The educational professional program 241 Hotel and Restaurant Business students performed special tasks during the practical classes of the Bar Operation Management educational component. Their main challenge was preparing a mixture of beverages under the general topic “Halloween.” Such tasks ensure the formation of key competencies in the hospitality sphere.
Міксологія в сучасному розумінні включає в себе і творчість бармена, і ґрунтовний науковий підхід, чітке розуміння фізичних та хімічних процесів, що відбуваються при створенні коктейлів.
Студенти ОПП Готельно-ресторанна справа (освітня компонента «Барна справа та організація роботи сомельє») у навчальній лабораторії готували змішані напої, особливим завданням було тематичне оформлення напоїв у стилі Halloween.
Виконання таких робіт забезпечує формування у здобувачів ключових компетентностей у сфері гостинності, а саме: здатність працювати у колективі та команді; здатність виконувати професійну діяльність; здатність до власного інтелектуального розвитку; здатність застосовувати знання в практичних ситуаціях; здатність до вироблення нових ідей (креативність); здатність оцінювати та забезпечувати якість виконуваних робіт; здатність використовувати фахові знання та професійні навички в організації обслуговування різного контингенту споживачів.
Майбутніми фахівцями готельно-ресторанного бізнесу було розроблено техніко-технологічні картки напоїв «Апероль безалкогольний» та «Мілкшейк».