Категорія: Життя коледжу

  • Показове заняття від представників Національної гвардії України

    Показове заняття від представників Національної гвардії України

    Військова частина Національної гвардії України провела показове заняття для здобувачів освіти Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій». Правоохоронці розповіли, що таке Національна гвардія, кого та від кого вона захищає. Під час спілкування з здобувачами освіти, гвардійці ознайомили їх з особливостями служби в лавах Національної гвардії України та поділилися своїм життєвим досвідом.…

  • Практика й мистецтво сервірування

    Практика й мистецтво сервірування

    At the Open Day at the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, the students of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department demonstrated to the guests of the event the skills of proper and stylish table setting which they had acquired during their studies, as well as the ability to apply…

  • День відкритих дверей 2023

    День відкритих дверей 2023

    18 березня 2023 року у нашому коледжі відбувся профорієнтаційний захід «День відкритих дверей»/ Майбутні вступники мали змогу: У дружній творчій атмосфері абітурієнти змогли розглянути підготовлені викладачами та студентами цікаві локації з роботами. Вступним словом зустріч відкрив директор Відокремленого структурного підрозділу «Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій» Ігор КОРЧУК, який наголосив на перевагах навчання у…

  • «Шевченко був молодим. Шевченко завжди молодий»

    «Шевченко був молодим. Шевченко завжди молодий»

    Місяць березень – вшанування пам’яті національного пророка Тараса Шевченка, духовне єднання народу зі своїм речником. За українською традицією Кобзаря вшановують не тільки концертами, академіями, поетичними вечорами, а й моляться за душу поета-страдника. Він своїм надзвичайно гострим відчуттям, своїм пророчим зором зумів передбачити наше сьогодення, вказав шлях, яким потрібно йти. Геній Тараса Шевченка осяяв Україну навіки.…

  • Літературна година «Хто не жив посеред бурі, той ціни не знає силі…»

    Літературна година «Хто не жив посеред бурі, той ціни не знає силі…»

    З нагоди 152-ї річниці з дня народження української письменниці, перекладачки та культурної діячки, нашої землячки, Лесі Українки, в коледжі відбулася літературна година «Хто не жив посеред бурі, той ціни не знає силі…» 25 лютого народилась геніальна дочка України – Леся Українка. Леся Українка… Це ніжне й дзвінке ім’я належить до найвеличніших імен нашого народу. Псевдонім…

  • Навчання з пожежної та техногенної безпеки для працівників коледжу

    Навчання з пожежної та техногенної безпеки для працівників коледжу

    Право безпеки коледжу , належних і безпечних умов, здобуття освіти та викладання, організація безпечного освітнього середовища є особливо актуальним у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Пожежна безпека – це дуже об’ємний комплекс заходів, які спрямовані на запобіганню пожежі, а якщо пожежа все ж виникла – на порятунок людей та якнайшвидше зупинення вогню.…

  • Не лише дипломи, а й запрошення на роботу в Болгарію отримали випускники коледжу

    Не лише дипломи, а й запрошення на роботу в Болгарію отримали випускники коледжу

    У ВоФК НУХТ триває пора вручення документів про фахову передвищу освіту. 8 лютого до дипломованих фахівців долучилися 165 фахових молодших бакалаврів, молодших спеціалістів, а перед тим свої дипломи отримали 83 кваліфікованих робітники. Традиційно розпочали захід з виконання Державного Гімну України. З вітальним словом до випускників звернувся директор коледжу Ігор Корчук, який зазначив, що цей випуск…

  • Практикуємо тематичні сервіровки столу

    Практикуємо тематичні сервіровки столу

    Важливим елементом реалізації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» є проведення практичних занять з профільних дисциплін. Так, під час вивчення освітньої компоненти «Ресторанна справа» для поглиблення практичних навичок здобувачів викладачем Тетяною Іщик було проведене практичне заняття «Тематичне сервірування столу». Сервірування важливе не тільки для того, щоб стіл мав красивий вигляд, а і для збереження порядку на ньому.…

  • Як в гуртожитку вшанували традиції

    Як в гуртожитку вшанували традиції

    У гуртожитку нашого коледжу влаштували Андріївські вечорниці. Дівчати та хлопці вбралися в український одяг, облаштували інтер’єр української хати з вишитими рушниками, глиняним посудом та іншими українськими атрибутами, приготували святкову вечерю. Організатори дійства, вихователі гуртожитку, наголосили саме на відродженні українських традицій. Хоч Андрій Первозванний – християнський святий, але в народній традиції звичаї і обряди в цей…

  • Сервірування столу – сучасне втілення сімейних традицій

    Сервірування столу – сучасне втілення сімейних традицій

    Правильне та стильне сервірування столу – це завжди знак уваги до гостей, безпрограшний спосіб створити святкову атмосферу, а також показати гарний смак господині. Правила сервірування святкового столу – це розташування посуду, приборів, страв і декору на столі так, щоб гостям було комфортно, зручно і приємно проводити час. Учні відділення харчових технологій (професія Офіціант. Бармен) представили…

  • Заходи до Дня Збройних сил України

    Заходи до Дня Збройних сил України

    6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України – свято, яке зараз набуло особливого значення. Наші герої-захисники сьогодні стоять на захисті незалежності Батьківщини, кожен українець і українка роблять усе можливе для наближення нашої перемоги над агресором. Студенти і викладачі коледжу відвідали святковий захід у межах благодійної патріотичної програми «Сила єдності», який відбувся у Палаці культури…

  • Студенти презентували ідеї оформлення різдвяного столу

    Студенти презентували ідеї оформлення різдвяного столу

    Із наближенням різдвяних і новорічних свят студенти третього і четвертого курсів відділення туризму та готельно-ресторанної справи представили різноманітні варіанти тематичного оформлення святкових столів.  Здобувачі освіти мали можливість показати креативність і практичну майстерність, здатність до вироблення нових ідей та здатність працювати в команді, а головне довести, що сервірування – це не тільки процес накривання столу з…