Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Підвищення кваліфікації на тов «Дах-Профіль» – інвестиція у фахові компетентності та нові кар’єрні перспективи
Викладач фахових дисциплін освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», голова циклової випускової комісії обліку та фінансів Лариса Гопанчук успішно пройшла підвищення кваліфікації на базі ТОВ «Дах-Профіль». Стажування стало важливим етапом професійного розвитку, надавши змогу отримати цінні практичні знання та навички у сфері фінансового менеджменту, аналізу та планування. У ході стажування було детально вивчено організаційну […]
-
Сучасний викладач – компетентний аудитор: стажування в Держаудитслужбі
Викладач фахових дисциплін циклової випускової комісії обліку та фінансів Волинського фахового коледжу НУХТ Галина ЛЕВЧУК пройшла підвищення кваліфікації в Управлінні Західного офісу Державної Аудиторської служби у Волинській області. Під час стажування викладач ознайомилася з основними аспектами державного фінансового контролю, методами проведення аудиту публічних фінансів, аналізу ефективності використання бюджетних коштів, виявлення фінансових порушень та недоліків у […]
-
Ступенева освіта – запорука кар’єрного зростання випускників
Yurii Solohub, Associate Professor of the Department of Tourism and Hotel Business at NUFT, held an online meeting with graduates of the Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business at Volyn Professional College, where he spoke in detail about the opportunities to study at the National University of Food Technologies. The National University of […]
-
Практична підготовка – запорука конкурентоспроможності випускників на ринку праці
The students of the Tourism educational professional programme underwent professional practice for three weeks in travel agencies of the city and region. The students worked with CRM systems, practiced booking hotels and tickets on aggregator sites, created content plans to promote the services of travel agencies, and learned the basics of targeted advertising on social […]
-
Кваліфікаційний іспит зі спеціальності Харчові технології
16 січня розпочала роботу комісія з проведення кваліфікаційного іспиту зі спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційний іспит є фінальним етапом навчання за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Він вимагає від здобувачів демонстрації знань, умінь та навичок, набутих впродовж освітнього процесу. Кваліфікаційний іспит складається з теоретичних питань, практичних задач і тестів у системі Moodle, та включає наступні освітні […]
-
Виробнича практика як важливий етап професійного зростання
Виробнича практика є ключовим етапом практичної підготовки здобувачів освітньо-професійної програми Харчові технології та відіграє важливу роль у формуванні кваліфікованих і конкурентоспроможних спеціалістів. Вона надає можливість здобувачам освіти не лише поєднати теоретичні знання з практичними навичками, а й ознайомитися з особливостями реальної виробничої діяльності, зрозуміти потреби ринку праці, здобути практичний досвід, який є необхідним для майбутньої […]
-
Крокембуш з медовим печивом: новорічна магія на лабораторних заняттях
Напередодні різдвяно-новорічних свят здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології продемонстрували свою майстерність, створюючи унікальні кулінарні шедеври. Під час лабораторних занять із дисципліни кулінарне мистецтво майбутні фахівці виготовили традиційний французький десерт – крокембуш, додавши до нього українського колориту, оформивши кондитерський виріб медяниками. Крокембуш – це конусоподібна композиція із заварних тістечок, скріплених карамеллю, що є традиційним новорічним […]
-
Використання творчих практичних завдань при формуванні професійних навичок
Lecturer Yulia Sus conducted an integrated practical lesson that combined elements of catering and event management. The students received a creative task, ‘Modern Christmas Table Setting,’ which contributed to developing professional skills, creativity, and understanding of modern trends in the design of festive events. Before starting their practical work, the Hotel and Restaurant Business programme […]
-
Лабораторні роботи як засіб реалізації освітньо-професійних програм
The laboratory work on the course ‘Organisation of Restaurant Service’ in the winter semester was dedicated to preparing for the Christmas holidays. As part of the lesson, the students recreated a Christmas table setting. During the work, the students adhered to modern service standards, using various techniques for folding napkins, harmoniously combining textiles and decor, […]
-
Фудпорн на столі: як сервіровка стає мистецтвом
Lecturers in our college use various innovative methods of practical training, considering the current trends in the relevant industry for professional junior bachelors in the Hotel and Restaurant Business. Students majoring in Hospitality under the guidance of Oksana Kaznadzei demonstrated modern trends in the decor of festive tables. Thanks to their professional skills, the students […]
-
Новорічна практика гостинності від здобувачів освітньо-професійної програми Харчові технології
Напередодні новорічних свят здобувачі освіти групи ХТ-33 освітньо-професійної програми Харчові технології в межах освітніх компонентів «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» та «Технологія виробництва кулінарної продукції» під керівництвом викладачок Яни Лапчук та Тетяни Семенюк приготували закуски та тематичну сервіровку святкового столу. Метою заходу було закріпити теоретичні знання з організації обслуговування та продемонструвати практичні навички приготування […]
-
Екскурсія в Центр розвитку підприємництва “ДІЯ.БІЗНЕС”
З метою поглиблення професійної практичної підготовки здобувачі освіти відділення економіки і підприємництва спеціальностей 076 Підприємництво та торгівля та 075 Маркетинг відвідали Центр розвитку підприємництва “ДІЯ.БІЗНЕС” у Луцьку. У рамках візиту студенти мали змогу познайомитися зі структурою центру, його можливостями для підтримки нових стартапів, розвитку підприємницьких ідей та підтримки вже сформованих бізнес-проєктів. Особливим моментом зустрічі стала […]