In the process of implementing the educational and professional programme’ Hotel and Restaurant Business,’ which provides various types of practical training, a workshop was held for the students in the format of coworking, as the newest type of professional and business communications in a specialized space in the Georgian authentic cuisine restaurant ‘Suli Guli.’ Here, the students had the opportunity to explore the cozy interior of the establishment, communicate with the staff, and improve their skills in serving guests in a foreign language (educational component “Restaurant Management”, educational component “Foreign Language of Hotel and Restaurant Business”).
В процесі реалізації освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», що передбачає різні види практичної підготовки, для здобувачів було проведено практичне заняття у форматі коворкінгу, як новітнього виду професійно-ділових комунікацій в умовах спеціалізованого простору у закладі грузинської автентичної кухні «Сулі Гулі». Тут здобувачі мали можливість оглянути затишний інтер’єр закладу, поспілкуватися з персоналом та удосконалити навички обслуговування гостей іноземною мовою (ОК Організація ресторанного господарства, ОК Іноземна мова готельно-ресторанного бізнесу).
Здобувачі відпрацьовували навички прийому замовлень та рекомендацій страв іноземним гостям (здатність організовувати сервісно-виробничий процес з урахуванням вимог і потреб споживачів); практикували не лише обслуговування, але й спілкування з гостями англійською мовою. Такі практичні заняття не лише збагачують теоретичні знання, а й формують кращі результати навчання шляхом здобуття практичного досвіду. Ми бачимо коворкінг як майданчик, де здобувачі можуть за допомогою сучасного обладнання і технологій, спілкування з практиками галузі та клієнтами закладів отримувати нові знання, вміння, а відтак – можливості.