Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Світ реклами: від класики до сучасних технологій
В рамках тижня циклової методичної комісії викладачів дисциплін, які формують загальні компетентності, викладачем іноземної мови Андрусь Т.В. було проведено заняття із здобувачами освіти спеціальності «Маркетинг» на тему «Світ реклами: від класики до сучасних технологій» . Реклама є невід’ємною частиною нашого повсякденного життя, і її роль у суспільстві з часом значно змінилася. Від класичних способів розповсюдження […]
-
Підвищення екологічної свідомості майбутніх технологів: гостьова лекція про перспективи відновлюваної енергетики
На сьогодні використання альтернативних джерел енергії є ключовим чинником зменшення залежності від викопних видів палива та необхідним кроком для мінімізації негативного впливу на довкілля. Це сприяє сталому розвитку країни, впровадженню екологічно безпечних технологій і підвищенню енергетичної безпеки. З метою формування екологічної свідомості здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології та розширення їхніх знань відбулася гостьова лекція […]
-
«Лесин Луцьк»: відеоекскурсія до дня народження Лесі Українки
До 154 річниці від дня народження видатної письменниці Лариси Петрівни Косач першокурсники відділення туризму та готельно-ресторанної справи, що навчаються за ОПП Туризм, підготували відеоекскурсію містом для всіх охочих дізнатися більше про Лесині місця в Луцьку, відчути взаємозв’язок авторки з нашим краєм. Життєпис Лесі Українки вписаний в історичний контекст міста. Багато локацій нагадують про її присутність, […]
-
Здобувачі освіти долучилися до лекцій від викладачів Пряшівського університету
У формуванні індивідуальної освітньої траєкторії важливу роль відіграють вибіркові дисципліни, орієнтовані на запити і потреби здобувачів освіти, які прагнуть знань, важливих для особистісного зростання та професійної самореалізації. Із цією метою на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи студенти другого курсу ОПП Готельно-ресторанна справа вивчають словацьку мову, яка розширює горизонти міжкультурних зв’язків і взаємодії двох сусідніх країн […]
-
Індустрія гостинності: що варто знати майбутнім фахівцям
To ensure the successful implementation of the educational and professional programmes Hotel and Restaurant Business (educational components Fundamentals of Hospitality, Hotel Management, Restaurant Management) and Food Technologies (educational component Service Management in Restaurant Business), the college engages guest lecturers, industry professionals, stakeholders, etc. In this context, a lecture on ‘General features of the hospitality industry: […]
-
Гостьова лекція на тему: «Застосування мікроконтролерів та сенсорів в автомобільній електроніці»
25 лютого 2024 року здобувачі спеціальностей 121 Інженерія програмного забезпечення та 123 Комп’ютерна інженерія мали унікальну можливість зануритися в захопливий світ автомобільної електроніки завдяки гостьовій лекції, яку провів Валентин Заблоцький — завідувач кафедри електроніки та телекомунікацій ЛНТУ, кандидат технічних наук, доцент. На лекції було розкрито основні принципи роботи автомобільної електроніки. Спікер розповів, як сучасні транспортні […]
-
Заняття-екскурсія у сімейний ресторан європейської кухні Café de Vino
Для забезпечення відповідності освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» потребам і запитам здобувачів частині уявлень про своє професійне майбутнє, технологій професійного і посадового зростання викладачами Юлією Сус, Оксаною Казнадзей, Яною Лапчук та стейкхолдером – барменом Володимиром Єлістратовим було проведено заняття-екcкурсія у сімейному ресторані європейської кухні Café de Vino. У комфортній атмосфері ресторану Володимир (який є випускником нашого […]
-
Гостьова лекція на тему: «Комплексна перевірка контрагентів у YouControl: від юридичних та фізичних осіб до аналізу потенційної співпраці»
24 лютого 2025 року в рамках співпраці циклової випускової комісії обліку та фінансів з кафедрою обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління Національного університету харчових технологій, відбулась гостьова лекція на тему: «Комплексна перевірка контрагентів у YouControl: від юридичних та фізичних осіб до аналізу потенційної співпраці». Лекцію провів Анатолій Пясецький, старший викладач YouControl, фахівець з […]
-
Онлайн лекція від засновника компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»
To involve stakeholders and employers in the educational process of the students of the educational professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business’ and with the support of the Department of Tourism and Hospitality Business of NUFT, students had the opportunity to join a guest lecture by the founder and CEO of the event company Hoteliero […]
-
Гостьова лекція від директора управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готелю Hilton Kyiv Антоніни Форостяної
Hospitality industry stakeholders hold guest lectures for the students of the educational professional programme “Hotel and Restaurant Business.” Such lectures are organised to ensure that the professional training of students meets the needs of target groups and the labour market. In the process of studying the educational components’ Hotel Business,’ ‘Fundamentals of Hospitality,’ ‘Communication Management,’ […]
-
Підвищення кваліфікації на ТОВ «Сталь Профіль» – розвиток, що відкриває нові горизонти, аналітичні навички та перспективи співпраці
Лариса Гопанчук, викладач фахових дисциплін освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та голова циклової випускової комісії обліку та фінансів, успішно завершила підвищення кваліфікації на базі ТОВ «Сталь Профіль», яке стало важливим етапом у професійному розвитку. Під час стажування була можливість ознайомитися зі структурою компанії, її основними напрямками діяльності та особливостями роботи фінансового відділу. Це […]
-
Дослідницька робота як складова професійної підготовки за ОПП Туризм
The training of students for the specialty ‘Tourism and Recreation’ at the Volyn Professional College NUFT is designed to meet the regional labor market with relevant specialists and demonstrates a number of objective educational advantages of the educational institution. As part of the round table “Cultural and Educational Potential of Lutsk Collegium: From Past to […]