




16 вересня на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи у групі ГРС-21 відбулося відкрите заняття в нетрадиційній формі з актуальної теми здорового харчування. Кандидат технічних наук, Ройко Ольга Михайлівна,та викладач, Пальоха Катерина Миколаївна, з дисципліни “Фізіологія харчування з основами нутріціології” провели бінарне заняття з використанням міждисциплінарних зв’язків. В ході лекції було використано презентацію та відеоматеріали.
Викладачі розповіли про важливість харчування і його зв’язок зі здоровим способом життя, розвінчали міф про те, що здорове харчування пов’язане з обмеженнями й незручностями, навпаки – це відновлення організму, збільшення запасів енергії, зміцнення й хороше самопочуття.
Навчання студентів саморегуляції й основам здорового способу життя є запорукою формування міцного організму, енергійності й збереження молодості. Здатність раціонально використовувати ці знання впливає на формування майбутніх спеціалістів сфери обслуговування.