Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Розглянули порядок денний за філіжанкою кави
The graduation board of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department held an unusual meeting. The educators discussed the results of monitoring educational programs and ways of their improvement by the realities and needs of today; the prospects for increasing the percentage of practical activities of students; the possibility of participation of students and teachers […]
-
Засідання голів робочих груп з розробки та удосконалення освітньо-професійних програм Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
3 березня відбулося робоче засідання голів робочих груп з розробки та удосконалення освітньо-професійних програм Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Участь у роботі засідання взяли заступник директора з навчальної роботи Алла Голуб, голова циклової випускової комісії обліку, фінансів та підприємницької діяльності, кандидат економічних наук, доцент Тамара Радіщук, […]
-
Засідання робочих груп з розробки та вдосконалення освітньо-професійних програм “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія”
Моніторинг, перегляд та вдосконалення освітньо-професійних програм – це невід’ємна складова якісної підготовки здобувачів освіти. Саме моніторинг та оновлення освітньо-професійних програм є можливістю вчасно реагувати на зміни ринку праці та потреб роботодавців. 2 березня 2023 року відбулось засідання робочих груп з розробки та вдосконалення освітньо-професійних програм “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія”. У ньому взяли участь […]
-
Засідання робочої групи із проведення моніторингу освітньо-професійної програми Харчові технології
1 березня 2023 р. відбулося розширене засідання робочої групи із проведення моніторингу освітньо-професійної програми Харчові технології за участю викладачів циклової випускової комісії виробництва та технологій, роботодавців і здобувачів освіти. У роботі прийняли участь директор кав’ярні-кондитерської «Старе Місто» Новосад Лариса Андріївна, керуюча рестораном «Колобок» Самусік Катерина Вікторівна, технолог мережі піцерій «Фелічіта» Александрова Світлана Олександрівна, здобувачі освіти […]
-
Засідання робочої групи з розробки ОПП 242 Туризм
On February 21, the working group meeting on developing the educational and professional curriculum for the initial level of professional pre-higher education 242 Tourism was held at the Tourism, Restaurant, and Hotel Business Department. Changes to the educational and professional program and curriculum have been discussed during the meeting. 21 лютого відбулось чергове засідання робочої […]
-
Засідання робочої групи з розробки, перегляду та удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
On February 28, 2023, the сycle graduation board of Tourism, Hotel and Restaurant Business held a meeting of the working group on the analysis of the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business” of the initial level of higher education in the specialty 241 “Hotel and Restaurant Business”. Attention was focused on the involvement […]