 181 – Харчові технології була проведена гостьова лекція від професора, доктора технічних наук Луцького національного технічного університету – Ігоря Миколайовича ДУДАРЄВА. Тема лекції: «Чипси з рослинної сировини: технологія, властивості». Під час лекції Ігор ДУДАРЄВ охоче поділився зі здобувачами ОПП «Харчові технології» секретами…

  • Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»

    Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»

    17 квітня у рамках меморандуму про співпрацю було проведено лекцію для студентів Волинського фахового коледжу НУХТ на тему «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції». Лектор, Олена Середюк, наша випускниця, фахівець Національної служби посередництва та примирення, не лише глибоко розкрила теоретичні аспекти роботи НСПП, але й поділилася практичним досвідом. Студенти дізналися, що Національна…

  • Лекція-дискусія з засновником кулінарної школи «Cookery school» Владом Фінкевичем

    Лекція-дискусія з засновником кулінарної школи «Cookery school» Владом Фінкевичем

    To ensure that the professional training of students for the educational professional program “Hotel and Restaurant Business” meets the needs of target groups and the labour market, the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department constantly invites specialists (stakeholders) in the hospitality industry to conduct guest lectures and practical laboratory classes. While studying the educational components…

  • Онлайн-зустріч з адміністраторкою лайнера круїзної компанії Carnival Cruise Line Наталіїєю Тимощук

    Онлайн-зустріч з адміністраторкою лайнера круїзної компанії Carnival Cruise Line Наталіїєю Тимощук

    Students of the speciality Hotel and Restaurant Business had the opportunity to attend a guest lecture on the topic “The role of the receptionist, requirements, duties, knowledge”. The lecture was conducted by the receptionist of the cruise ship Natalya Tymoschuk. She spoke about the job requirements, necessary knowledge and skills, advantages of the position and…

  • Штучний інтелект як інструмент сучасного фахівця

    Штучний інтелект як інструмент сучасного фахівця

    A workshop, “Artificial Intelligence as a Tool for a Modern Specialist,” was held for students of the educational professional program Tourism. Artem Kavara, a software developer at EPAM Systems Ukraine, introduced the students to the basic concepts of AI and neural networks, drew attention to the main components of queries, and provided practical advice on…