Категорія: Навчання

  • Віртуальна екскурсія до Музею грошей Національного банку України

    Віртуальна екскурсія до Музею грошей Національного банку України

    14 березня 2024 року в межах тижня циклової випускової комісії управління та адміністрування,  здобувачі освіти 2 курсу ОПП Облік і оподаткування, ОПП Фінанси, банківська справа та страхування, ОПП Маркетинг, ОПП Підприємництво, торгівля та біржова торгівля відвідали Віртуальну екскурсію від Національного банку України на тему: «Історія грошового обігу в Україні». Під час екскурсії Музеєм грошей НБУ…

  • Відкрита лекція на тему “Cloud Computing”

    Відкрита лекція на тему “Cloud Computing”

    15 березня відбулась відкрита гостьова лекція Георгія Бандача, нашого випускника, Salesforce-розробника, на тему “Cloud Computing”.  Лекція була проведена для здобувачів освіти ОПП Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія у рамках програми тижня циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії. У наш час, коли технології стрімко розвиваються і впроваджуються в різні сфери життя, концепція хмарних обчислень…

  • Круглий стіл «Всесвіт Тараса Шевченка»

    Круглий стіл «Всесвіт Тараса Шевченка»

    Кобзарю! Знов до тебе я приходжу,бо ти для мене – совість і законЛіна Костенко Жодна весна не починається без Шевченківського живого натхненного слова… Ми сповідуємо свої думки, переживання, болі та радощі його поезіями, адже був у Кобзаря справжній талант від Бога − залишатися сучасним і зрозумілим поза часом: завжди й для усіх! Тому з року…

  • Майстер-клас фахівця компанії WestNet

    Майстер-клас фахівця компанії WestNet

    13 березня відбувся майстер-клас фахівця компанії WestNet Романа Халака, присвячений оптоволоконним технологіям передачі даних. На заході були присутні здобувачі, які навчаються за освітньо-професійними програмами Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія. Майстер-клас був проведений в рамках програми тижня циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії. Оптоволоконні технології передачі даних є одним з найшвидших та найефективніших засобів…

  • Онлайн-презентація «Делойт»: «Споживацькі настрої українців у другий рік повномасштабного вторгнення»

    Онлайн-презентація «Делойт»: «Споживацькі настрої українців у другий рік повномасштабного вторгнення»

    Тиждень циклової випускової комісії управління та адміністрування насичений змістовними та цікавими заходами. Так, 13 березня 2024 року за ініціативи викладача Світлани Сичук здобувачі ОПП Облік і оподаткування, ОПП Фінанси, банківська справа та страхування, ОПП Маркетинг, ОПП Підприємництво, торгівля та біржова торгівля долучилися до онлайн-презентації «Делойт»: «Споживацькі настрої українців у другий рік повномасштабного вторгнення». Це вже…

  • Лекція «Кібербулінг: що це? як це зупинити?»

    Лекція «Кібербулінг: що це? як це зупинити?»

    13 березня 2024 року, в рамках проведення тижнів циклових випускових комісій комп’ютерної та програмної інженерії, управління та адміністрування викладачем фахових дисциплін Софією Смолій було проведено лекцію «Кібербулінг: що це? як це зупинити?», де здобувачі освіти 2 курсу відділення економіки та підприємництва дізнались про 10 фактів, які підлітки хочуть знати про кібербулінг. Завдяки проведенню таких заходів …

  • Гостьова лекція на тему “Теорія і практика розробки ігор на прикладі Unity”

    Гостьова лекція на тему “Теорія і практика розробки ігор на прикладі Unity”

    Сьогодні інформаційні технології використовуються в найрізноманітніших сферах. Природно, що здобувачі освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія мають широке коло інтересів. До цього кола, зокрема, входить і розробка комп’ютерних ігор. Саме тому гостьова лекція на тему “Теорія і практика розробки ігор на прикладі Unity”, яку 12 березня провів Unity-developer компанії…

  • Здобуваємо спеціальні компетентності: сервіровка та обслуговування фуршету

    Здобуваємо спеціальні компетентності: сервіровка та обслуговування фуршету

    Students of the educational and professional program Hotel and Restaurant Business studying the educational components “Organisation of Restaurant Services,” “Bar Business, and Organisation of Sommelier Work” systematically practice the skills of organizing various banquets. During a regular laboratory lesson, they gained practical experience in organising a buffet table. В сучасних умовах для ділових зустрічей і…

  • Гостьова лекція випускниці коледжу

    Гостьова лекція випускниці коледжу

    11 березня 2024 року розпочався тиждень циклової випускової комісії Управління та адміністрування. Згідно програми заходів, відбулася гостьова онлайн-лекція фахівця відділу страхування Центрального офісу АТ Креді Агріколь Банк у м. Києві, випускниці ВоФК НУХТ 2020 року освітньо-професійної програми Фінанси, банківська справа та страхування, магістра фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку Національного університету харчових технологій Аліни…

  • Розвиток здатності спілкування англійською мовою в контексті розробки системного програмного забезпечення

    Розвиток здатності спілкування англійською мовою в контексті розробки системного програмного забезпечення

    Володіння англійською мовою є необхідною вимогою для сучасного IT-фахівця. Сьогоднішні програмні проекти часто розробляються в різних країнах та регіонах. Англійська мова виступає як міжнародний стандарт комунікації у багатьох IT-компаніях, тож вміння ефективно спілкуватися англійською є необхідним для співпраці з колегами та клієнтами з усього світу. До того ж коментарі до коду, документація та описи функціональності…

  • Розвиток креативності та забезпечення спеціальних компетентностей в навчальній лабораторії «Біля замку»

    Розвиток креативності та забезпечення спеціальних компетентностей в навчальній лабораторії «Біля замку»

    To ensure special competencies in the educational component “Restaurant Management”, students majoring in Hotel and Restaurant Business constantly practice their practical skills. Thus, group GRS-31 presented their vision of a spring table setting in the halls of the educational restaurant “At the Castle.” Правильне та стильне сервірування столу – це завжди знак уваги до ваших…

  • Практичне заняття-екскурсія «Позиціонування готелів Луцька у міському просторі»

    Практичне заняття-екскурсія «Позиціонування готелів Луцька у міському просторі»

    The process of implementing the educational and professional program Hotel and Restaurant Business provides various types of practical training, so a lesson within the educational components “Hotel Management” and “Fundamentals of Marketing” was held in the form of a field trip in the streets of Lutsk. Students in the third year of the relevant educational…