Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Лекція-бесіда «Фінансовий ринок: сутність, функції та роль в економіці»
14.11.2024 р. для закріплення лекційного матеріалу з освітньої компоненти «Фінансовий ринок» та до тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів було проведено заняття у формі лекції-бесіди з елементами вирішення кейсових ситуацій. В ході заняття викладач Лариса ГОПАНЧУК разом із студентами розібрали сутність поняття фінансового ринку та визначили учасників ринкових відносин, детально проаналізували види ринків та…
-
Олімпіада з бухгалтерського обліку: демонстрація теоретичних знань та практичних навичок
13 листопада у рамках тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів викладачами Світланою Сичук та Оленою Левичкіною була проведена традиційна олімпіада з бухгалтерського обліку серед здобувачів третього курсу освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування». Цей захід став яскравим екватором тижня, підтвердивши високий рівень підготовки наших здобувачів. Олімпіада складалася з двох…
-
Навчатися цікаво – це навчати незвично!
Щоб перетворити буденне навчання на цікаве заняття та поглибити взаємозв’язок з навчальним процесом, 14.11.2024р. викладачем Ларисою ГОПАНЧУК було проведено до тижня ЦВК Обліку та фінансів в межах вивчення освітнього компонента «Фінансовий ринок» практичне заняття-диспут для студентів третього курсу освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування». Під час заняття частина групи студентів виступала із доповідями, а…
-
Курсова робота як крок до соціальної відповідальності та інновацій у харчовій галузі
Виконання курсової роботи з освітнього компоненту «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології вимагає від здобувачів освіти не тільки високого рівня теоретичних знань та практичних вмінь, але й креативності та творчого підходу, адже основним її завданням є розроблення технології та рецептури нових харчових продуктів. Розробка інноваційного продукту є непростим завданням, адже шлях від ідеї до готового…
-
Успішні світові та вітчизняні стартапи
До тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів Ларисою ГОПАНЧУК 13.11. 2024 року було проведено інтерактивне заняття: «Успішні світові та вітчизняні стартапи». Метою проведення заняття було імплементація ключових умінь та навичок володіння іноземною мовою професійного спрямування, формування професійних якостей майбутнього фахівця освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», актуалізація міжпредметних зв’язків, інтенсифікація здобутих знань на…
-
Зустріч з випускницею коледжу: шлях від навчання до міжнародного досвіду
Students of the educational professional programmes of the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department had a meeting with a stakeholder – a graduate of our college, a student of the National University of Food Technologies Bohdana Haiduk. The goal was to determine the compliance of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business with…
-
Інтелектуальна гра «Цікаво про фінанси»
В рамках проведення тижня циклової комісії «Обліку та фінансів», головою ЦВК Ларисою ГОПАНЧУК 12.11.2024р. було проведено практичне заняття з освітнього компонента «Фінансовий ринок» у незвичайній формі – інтелектуальній грі. Проведення заняття у вигляді гри передусім сприяє активізації логічного мислення, пошук нових ідей, творчому пошуки. Наша ітелектуальна гра включала процес запам’ятовування з подальшим його відтворенням. З…
-
Відкрита гостьова лекція на тему: «Первинні документи: здається просто, на практиці – ні»
12 листопада, на запрошення завідувача кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління Національного університету харчових технологій, доцента, кандидата економічних наук, Ольги Михайленко та доцента, кандидата економічних наук, гаранта освітньої програми Облік і аудит, Людмили Духновської, здобувачі освіти та викладачі освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» взяли участь у відкритій гостьовій лекції на тему: «Первинні…
-
Відродження та популяризація української кулінарної спадщини
Один із наукових напрямків, яким займаються здобувачі освіти та викладачі освітньо-професійної програми «Харчові технології», – це дослідження й популяризація традицій української кухні, а також впровадження культури приготування та споживання автентичних національних страв. Ця робота включає детальне вивчення рецептур, історії та особливостей приготування страв, що відображають багатство й унікальність української кухні. Здобувачі освіти також розробляють нові…
-
Експерт з VISCO розповів студентам про сучасні практики інформаційної безпеки
12 листопада в нашому коледжі відбулася відкрита гостьова лекція на тему «Інформаційна безпека та захист даних». Своїм досвідом та експертизою поділився Роман Хомин, керівник IT-відділу компанії VISCO. Під час зустрічі зі студентами другого курсу ОПП “Інженерія програмного забезпечення” та “Комп’ютерна інженерія” експерт розкрив ключові аспекти забезпечення інформаційної безпеки в корпоративному середовищі. Особливу увагу було приділено…
-
Круглий стіл «Актуальні проблеми, перспективи розвитку теорії та практики обліку і оподаткування»
Цікавим, творчим, насиченим креативними студентськими ідеями проходить Тиждень циклової випускової комісії обліку та фінансів. 12 листопада, з метою дослідження сучасних тенденцій в системі обліку і оподаткування, надання рекомендацій і пропозицій за результатами наукових пошуків здобувачів освіти, було проведено круглий стіл «Актуальні проблеми, перспективи розвитку теорії та практики обліку і оподаткування». Участь у роботі круглого столу…
-
Студентський круглий стіл: «Фінансовий ринок в умовах цифрової епохи»
В рамках проведення тижня циклової комісії «Обліку та фінансів», головою ЦВК Ларисою ГОПАНЧУК 11 листопада було проведено студентський круглий стіл на тему: «Фінансовий ринок в умовах цифрової епохи». Участь в заході взяли здобувачі освіти третього курсу освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування». З вітальним словом перед учасниками круглого столу виступила к.т.н., доцент Лариса ГОПАНЧУК,…