Категорія: Навчання

  • Вдосконалення професійної комунікації іноземними мовами

    Вдосконалення професійної комунікації іноземними мовами

    The ability to communicate in foreign languages in the professional field is one of the key program competencies of students studying in the educational and professional program 242 Tourism. That is why, during the week of the cyclic graduation commission of “Tourism, Hotel, and Restaurant Business”, students of the second course demonstrated their skills in…

  • Відкрита гостьова лекція на тему «Нетехнічне ІТ»

    Відкрита гостьова лекція на тему «Нетехнічне ІТ»

    Проведення відкритих гостьових лекцій є важливим інструментом для підвищення якості підготовки здобувачів освіти. Особливо цінними є такі заходи, коли їх проводять представники роботодавців, які можуть поділитися не тільки теоретичними знаннями, але й корисними практичними порадами. 11 квітня для студентів циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії, зокрема третього курсу освітньо-професійної програми Інженерія програмного забезпечення, була…

  • Організація бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами

    Організація бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами

    Within the framework of the week of the cycle graduation commission of “Tourism, Hotel, and Restaurant Business”, the students of the “Hotel and Restaurant Business” educational and professional program practiced the technique of preparing and serving a banquet under the guidance of a teacher of professional disciplines Tetiana Ishchyk. During the laboratory work, the future…

  • Захист курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою Облік і оподаткування

    Захист курсових робіт здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою Облік і оподаткування

    10 травня 2023 року відбувся захист курсових робіт здобувачів освіти третього курсу відділення економіки і підприємництва, освітньо-професійної програми Облік і оподаткування, спеціальності 071 Облік і оподаткування. Кожен студент-дослідник мав змогу представити свою курсову роботу, відповісти на запитання керівника, членів комісії та своїх колег – одногрупників. Успішному представленню робіт сприяла кропітка, наполеглива праця студентів під керівництвом…

  • Майстер-клас з ароматом кави

    Майстер-клас з ароматом кави

    On May 9, 2023, within the framework of the week of the cyclic graduation commission of “Tourism, Hotel, and Restaurant Business”, a workshop on making coffee and drinks based on it was held under the guidance of Ihor Ischyk, the representative of the company “ALPACA COFFEE”. During the workshop, the participants learned about the basic…

  • Гостьова лекція від бар менеджера мережі Emotion Group Юрія Цісарука

    Гостьова лекція від бар менеджера мережі Emotion Group Юрія Цісарука

    The bar manager of the Emotion Group network, Yurii Tsisaruk, held a guest lecture discussion with the students of the professional-education program “Hotel and Restaurant Business”. This activity is conducted as a part of the week of the cycle graduation committee of Tourism, Hotel, and Restaurant Business. Yurii introduced the students to innovative approaches and…

  • Проінформований – значить озброєний

    Проінформований – значить озброєний

    4 травня в рамках тижня безпеки життєдіяльності викладачем Захисту України Тетяною Кременець була проведена інформаційна година на тему «Надання першої допомоги при дорожньо-транспортних пригодах». У повсякденному житті екстрені ситуації виникають несподівано. Особливе значення в реаліях сьогодення має вміння надати першу медичну (долікарську) допомогу при дорожньо-транспортних пригодах. В основному це відбувається в умовах дефіциту часу і…

  • Лабораторна робота на базі кондитерської студії «Dolcestory»

    Лабораторна робота на базі кондитерської студії «Dolcestory»

    На базі кондитерської студії «Dolce story» 28 квітня,  в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій для студентів групи ХТ-33 під керівництвом викладача фахових дисциплін Юлії СИДОРУК, було проведено лабораторну роботу на тему «Технологія приготування сучасних тістечок та тортів», де студенти відпрацювали практичні навички приготування тістечок «Еклер з фісташковим кремом», тістечко «Анна Павлова» та…

  • Навчальна екскурсія здобувачів освіти за ОПП Харчові технології на хлібозавод «ТЕРЕМНО ХЛІБ»

    Навчальна екскурсія здобувачів освіти за ОПП Харчові технології на хлібозавод «ТЕРЕМНО ХЛІБ»

    27 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій була організована екскурсія на один із найкращих хлібозаводів у нашій країні ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ», що обслуговує якісною продукцією Луцьк і прилеглі райони. Майбутні технологи харчових виробництв студенти групи ХТ-21 з викладачем Богдан Галиною Іванівною познайомились з виробничими процесами хлібозаводу, пріорітетом якого є шанування українських…