Категорія: Життя коледжу
-
Участь у Всеукраїнському конкурсі “Година Землі”
Ми навчилися літати в небі, як птахи. Ми навчилися плавати в океані, як риби.Тепер залишилося навчитися жити на землі, як люди.Бернард Шоу, ірландський письменник 22 квітня міжнародна спільнота відзначає Всесвітній День Землі (International Mother Earth Day). Це свято проводиться з метою об’єднання людей планети для захисту навколишнього природного середовища, привернення уваги до екологічних проблем нашої планети. […]
-
Інтерактивне заняття «English as a fundamental part of our global community»
22 квітня 2020 року викладач іноземної мови, кандидат філологічнихнаук, доцент Романова О.А., на курсах з поглибленого вивчення англійської мови, провела інтерактивне заняття на тему: «English as a fundamental part of our global community». Заняття було побудоване на активній взаємодії викладача та студентів. Романова О.А. організувала навчальний процес таким чином, щоб студенти могли засвоїти якомога більше […]
-
Природоохоронна акція до Дня Землі
22 квітня у світі відзначають Міжнародний день Землі. Цього дня у різних куточках нашої планети всі небайдужі долучаються до заходів, які покликані зберегти наш спільний дім. Студенти коледжу теж доклали своїх зусиль до відзначення Дня Землі. Зокрема, група Т-21 долучилася до прибирання території річки Стир. Студенти зробили свій внесок для збереження довкілля під гаслом “Тільки […]
-
Флешмоб “Моя любов – Україна і математика”
Здобувачі освіти та педагогічні працівники Відокремленого структурного підрозділу “Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій” взяли участь у флешмобі “Моя любов – Україна і математика”, який проводиться до відзначення Року математики в Україні, з метою збільшення мотивації до вивчення математичних дисциплін, підвищення рівня зацікавленості щодо вивчення алгебри та геометрії.
-
«Життя як подорож, подорож довжиною в ціле життя…»
25 лютого 2021 року виповнилось 150 років від дня народження Лесі Українки – видатної української письменниці та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури. Ювілейний рік Лесі Українки – це нагода привернути увагу до творчості письменниці й актуалізувати її спадок. Заключним заходом, в рамках проведення тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи, стала […]
-
Майстер-клас “Великодній декор”
Великдень – одне з найочікуваніших свят весни. За традицією столи на Великдень прийнято накривати скатертиною, що виблискує своєю білизною. Але, якщо ви, все ж захочете відійти від білого кольору, то для святкової сервіровки столу підійдуть тканини світлого зеленого, блакитного, рожевого і бузкового відтінків. Є обов’язкові атрибути, від яких не можна відмовлятися, щоб зберегти атмосферу Великодня: скатертини; ароматні […]
-
Чим відрізняється європейська освіта від української?
Все більше і більше молодих людей віддає перевагу освіті за кордоном, зокрема в Європейських країнах. Студенти можуть обрати найрізноманітніші шляхи вступу: купити навчання самому, отримати грант або ж поїхати по програмі обміну. Звичайно, при цьому молодь отримує безліч переваг: можливість подорожувати, вивчити іншу мову і знайти нових друзів. Це дуже важливо для різнобічного розвитку особистості. […]
-
Зробимо свій дім чистим
15 квітня, у рамках проведення тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи, студенти групи ГРС-21 разом з викладачами Онісімовим Ігорем Миколайовичем та Харковською Оксаною Миколаївною, провели чергову екологічну акцію, цього разу – по прибиранню двох кімнат закинутої історичної пам’ятки. На території відділення туризму готельно-ресторанної справи знаходиться старе приміщення, яке має дуже давню і цікаву […]
-
Готуємось до Великодня
Є свята, які невіддільні від застілля, і головний серед них – Пасха, багато традицій якої пов’язані з їжею, саме тому красива сервіровка пасхального столу дуже важлива. У ній варто врахувати не тільки традиції і звичаї, не тільки зробити найсмачніші страви, а й дотримати модні тенденції дизайну. У рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної […]
-
Виховуємо патріотизм і національну самосвідомість
«Чи любите Ви мандрувати?». Відповідь на це запитання у 99% випадків однозначна: «Так, дуже люблю!». Ще одна непереборна людська якість – постійний пошук суперництва, змагання, випробування власних сил. Відтак рано чи пізно будь-яка розвага має шанси перетворитися на спорт. З метою популяризації туризму, виховання патріотизму та національної самосвідомості, визначення найсильніших спортсменів між студентами та учнями […]
-
Все буде ЕКО!
В рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та співпраці з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва студенти групи Т-31 та класним керівником Г.Козак мали змогу висловити свою власну екологічну позицію, яка полягає у відмові від поліетиленових кульків та виготовлення з клаптиків тканини художніх торбинок до Великодня у формі пасхальних кроликів. Разом з куратором […]
-
До майстерності через практику
Активно та творчо відбувається відпрацювання лабораторних робіт студентами груп ГРС-31 та ГРС-22, з дисципліни “Організація ресторанного господарства”. З особливим захопленням студенти виконують лабораторні роботи на теми бенкетів. Бенкет — це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, що влаштовується на честь якоїсь особи або події. Бенкет з частковим обслуговуванням офіціантами носить неофіційний характер і є найбільш […]