Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Онлайн лекція від засновника компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»
To involve stakeholders and employers in the educational process of the students of the educational professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business’ and with the support of the Department of Tourism and Hospitality Business of NUFT, students had the opportunity to join a guest lecture by the founder and CEO of the event company Hoteliero […]
-
Гостьова лекція від директора управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готелю Hilton Kyiv Антоніни Форостяної
Hospitality industry stakeholders hold guest lectures for the students of the educational professional programme “Hotel and Restaurant Business.” Such lectures are organised to ensure that the professional training of students meets the needs of target groups and the labour market. In the process of studying the educational components’ Hotel Business,’ ‘Fundamentals of Hospitality,’ ‘Communication Management,’ […]
-
Підвищення кваліфікації на ТОВ «Сталь Профіль» – розвиток, що відкриває нові горизонти, аналітичні навички та перспективи співпраці
Лариса Гопанчук, викладач фахових дисциплін освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та голова циклової випускової комісії обліку та фінансів, успішно завершила підвищення кваліфікації на базі ТОВ «Сталь Профіль», яке стало важливим етапом у професійному розвитку. Під час стажування була можливість ознайомитися зі структурою компанії, її основними напрямками діяльності та особливостями роботи фінансового відділу. Це […]
-
Дослідницька робота як складова професійної підготовки за ОПП Туризм
The training of students for the specialty ‘Tourism and Recreation’ at the Volyn Professional College NUFT is designed to meet the regional labor market with relevant specialists and demonstrates a number of objective educational advantages of the educational institution. As part of the round table “Cultural and Educational Potential of Lutsk Collegium: From Past to […]
-
Підвищення кваліфікації на тов «Дах-Профіль» – інвестиція у фахові компетентності та нові кар’єрні перспективи
Викладач фахових дисциплін освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», голова циклової випускової комісії обліку та фінансів Лариса Гопанчук успішно пройшла підвищення кваліфікації на базі ТОВ «Дах-Профіль». Стажування стало важливим етапом професійного розвитку, надавши змогу отримати цінні практичні знання та навички у сфері фінансового менеджменту, аналізу та планування. У ході стажування було детально вивчено організаційну […]
-
Сучасний викладач – компетентний аудитор: стажування в Держаудитслужбі
Викладач фахових дисциплін циклової випускової комісії обліку та фінансів Волинського фахового коледжу НУХТ Галина ЛЕВЧУК пройшла підвищення кваліфікації в Управлінні Західного офісу Державної Аудиторської служби у Волинській області. Під час стажування викладач ознайомилася з основними аспектами державного фінансового контролю, методами проведення аудиту публічних фінансів, аналізу ефективності використання бюджетних коштів, виявлення фінансових порушень та недоліків у […]
-
Ступенева освіта – запорука кар’єрного зростання випускників
Yurii Solohub, Associate Professor of the Department of Tourism and Hotel Business at NUFT, held an online meeting with graduates of the Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business at Volyn Professional College, where he spoke in detail about the opportunities to study at the National University of Food Technologies. The National University of […]
-
Практична підготовка – запорука конкурентоспроможності випускників на ринку праці
The students of the Tourism educational professional programme underwent professional practice for three weeks in travel agencies of the city and region. The students worked with CRM systems, practiced booking hotels and tickets on aggregator sites, created content plans to promote the services of travel agencies, and learned the basics of targeted advertising on social […]
-
Кваліфікаційний іспит зі спеціальності Харчові технології
16 січня розпочала роботу комісія з проведення кваліфікаційного іспиту зі спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційний іспит є фінальним етапом навчання за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Він вимагає від здобувачів демонстрації знань, умінь та навичок, набутих впродовж освітнього процесу. Кваліфікаційний іспит складається з теоретичних питань, практичних задач і тестів у системі Moodle, та включає наступні освітні […]
-
Виробнича практика як важливий етап професійного зростання
Виробнича практика є ключовим етапом практичної підготовки здобувачів освітньо-професійної програми Харчові технології та відіграє важливу роль у формуванні кваліфікованих і конкурентоспроможних спеціалістів. Вона надає можливість здобувачам освіти не лише поєднати теоретичні знання з практичними навичками, а й ознайомитися з особливостями реальної виробничої діяльності, зрозуміти потреби ринку праці, здобути практичний досвід, який є необхідним для майбутньої […]
-
Крокембуш з медовим печивом: новорічна магія на лабораторних заняттях
Напередодні різдвяно-новорічних свят здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології продемонстрували свою майстерність, створюючи унікальні кулінарні шедеври. Під час лабораторних занять із дисципліни кулінарне мистецтво майбутні фахівці виготовили традиційний французький десерт – крокембуш, додавши до нього українського колориту, оформивши кондитерський виріб медяниками. Крокембуш – це конусоподібна композиція із заварних тістечок, скріплених карамеллю, що є традиційним новорічним […]
-
Використання творчих практичних завдань при формуванні професійних навичок
Lecturer Yulia Sus conducted an integrated practical lesson that combined elements of catering and event management. The students received a creative task, ‘Modern Christmas Table Setting,’ which contributed to developing professional skills, creativity, and understanding of modern trends in the design of festive events. Before starting their practical work, the Hotel and Restaurant Business programme […]