To ensure that the professional training of students for the educational professional program “Hotel and Restaurant Business” meets the needs of target groups and the labour market, the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department constantly invites specialists (stakeholders) in the hospitality industry to conduct guest lectures and practical laboratory classes. While studying the educational components “Restaurant Management” and “Restaurant Product Technology”, “Fundamentals of Management”, our students had the opportunity to communicate with the founder and owner of the Cookery School Vlad Finkevych.
Для забезпечення відповідності професійної підготовки здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» потребам цільових груп та ринку праці на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи постійно практикується запрошення фахівців (стейкхолдерів) галузі гостинності для проведення гостьових лекцій та практично-лабораторних занять. В процесі вивчення освітнього компонента «Організація ресторанного господарства» та «Технологія продукції ресторанного господарства», «Основи менеджменту» наші здобувачі мали нагоду поспілкуватись з засновником і власником кулінарної школи «Cookery school» Владом Фінкевичем.
Під час лекції-дискусії Влад охоче поділився зі здобувачами ОПП «Готельно-ресторанна справа» секретами ефективності ресторанного бізнесу, як досягнути успіху у сфері, як розпочати власну справу, як підготуватися до першої роботи. Впродовж заняття студенти отримали максимум практичної інформації про інноваційні технології в ресторанній сфері.
Влад Фінкевич розкрив майбутнім рестораторам тонкощі ведення ресторанної справи, розповів про організаційну структуру підприємства; здобувачі освіти дізналася про специфіку відносин з персоналом та критерії відбору на роботу. У ході активної дискусії Влад дав відповіді на всі запитання і найактивнішим подарував подарунки: сертифікат на майстер клас в кулінарну школу (два дні бути помічником власника школи) та тиждень безкоштовної кави у TRDLO.