Категорія: Навчання
-
Гостьова лекція на тему “Теорія і практика розробки ігор на прикладі Unity”
Сьогодні інформаційні технології використовуються в найрізноманітніших сферах. Природно, що здобувачі освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія мають широке коло інтересів. До цього кола, зокрема, входить і розробка комп’ютерних ігор. Саме тому гостьова лекція на тему “Теорія і практика розробки ігор на прикладі Unity”, яку 12 березня провів Unity-developer компанії […]
-
Здобуваємо спеціальні компетентності: сервіровка та обслуговування фуршету
Students of the educational and professional program Hotel and Restaurant Business studying the educational components “Organisation of Restaurant Services,” “Bar Business, and Organisation of Sommelier Work” systematically practice the skills of organizing various banquets. During a regular laboratory lesson, they gained practical experience in organising a buffet table. В сучасних умовах для ділових зустрічей і […]
-
Гостьова лекція випускниці коледжу
11 березня 2024 року розпочався тиждень циклової випускової комісії Управління та адміністрування. Згідно програми заходів, відбулася гостьова онлайн-лекція фахівця відділу страхування Центрального офісу АТ Креді Агріколь Банк у м. Києві, випускниці ВоФК НУХТ 2020 року освітньо-професійної програми Фінанси, банківська справа та страхування, магістра фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку Національного університету харчових технологій Аліни […]
-
Розвиток здатності спілкування англійською мовою в контексті розробки системного програмного забезпечення
Володіння англійською мовою є необхідною вимогою для сучасного IT-фахівця. Сьогоднішні програмні проекти часто розробляються в різних країнах та регіонах. Англійська мова виступає як міжнародний стандарт комунікації у багатьох IT-компаніях, тож вміння ефективно спілкуватися англійською є необхідним для співпраці з колегами та клієнтами з усього світу. До того ж коментарі до коду, документація та описи функціональності […]
-
Розвиток креативності та забезпечення спеціальних компетентностей в навчальній лабораторії «Біля замку»
To ensure special competencies in the educational component “Restaurant Management”, students majoring in Hotel and Restaurant Business constantly practice their practical skills. Thus, group GRS-31 presented their vision of a spring table setting in the halls of the educational restaurant “At the Castle.” Правильне та стильне сервірування столу – це завжди знак уваги до ваших […]
-
Практичне заняття-екскурсія «Позиціонування готелів Луцька у міському просторі»
The process of implementing the educational and professional program Hotel and Restaurant Business provides various types of practical training, so a lesson within the educational components “Hotel Management” and “Fundamentals of Marketing” was held in the form of a field trip in the streets of Lutsk. Students in the third year of the relevant educational […]
-
Гостьова лекція «Сервіс електронного адміністрування податку на додану вартість»
5 березня для здобувачів освіти освітньо-професійних програм Фінанси, банківська справа та страхування та Облік і оподаткування проведено інформативну та надзвичайно корисну гостьову лекцію «Сервіс електронного адміністрування податку на додану вартість». На запрошення викладача фахових дисциплін Лариси Ляшко, бухгалтер ТзОВ «Цунамі» Тетяна Стаднюк, провела лекційне заняття, під час якого висвітлила порядок електронного адміністрування ПДВ. Лекторка акцентувала […]
-
Залучення роботодавців до освітнього процесу
A guest lecture by Svyatoslav Krymchuk, the head of the UA-Tour travel agency, focused on current trends in the tourism business. They talked about advertising in tourism, in particular the channels of its distribution, the importance of advertising for tourism sales, and the peculiarities of advertising tours under martial law. The purpose of cooperation with […]
-
Секрети органічної хімії
Сьогодні здобувачі освіти груп ФБСС-11 та М-11 разом із викладачем Галиною Долотовою представили проекти: «Що ховається за склянкою кави», «Зелена хімія», «Амінокислоти і білки», «Вітаміни», «Харчові добавки: за чи проти?», «Вплив ароматичних речовин на організм людини».Цей захід підкреслив важливість хімії у всіх сферах життя та діяльності людини. Створення навчальних проектів дозволяє розвивати навчальний світогляд студентів, […]
-
Математика в сузір’ї наук
4 березня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій” відбувся урок-калейдоскоп “Математика в сузір’ї наук” в рамках тижня природничо-математичних дисциплін, де здобувачі освіти групи К-11 виступали з презентаціями про роль математики в архітектурі, літературі, живописі та музиці. Учасники уроку розглядали, як математика впливає на творчість у різних сферах, представляючи […]
-
Семінар з географії “Свідоме споживання: дієві кроки до сталого майбутнього”
4 березня у рамках предметного тижня природничо-математичних дисциплін, викладач географії Людмила Лотиш провела семінар “Свідоме споживання: дієві кроки до сталого майбутнього” зі студентами групи ХТ-11. Мета заняття – підвищення обізнаності здобувачів освіти про важливість сталих споживчих звичок та їх застосування в повсякденному житті; поширення знань про ефективні методи мінімізації відходів, зменшення екологічного впливу та підтримання […]
-
Декантація вина: набуваємо практичних навичок
The implementation of the educational and professional program Hotel and Restaurant Business is provided with the appropriate material and technical equipment for the acquisition of special competencies and practical skills by students. Our educational and professional programme provides for various types of practical training, including laboratory work while mastering educational components. During the study of […]