Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Участь здобувачів у конкурсі фахової майстерності
The “HoReCa Next Level” team from the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, consisting of Nataliia Fyschuk and Dariia Filiuk, represented the educational institution at the VI All-Ukrainian Festival of Professional Excellence “Rest-Profi”. Our students demonstrated a high level of training, confidence, and creativity. The team received the nomination “Organization of […]
-
AI Hackathon: генеруємо ідеї, створюємо майбутнє
У Волинському фаховому коледжі НУХТ відбувся захопливий ШІ хакатон, організований у рамках тижня циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії викладачами Олександром Ройком, Артемом Каварою, Тетяною Пугач та Софією Смолій. Подія об’єднала здобувачів освіти першого, другого та третього курсів, які отримали можливість перевірити свої знання та навички в умовах обмеженого часу й вирішити складне технічне […]
-
Співпраця з «Окольним замком»: практичний простір для майбутніх фахівців туризму
As part of our college’s cooperation with the executive committee of the Lutsk City Council in the field of tourism and educational activities, as well as the joint use of architectural monuments to promote and develop the tourism potential of the city of Lutsk and the Volyn region, students of the educational and professional program […]
-
Цикл занять від стейкхолдера, професіонала-практика, випускника спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Батієвича: практичне заняття у ресторані «Сулі Гулі»
As part of a series of classes from stakeholders in the educational professional program “Hotel and Restaurant Business,” students had the opportunity to participate in a practical class held at the Georgian restaurant “Suli Guli” in Lutsk. The class was led by Alexander Batievich, a graduate of the program, a hospital;ity professional, and a successful […]
-
Професійний діалог зі стейкхолдером «Інтелект–центр» засновником та провідним бухгалтером Пархомей Оленою на тему «Облікова політика заробітної плати в сучасних ринкових умовах»
Підвищення якості освітнього процесу для здобувачів спеціальності D1 «Облік і оподаткування» та D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» відбувається через залучення провідних спеціалістів практиків до проведення гостьових лекцій. 18 листопада 2025 року студенти коледжу скористалися можливістю взяти участь у надзвичайно змістовній та практично орієнтованій гостьовій лекції від керівника ТзОВ «Інтелект–центр» Олени Пархомей. З […]
-
Цикл занять від стейкхолдера, професіонала-практика, випускника спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Батієвича: заняття-екскурсія у ресторан грузинської кухні «Сулі Гулі»
As part of a series of classes aimed at deepening the practical training of students enrolled in the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business,” an educational excursion was held to the Georgian cuisine restaurant “Suli Guli” (Lutsk, Volyn region). The event was conducted by Oleksandr Batievich, a stakeholder, a hospitality expert, and a […]
-
Економічний аналіз у чашці кави: інтерактивні лекції для здобувачів ОПП «Облік і оподаткування»
У межах навчальної дисципліни «Економічний аналіз» здобувачі освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» взяли участь у двох інтерактивних лекціях, що поєднали академічні знання з реальними бізнес-процесами. Замість звичайної аудиторії – атмосфера кав’ярні, замість сухих цифр – жваве обговорення фінансових показників на прикладі реального бізнесу. Під час навчальної екскурсії до кав’ярень міста студенти спостерігали, як економічні процеси […]
-
Онлайн майстер-класи для здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа»: поєднання теорії та практики сучасної індустрії гостинності
Students of the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business” had a unique opportunity to participate in a series of professional online master classes organized by the Department of Hotel and Restaurant Business of the National University of Food Technologies and aimed at improving practical skills and expanding knowledge of modern trends in the […]
-
Інвестиція в майбутнє: звіт про участь у круглому столі з гармонізації фінансової освіти
Викладачі випускової циклової комісії обліку та фінансів взяли участь у онлайн-заході — круглому столі «Підготовка фахівців для банківської сфери та бізнесу: гармонізація ринку праці та ринку освітянських послуг». Захід, організований Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», став ключовою платформою для обміну досвідом між представниками закладів фахової передвищої освіти, топовими роботодавцями та експертами […]
-
Круглий стіл «Кар’єрні траєкторії випускників ОПП «Харчові технології»: досвід, досягнення, перспективи»
Для сприяння професійного розвитку здобувачів освіти та ознайомлення їх із практичним досвідом випускників освітньо-професійної програми «Харчові технології», а також для ознайомлення студентів із різноманітними кар’єрними траєкторіями та популяризації успішного досвіду працевлаштування, 30 жовтня 2025 року відбувся круглий стіл «Кар’єрні траєкторії випускників ОПП «Харчові технології»: досвід, досягнення, перспективи». Захід зібрав широке коло учасників: випускників різних років, […]
-
Правда і міфи визволення України: краєзнавчий вимір у підготовці фахівців з туризму
As part of the educational component “Local History,” students majoring in “Tourism and Recreation” held an event entitled “The Liberation of Ukraine from the Nazis. Truth and Myths”. The goal was to develop the students’ ability to analyze historical sources critically, comprehend regional aspects of military history, and understand the impact of these events on […]
-
Співпраця коледжу з крафтовою броварнею «LUCHAN»: практика, досвід і спільні можливості
Співпраця освітніх закладів із представниками бізнесу, які формують реальні запити ринку праці стає ключовою умовою якісної підготовки фахових молодших бакалаврів. Одним із яскравих прикладів такої взаємодії стала співпраця коледжу з крафтовою броварнею «LUCHAN» – відомим волинським виробником, який поєднує традиційні технології пивоваріння з інноваційними підходами до якості та смаку продукції та розвиває мережу закладів гостинності. […]












