Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Участь викладачів коледжу у Міжнародній конференції «Цифрова трансформація в індустрії гостинності та кулінарії»
As part of the EU Erasmus+ project “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitization, and sustainability, through the transfer of methodology and exchange of best practices” (project number 101129249), teachers and trainers from the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies took part in the International […]
-
Освітньо-професійна програма “Інженерія програмного забезпечення” успішно акредитована з високим балом
Успішно завершилась процедура акредитації освітньо-професійної програми “Інженерія програмного забезпечення” спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення. За результатами комплексної експертизи програма отримала 94 бали з 99 можливих, що є вагомим досягненням та підтверджує високі стандарти підготовки IT-фахівців. Сертифікат про акредитацію діятиме до 01 липня 2030 року. До складу експертної групи увійшли: Процедура акредитації тривала з березня по […]
-
Кваліфікаційний іспит: Нове покоління фахівців з обліку та оподаткування готове до викликів ринку!
В коледжі відбувся важливий етап у житті випускників освітньо-професійної програми “Облік і оподаткування” – кваліфікаційний іспит. Ця подія стала логічним завершенням навчання та підтвердженням високого рівня підготовки майбутніх фахових молодших бакалаврів. Кваліфікаційний іспит – це не просто формальність, а комплексна перевірка знань, умінь та навичок, набутих студентами під час навчання. Він охоплює всі ключові аспекти […]
-
Академічна доброчесність: обирай правильний шлях до успіху та гідності
23 червня 2025 року у групах першого курсу відділення Харчові технології відбувся захід, який об’єднав студентів навколо фундаментальних принципів та цінностей, що лежать в основі якісної освіти. Він став чудовою нагодою для розвитку м`яких навичок, навичок командної роботи та критичного мислення, але насамперед – для осмислення сутності та значення академічної доброчесності. Академічна доброчесність – це […]
-
КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ ЯК ПІДСУМОК ОСВІТНЬОГО ШЛЯХУ
У відповідності до чинного законодавства та затверджених графіків освітнього процесу, успішно відбувся кваліфікаційний іспити для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування». Цей іспит є важливим підсумковим етапом навчання, який засвідчує рівень засвоєння студентами компетентностей та програмних результатів, визначених освітньою програмою. Проведення кваліфікаційного іспиту спрямоване на комплексну перевірку теоретичних знань, […]
-
ФОРМУВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ТРАЄКТОРІЇ – РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВА НА ВИБІР
У Волинському фаховому коледжі Національного університету харчових технологій відбулося організоване ознайомлення здобувачів освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» (ОПП «Облік та оподаткування», ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування») з процедурою вибору освітніх компонентів на 2025-2026 навчальний рік. Вибір освітніх компонентів – це не просто частина навчального […]
-
Студентки відділення туризму та готельно-ресторанної справи проходять стажування у Ризі завдяки програмі академічної мобільності
Thanks to the participation in the academic mobility program, agreement No. 2023-1-LV01-KA131-HED-000136703, students of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department arrived at the capital of Latvia, Riga, at the HOTEL BUSINESS SCHOOL. Participation in mobility is a unique opportunity not only for the professional growth of the students but also for cultural exchange and […]
-
Студенти IT-спеціальностей коледжу зустрілися з HR компанії MINT INNOVATIONS
6 червня 2025 року відбулася захоплююча зустріч з представником провідної IT-компанії MINT INNOVATIONS. Лекцію на тему “Як знайти свою першу роботу. Знайомство з MINT INNOVATIONS” провела HR компанії Катерина Вдовиченко, яка поділилася цінними порадами з майбутніми фахівцями. На заході були присутні здобувачі освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія”. Студенти […]
-
Інновації у сфері гостинності: студенти другого курсу ОПП “Готельно-ресторанна справа” впроваджують цифрові рішення
As part of the study of the educational component “Digital Toolkit for Hospitality Business”, second-year students of the educational and professional program “Hospitality and Restaurant Business” demonstrated a high level of creativity and technical awareness by developing their own projects on the digitalization of the tourism business. The students’ projects covered relevant topics of the […]
-
Знайомство з базами практики: здобувачі освіти відвідали Noble Boutique Hotel
As part of a practical lesson on the educational component “Hotel Business,” students of the Hotel and Restaurant Business educational professional programme made a field trip to the Noble Boutique Hotel. A high level of service and European-style aesthetics characterizes this modern hotel-type establishment. The purpose of the visit was to provide students with practical […]
-
Участь викладачів циклової випускової комісії обліку та фінансів у роботі круглого столу щодо підготовки фахівців для сектору економіки та бізнесу зі спеціальності 071 Облік і оподаткування
22 травня викладачі циклової випускової комісії обліку та фінансів взяли участь у роботі круглого столу «Підготовка фахівців для сектору економіки та бізнесу: гармонізація ринку праці та ринку освітянських послуг» із спеціальності 071 Облік і оподаткування. Захід було організовано Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Метою круглого столу стало обговорення актуальних питань підготовки […]
-
Гостьові лекції від викладачів Національного університету харчових технологій як інструмент поглиблення фахових компетентностей здобувачів освіти
У рамках вивчення освітнього компоненту «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» були залучені гостьові лектори з Національного університету харчових технологій. Лекції провели професори та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології молока і молочних продуктів, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, біотехнології і мікробіології. Зустрічі були присвячені особливостям виробництва хліба, солодощів, […]