As part of measures to involve employers in the educational process, lecturers of Tourism, Hotel and Restaurant Business and Food Technologies Departments Yulia Sus, Oksana Kaznadzey, Yana Lapchuk, and Tetiana Ishchyk, together with students of the Hotel and Restaurant Business, Tourism and Waiter. Bartender educational professional programmes participated in a workshop by Vladyslav Finkevych, the founder of the culinary school and owner of several successful gastronomic projects, such as the Cookery School.
В рамках заходів щодо залучення роботодавців до освітнього процесу викладачі відділень туризму та готельно-ресторанної справи та харчових технологій Юлія Сус, Оксана Казнадзей, Яна Лапчук та Тетяна Іщик разом з здобувачами ОПП «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» та учнями професії «Офіціант. Бармен» взяли участь у воркшопі від засновника кулінарної школи та власника кількох успішних гастропроєктів Cookery school Владислава Фінкевича.
Під час інтенсивного навчання часники воркшопу розвивали практичні навички зі створення концепту гастозакладу; обговорювали питання як підібрати приміщення та створити команду; розробити особистий бренд як важіль для розвитку бізнесу; як влаштовувати гастровечори тощо.
Відвідування таких заходів дає унікальну можливість познайомитись з лідерами думок, перейняти їхній досвід, посилити практичну підготовку за відповідними ОПП. Спілкування з людьми, які вже досягли успіху у своїй сфері діяльності, допомагає краще орієнтуватися в реальних вимогах ринку праці, а також надає мотивацію для подальшого розвитку.