Категорія: Практична підготовка
-
Майстер-клас «Дослідження властивостей харчових речовин методами аналітичного аналізу»
17 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій викладач фахових дисциплін Богдан Галина Іванівна провела майстер-клас з освітнього компоненту «Аналітична хімія» для здобувачів ОПП Харчові технології. Таку сучасну форму заняття було вибрано для відпрацювання в малих групах практичних навичок застосування методів аналітичного аналізу з метою формування мотивації до самонавчання, самовдосконалення, саморозвитку. Здобувачам…
-
Майстер-клас у кондитерській студії-кавʼярні «Світ Десертів»
Здобувачі освіти групи ХТ-33 освітньої програми «Харчові технології» у рамках вивчення освітнього компонента «Технологія борошняних кондитерських виробів» відвідали майстер-клас у кондитерській студії-кав’ярні «Світ Десертів». Засновниця студії-кав’ярні – шеф-кондитер Світлана Скопюк, яка є неймовірним і досвідченим фахівцем кондитерського виробництва ознайомила здобувачів освіти з історією та технологією приготування макаронс. Вона поділилась своїми знаннями та секретами приготування популярного…
-
Виїзне практичне заняття у готелі Ribas Rooms Lutsk
As part of the study of the educational professional component “Hotel Management”, an on-site practical lesson was held for students for the educational and professional programme “Hotel and Restaurant Business” at the Ribas Rooms Lutsk Hotel. The students got acquainted with the hotel rooms, a restaurant, conference services, coworking, SPA, and other hotel services. В…
-
Відпрацювання навичок організації бенкету-чай
In the process of studying the educational components “Restaurant Management” and “Bar Business and Sommelier Organisation”, the students of the study programme “Hotel and Restaurant Business” practised the skills of selecting tableware and table setting before serving hot drinks, the order and serving of hot drinks and organising a tea party. Споживання чаю пов’язане з…
-
Апробація нового екскурсійного продукту
The students of the educational professional programme Tourism tried the new excursion route during an on-site practical lesson on the educational component “Excursion Studies”. The students completed the main process of developing an original tour itinerary, from the selection of objects to the assembling of the full range of possible services on the route. Сьогодні…
-
Набуття спеціальних компетентностей при вивченні ОК «Спортивний туризм»
During the practical lesson on the educational component of “Sports Tourism”, students of the educational professional programme Tourism learned to tie different types of knots: counter, straight, weaving, grapevine, bramble, academic, etc. Such practical classes contribute to the acquisition of special competencies by students provided by the relevant study programme. Спортивний туризм – це специфічний…
-
Практичне заняття-екскурсія об’єктами оборонного значення міста Луцька
A practical lesson in the form of an excursion to defense facilities in Lutsk was held with students majoring in 242, “Tourism and Recreation.” This lesson was conducted by studying the educational component “Culture and Art.” The students learned to recognize different elements of facades and their features inherent in different architectural styles. При вивченні…
-
Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників
Практична підготовка є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми Харчові технології. Вона відіграє важливу роль у підготовці майбутніх спеціалістів, адже дозволяє здобувачам освіти посилити формування своїх професійних навичок, здобути практичний досвід, зрозуміти потреби ринку праці та краще підготуватися до майбутньої кар’єри на підприємствах харчової галузі. Однією з потужних баз практики для здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології…
-
Академічна мобільність здобувачів освіти відділення туризму та готельно-ресторанної справи за програмою «Еразмус Болгарія» триває
“Erasmus Bulgaria” is a program for students and teachers from Ukrainian universities and colleges to have practical training on the basis of practice and internship in Bulgaria. This year, the program’s opportunities have been used by the Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business graduates, who are currently undergoing an internship and acquiring practical…