Категорія: Навчання
-
Вибір освітніх компонент як складова формування індивідуальної освітньої траєкторії
Traditionally, students of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department choose appropriate educational components in the spring, but students who entered the college based on complete general secondary education should choose at the beginning of the academic year. The head of the department and the heads of working groups for developing, monitoring, and revising the…
-
Пізнавально-виховний захід «Ліс — зелена перлина планети»
Студенти-першокурсники ВоФК НУХТ разом із викладачем біології Надією Стецюк відвідали Волинську державну обласну універсальну бібліотеку імені Олени Пчілки, де відбувся пізнавально-виховний захід, присвячений збереженню біосфери та покращенню екологічного стану. Вони також ознайомилися з різноманітністю лісів Волинської області, України та світу. На початку заходу працівники бібліотеки провели екскурсію для студентів та оформили їм читацькі квитки. Цікавими…
-
Участь здобувачів ОПП Туризм у Національних читаннях (Польський центр)
This year, students of the educational and professional program “Tourism,” which is within the framework of in-depth study of the Polish language, actively joined the presidential national reading. Participation in such events contributes to the formation of both general and special competencies of the Tourism educational professional program, particularly the ability to communicate in a…
-
Ознайомлення здобувачів першого курсу з особливостями ОПП «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм»
The beginning of the academic year for first-year students of the educational and professional programs “Hotel and Restaurant Business” and “Tourism” began with a meeting with the head and lecturers of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department, as well as with the heads of working groups for the development, monitoring, and revision of the…
-
Перший урок
Перший урок «Перемагає той, хто пам’ятає», присвячений вшануванню пам’яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Новий 2024-2025 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у час, коли Україна виборює свою незалежність, право на існування, і платить за це найціннішим – тисячами людських життів… На уроці хвилиною…
-
Кваліфікаційний іспит здобувачів економічних спеціальностей
20 – 24 червня 2024 року на відділенні економіки і підприємництва успішно пройшла державна підсумкова атестація у формі кваліфікаційного іспиту здобувачів освіти освітньо-професійних програм Облік і оподаткування, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Фінанси, банківська справа та страхування. У рамках атестації працювали екзаменаційні комісії, які очолювали досвідчені фахівці-практики Микола ХАМУЛКА головний бухгалтер Волинського академічного обласного…
-
Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій
Vladyslav Dudar, head of the coffee shop development direction from Germini Espresso Yoco Story Company, held an online lecture for the students of the educational degree “professional junior bachelor,” who are studying under the academic and professional program “Hotel and Restaurant Business”. The lecture was conducted as part of the work of the Tourism, Hotel,…
-
Навчальна практика здобувачів ОПП Облік і оподаткування
Навчальна практика є важливою складовою підготовки здобувачів освіти за ОПП “Облік і оподаткування”. Вона сприяє набуттю практичних навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності, забезпечує глибше розуміння теоретичних знань. Здобувачі освіти ознайомилися з реальними умовами роботи у сфері бухгалтерського обліку за допомогою сучасних програмних продуктів, таких як ISPro, M.e.doc. Успішне набуття навичок роботи з комп’ютерною програмою…
-
Виконання курсових робіт як елементарна форма дослідницької діяльності здобувачів освіти
The educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ provides for implementing and defending course work on compulsory educational components to ensure elementary forms of research and the acquisition of general competencies. Students of the Hotel and Restaurant Business programme have completed and successfully presented term papers as part of the independent work of the educational,…
-
Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв
У межах вивчення освітнього компоненту «Технологія виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології була організована гостьова лекція на тему «Мистецтво кулінарного декору: створення страв, що захоплюють з першого погляду», яку провела Катерина ФЕДОСОВА, експерт у сфері ресторанного консалтингу, власник Consulting HUB, PhD, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, лектор SRH Dresden…
-
Алкогольні коктейлі – лабораторне заняття з «Барної справи та організації роботи сомельє»
Studying the educational component ‘Bar Business and Organisation of Sommelier Work’ of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ allows one to understand wine and spirits, professional serving, and even beverage production technologies. Вивчення освітнього компонента «Барна справа та організація роботи сомельє» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» дає можливість фахово розбиратися у вині та міцному…
-
Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»
Здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» мали можливість взяти участь у гостьовій лекції-діалозі викладача вищої категорії, викладача-методиста, викладача фахових дисциплін Волинського медичного інституту Андрощук Олени Володимирівни. Лектор презентувала майбутнім технологам харчових виробництв теоретичний матеріал теми «Харчові отруєння мікробного та немікробного походження. Розслідування харчових отруєнь». Вивчались питання класифікації та характеристики харчових отруєнь, особливості організації розслідування у…