Організація бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами

,

Within the framework of the week of the cycle graduation commission of “Tourism, Hotel, and Restaurant Business”, the students of the “Hotel and Restaurant Business” educational and professional program practiced the technique of preparing and serving a banquet under the guidance of a teacher of professional disciplines Tetiana Ishchyk. During the laboratory work, the future specialists prepared a banquet menu, calculated dishes and equipment for the banquet, and practiced the technique of serving a themed table to celebrate the main national holidays.

В рамках тижня циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи здобувачі ОПП Готельно-ресторанна справа відпрацьовували техніку підготовки та обслуговування бенкету під керівництвом викладача фахових дисциплін Тетяни Іщик. В ході лабораторної роботи майбутні спеціалісти підготували меню бенкету; здійснили розрахунок посуду та інвентарю для проведення бенкету; відпрацювали техніку сервірування тематичного столу з нагоди святкування головних національних свят (Дня Незалежності, Дня державного прапора, Дня вишиванки тощо); приготували страви та напої відповідно до меню; виконали подачу страв різними способами; змоделювали процес обслуговування гостей на бенкеті.

Під час заняття здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти «Організація ресторанного господарства». Учасники освітнього процесу отримали задоволення від творчої атмосфери заняття, обговорили та оцінили результати роботи один одного, висловили дуже багато цікавих думок та пропозицій.