Категорія: Освітньо-професійні програми

  • Проект «Осіння сервіровка столу»

    Проект «Осіння сервіровка столу»

    The Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department has a modern material and technical base, enabling students to form and develop relevant special competencies and learning outcomes in studying professional educational components in the relevant training laboratories. Thus, during the subsequent laboratory work within the educational component ‘Restaurant Management,’ students demonstrated high knowledge, skills, and creativity […]

    Читати далі >

  • Підсумки проведення тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів

    Підсумки проведення тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів

    Тиждень циклової випускової комісії обліку та фінансів – це своєрідний звіт про роботу викладачів та здобувачів освіти, можливість продемонструвати досягнення та творчі здобутки. Його проведення сприяє активізації діяльності викладів, підвищенню ефективності освітньої роботи серед студентів. З 11 по 15 листопада у коледжі проводився тиждень циклової випускової комісії обліку та фінансів, у рамках якого викладачі, які […]

    Читати далі >

  • Участь у ІV Міжнародній науковій конференції: «Актуальні питання розвитку науки»

    Участь у ІV Міжнародній науковій конференції: «Актуальні питання розвитку науки»

    З метою активізації студентської наукової діяльності та поглиблення її взаємодії з освітнім процесом до тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів, а також у межах роботи студентського наукового гуртка «Креативний фінансист», студенти групи ФБСС та ФР -31, 32 СУРКОВА Олена та ГАЛАЙЧУК Олександр під керівництвом наукового керівника кандидата технічних наук, доцента ГОПАНЧУК Лариси 15 листопада […]

    Читати далі >

  • Екскурсія до Центру обслуговування платників податків ГУ ДПС України у Волинській області

    Екскурсія до Центру обслуговування платників податків ГУ ДПС України у Волинській області

    15 листопада, у межах заходів, організованих під час тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів, для здобувачів освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Маркетинг» відбулася екскурсія до Центру обслуговування платників податків ГУ ДПС України у Волинській області. Метою заходу було не лише ознайомлення студентів із особливостями організації роботи Державної податкової служби, але й формування […]

    Читати далі >

  • Інтерактивне практичне заняття на тему: «Чари кіберзахисту. Змагання факультетів школи Гоґвортс»

    Інтерактивне практичне заняття на тему: «Чари кіберзахисту. Змагання факультетів школи Гоґвортс»

    В рамках тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів, а також освітнього проекту «Марафон освітньої безпеки», який створено Національним банком України 14 листопада 2024 року викладачем Оленою ЛЕЩУК було проведено інтерактивне практичне заняття в стилі магічного світу Гаррі Поттера на тему: «Чари кіберзахисту. Змагання факультетів школи Гоґвортс». Здобувачі освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування […]

    Читати далі >

  • Відповідальний маркетинг у практиці: гостьова лекція для майбутніх спеціалістів від ГУ ДПСС у Волинській області

    Відповідальний маркетинг у практиці: гостьова лекція для майбутніх спеціалістів від ГУ ДПСС у Волинській області

    14 листопада 2024 року здобувачі освіти ОПП «Маркетинг» були активними слухачами гостьової лекції, приуроченої до Міжнародного дня маркетолога. Тема лекції: “Відповідальний маркетинг без жартів та ілюзій”. Спікерами виступили Тетяна Гвоздецька та Юлія Огородник, спеціалістки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області. Лекція стала корисною для студентів, оскільки надала глибоке розуміння концепції відповідального маркетингу. Спікери акцентували увагу […]

    Читати далі >

  • Лекція-бесіда «Фінансовий ринок: сутність, функції та роль в економіці»

    Лекція-бесіда «Фінансовий ринок: сутність, функції та роль в економіці»

    14.11.2024 р. для закріплення лекційного матеріалу з освітньої компоненти «Фінансовий ринок» та до тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів було проведено заняття у формі лекції-бесіди з елементами вирішення кейсових ситуацій. В ході заняття викладач Лариса ГОПАНЧУК разом із студентами розібрали сутність поняття фінансового ринку та визначили учасників ринкових відносин, детально проаналізували види ринків та […]

    Читати далі >

  • Олімпіада з бухгалтерського обліку: демонстрація теоретичних знань та практичних навичок

    Олімпіада з бухгалтерського обліку: демонстрація теоретичних знань та практичних навичок

    13 листопада у рамках тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів викладачами Світланою Сичук та Оленою Левичкіною була проведена традиційна олімпіада з бухгалтерського обліку серед здобувачів третього курсу освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування». Цей захід став яскравим екватором тижня, підтвердивши високий рівень підготовки наших здобувачів. Олімпіада складалася з двох […]

    Читати далі >

  • Навчатися цікаво – це навчати незвично!

    Навчатися цікаво – це навчати незвично!

    Щоб перетворити буденне навчання на цікаве заняття та поглибити взаємозв’язок з навчальним процесом, 14.11.2024р. викладачем Ларисою ГОПАНЧУК було проведено до тижня ЦВК Обліку та фінансів в межах вивчення освітнього компонента «Фінансовий ринок» практичне заняття-диспут для студентів третього курсу освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування». Під час заняття частина групи студентів виступала із доповідями, а […]

    Читати далі >

  • Курсова робота як крок до соціальної відповідальності та інновацій у харчовій галузі

    Курсова робота як крок до соціальної відповідальності та інновацій у харчовій галузі

    Виконання курсової роботи з освітнього компоненту «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології вимагає від здобувачів освіти не тільки високого рівня теоретичних знань та практичних вмінь, але й креативності та творчого підходу, адже основним її завданням є розроблення технології та рецептури нових харчових продуктів. Розробка інноваційного продукту є непростим завданням, адже шлях від ідеї до готового […]

    Читати далі >

  • Успішні світові та вітчизняні стартапи

    Успішні світові та вітчизняні стартапи

    До тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів Ларисою ГОПАНЧУК 13.11. 2024 року було проведено інтерактивне заняття: «Успішні світові та вітчизняні стартапи». Метою проведення заняття було імплементація ключових умінь та навичок володіння іноземною мовою професійного спрямування, формування професійних якостей майбутнього фахівця освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», актуалізація міжпредметних зв’язків, інтенсифікація здобутих знань на […]

    Читати далі >

  • Зустріч з випускницею коледжу: шлях від навчання до міжнародного досвіду

    Зустріч з випускницею коледжу: шлях від навчання до міжнародного досвіду

    Students of the educational professional programmes of the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department had a meeting with a stakeholder – a graduate of our college, a student of the National University of Food Technologies Bohdana Haiduk. The goal was to determine the compliance of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business with […]

    Читати далі >