Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій

Співпраця з роботодавцями

Національний тиждень молоді

Національний тиждень молоді

В рамках Пакту заради молоді-2025 та Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти учні коледжу взяли участь в проведенні Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week». Учні відділення готельно-ресторанної справи та туризму з Дмитром Батейком були учасниками   онлайн-тренінгу «Готельно-ресторанний бізнес: погляд…

World Skills Ukraine 2021-2022

World Skills Ukraine 2021-2022

Нещодавно стартувало наймасштабніше змагання з робітничих професій «World Skills Ukraine 2021-2022» яке проводиться для учнів, студентів та молодих працівників віком від 18 до 22 років. Його мета – підвищити престиж робітничих професій, розвивати професійну освіту та сприяти співпраці профтехів з…

ВолиньPost: Луцький коледж співпрацюватиме із турецькою провінцією Мерсін

ВолиньPost: Луцький коледж співпрацюватиме із турецькою провінцією Мерсін

Оригінал статті http://www.volynpost.com/news/192219-luckyj-koledzh-spivpracyuvatyme-iz-tureckoyu-provinciieyu-mersin Відтепер у студентів Волинського фахового коледжу НУХТ, які вивчають туризм та готельно-ресторанну справу, буде ще більше можливостей. Зокрема, практикуватися у туристичному агентстві «Каретта тур» у провінції Мерсін (Туреччина), популяризувати Україну за кордоном та розвиватися у цій сфері.…

Волинський фаховий коледж НУХТ як платформа для міжнародного співробітництва у сферах туризму та готельно-ресторанної справи

Волинський фаховий коледж НУХТ як платформа для міжнародного співробітництва у сферах туризму та готельно-ресторанної справи

Протягом двох днів Волинський фаховий коледж НУХТ гостинно приймав делегатів туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Турецької Республіки і став платформою для зустрічей, спілкування і закладання фундаментальних основ для міжнародного освітнього та професійного співробітництва. Алі Кучюк, Емре Дуру, Емре Уолнат – директори…

Студенти зустрілися з делегатами Турецької республіки

Студенти зустрілися з делегатами Турецької республіки

21 вересня здобувачі освіти Волинського фахового коледжу НУХТ мали унікальну можливість поспілкуватися з уповноваженими представниками Турецької Республіки: директором департаменту туризму провінції Мерсін і власником туристичної компанії «Каретта тур» Алі Кучюком, директором департаменту культури і туризму провінції Мерсін Емре Дуру, директором…

До коледжу завітали представники туристичного бізнесу Tуреччини

До коледжу завітали представники туристичного бізнесу Tуреччини

20 вересня у стінах Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася запланована ділова зустріч керівництва навчального закладу з представниками Турецької Республіки: Алі Кучюком – директором департаменту туризму провінції Мерсін і власником туристичної компанії «Каретта тур»; Емре…

Майстер-класи – прекрасна нагода, щоб вдосконалити свої навики

Майстер-класи – прекрасна нагода, щоб вдосконалити свої навики

На базі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» відбувся Парад майстер-класів видатних кухарів України. Майстри виробничого навчання нашого коледжу з величезним задоволенням взяли участь в цьому заході, що дало змогу їм підвищити свій професійний рівень та познайомитися з…

Діджиталізація у сфері туризму

Діджиталізація у сфері туризму

Справжньою родзинкою серед заходів циклової випускової комісії туризму та готельно – ресторанної справи стала зустріч студентів спеціальності «Туризм» із кандидатом географічних наук, власником туристичної агенції «Мікс Тур» (http://www.mixtour.lutsk.ua) Віталієм Зейком. Інтерактивна лекція «Діджиталізація у сфері туризму. Маркетингові фішки 2021 року»…

Переймаємо досвід від успішних

Переймаємо досвід від успішних

13 квітня у рамках тижня циклової комісії туризму та готельно – ресторанної справи, на базі навчального ресторану «Біля Замку» відбулася дружня зустріч  з співвласником мережі піцерій «Solo» Гурським Денисом Олександровичем. Студенти груп ГРС -22 та ГРС- 31 мали унікальну можливість…

Робота за кордоном – перспективи та реалії

Робота за кордоном – перспективи та реалії

5 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відбулася зустріч з випускницею Національного університету харчових технологій, спеціалістом міжнародного рівня (Guest Experience Supervisor) Шемет Любов’ю Валеріївною. Захід був організований для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів…

Волинський фаховий коледж НУХТ