Онлайн лекція від засновника  компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»

Категорії: , , ,

To involve stakeholders and employers in the educational process of the students of the educational professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business’ and with the support of the Department of Tourism and Hospitality Business of NUFT, students had the opportunity to join a guest lecture by the founder and CEO of the event company Hoteliero Andriy Skipian. Joint events with employers help to improve the professional orientation of future specialists, open up career paths for further employment in their field of study, and learn about the intricacies of working in the tourism, hotel and restaurant business.

В рамках заходів щодо залучення роботодавців до навчального процесу відповідно до змісту ОПП «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та за підтримки кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ здобувачі  можливість долучитись до гостьової лекції  засновника та СЕО івент-компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна. Компанія Hoteliero вже понад 10 років об’єднує головних гравців індустрії гостинності для обміну досвідом та знаннями та створює головні події індустрії гостинності України. Події Hoteliero – це освіта, нетворкінг та натхнення задля синергії і разом з ентузіастами індустрії твориться історію гостинної України.

Проєкти Hoteliero – впізнавані і відомі багатьом учасникам ринку, а саме Ukrainian Gastro Show, Сreative Chefs Summit, Young Chefs, BAROMETER International Bar Show, BE WINE International Wine Show, Kyiv Whisky, SALT. Restaurant Innovation Conference, International Hospitality Conference, HotelMatrix.

Гостьова лекція запланована в рамках вивчення освітніх компонент «Івент-туризм», «Організація заходів та кейтеринг», «Основи менеджменту». Проведення спільних заходів з роботодавцями дає змогу покращувати професійну спрямованість майбутніх фахівців, відкривати кар’єрний шлях у подальшому працевлаштуванні за фахом, дізнаватись про тонкощі роботи в сфері туристичного, готельного та ресторанного бізнесу.