Категорія: Навчання
-
Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту
With the aim of new approaches to a qualitatively new level of education, exchange of work experience, encouragement of students to active mental activity, and increasing the level of learning, a guest lecture on the educational component “Sanitation and Hygiene” was held for students majoring in Hotel and Restaurant Business on the topic “Food poisoning…
-
Екологічний проєкт «Збережемо Землю разом!»
Щоб тільки неба очі голубіЦю землю завжди бачили в цвітінні Ліна Костенко Здобувачі освіти ОПП «Харчові технології» групи ХТ-11 з викладачем біології та екології Галиною Іванівною Богдан підготували та презентували екологічний проєкт «Збережемо Землю разом!» Частиною проєкту було вивчення впливу війни на екологію України. Руйнується людське життя і екосистеми, які є мешканням живих організмів. Майбутні…
-
Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності
В стінах Волинського фахового коледжу НУХТ відбулась гостьова лекція на тему: «Історичні документи ХVІ-ХVІІІ ст.: ключові аспекти достовірності та правомірності» наукового працівника Волинського краєзнавчого музею Андрейчук Т.Б. зі здобувачами освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування». З метою дотримання таких компетентностей, як збереження та примноження моральних, культурних, наукових цінностей і…
-
Онлайн-зустріч «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів»
В рамках співпраці з кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій відбулася онлайн-зустріч здобувачів освіти освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа з к.т.н., доценткою Людмилою Мамченко. Зустріч була присвячена темі: «Особливості сучасних практик організації дипломатичних заходів» і відбувалася в рамках вивчення освітніх компонент «Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства»…
-
Гостьова лекція з харчових технологій
На запрошення к.т.н., доцента, викладача фахових дисциплін Лариси ГОПАНЧУК, 15 квітня для здобувачів освіти спеціальності 181 – Харчові технології була проведена гостьова лекція від професора, доктора технічних наук Луцького національного технічного університету – Ігоря Миколайовича ДУДАРЄВА. Тема лекції: «Чипси з рослинної сировини: технологія, властивості». Під час лекції Ігор ДУДАРЄВ охоче поділився зі здобувачами ОПП «Харчові технології» секретами…
-
Майстер-клас «Дослідження властивостей харчових речовин методами аналітичного аналізу»
17 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій викладач фахових дисциплін Богдан Галина Іванівна провела майстер-клас з освітнього компоненту «Аналітична хімія» для здобувачів ОПП Харчові технології. Таку сучасну форму заняття було вибрано для відпрацювання в малих групах практичних навичок застосування методів аналітичного аналізу з метою формування мотивації до самонавчання, самовдосконалення, саморозвитку. Здобувачам…
-
Студентський круглий стіл: «Сучасні тренди та тенденції розвитку харчової промисловості»
В рамках проведення тижня циклової комісії виробництва та технологій викладачем Ларисою ГОПАНЧУК було проведено студентський круглий стіл на тему: «Сучасні тренди та тенденції розвитку харчової промисловості». Участь в заході взяли здобувачі освіти третього курсу, освітньої програми «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології». З вітальним словом перед учасниками круглого столу виступила к.т.н., доцент Лариса ГОПАНЧУК, яка…
-
Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»
17 квітня у рамках меморандуму про співпрацю було проведено лекцію для студентів Волинського фахового коледжу НУХТ на тему «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції». Лектор, Олена Середюк, наша випускниця, фахівець Національної служби посередництва та примирення, не лише глибоко розкрила теоретичні аспекти роботи НСПП, але й поділилася практичним досвідом. Студенти дізналися, що Національна…
-
Презентація проєктів меню англійською мовою
As part of the week of the cycle graduation commission of tourism and hotel and restaurant business, students of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business improved their menu creation skills and presented their projects: free choice menu, portioned and limited menu, set and banquet menu, etc. (educational component “Foreign Language of Hotel…
-
Лекція-дискусія з засновником кулінарної школи «Cookery school» Владом Фінкевичем
To ensure that the professional training of students for the educational professional program “Hotel and Restaurant Business” meets the needs of target groups and the labour market, the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department constantly invites specialists (stakeholders) in the hospitality industry to conduct guest lectures and practical laboratory classes. While studying the educational components…
-
Інтерактивний журнал-практикум «UNESCO Heritage Sites as Tourist Destinations (Визначні місця ЮНЕСКО як туристичні дестинації)»
On the eve of the International Day of Monuments and Sites, students of the Tourism educational professional programme held an interactive workshop “UNESCO Heritage Sites as Tourist Destinations”. During the workshop, students promoted UNESCO sites in English in the form of presentations and video presentations. Однією із ключових компетентностей фахівця в галузі туризму є здатність…
-
Онлайн-зустріч з адміністраторкою лайнера круїзної компанії Carnival Cruise Line Наталіїєю Тимощук
Students of the speciality Hotel and Restaurant Business had the opportunity to attend a guest lecture on the topic “The role of the receptionist, requirements, duties, knowledge”. The lecture was conducted by the receptionist of the cruise ship Natalya Tymoschuk. She spoke about the job requirements, necessary knowledge and skills, advantages of the position and…