Позначка: ЦВК_ТГРС
-
Участь відділення туризму та готельно-ресторанної справи в онлайн тренінгу–практикуму з написання заявок для участі у міжнародних проєктах
Lecturers and masters of professional training of the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department took part in an online workshop on writing applications for participation in international projects organized by the Scientific and Methodological Center for Higher and Professional Pre-Higher Education. During the meeting, the speakers emphasized that Ukraine’s international cooperation in education contributes to…
-
Перспективні напрямки розвитку ОПП «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
A regular meeting of the Cycle Graduation Commission of Tourism and Hotel and Restaurant Business was held to discuss the main European educational trends and their use to improve studying professional educational components (disciplines). The discussion concerned the introduction of micro qualifications, digital skills, green skills, and sustainable development for the double transition into the…
-
Підготовка здобувачів ОПП «Туризм» – складова освітнього простору коледжу
The main types of educational and practical activities for the students of the professional educational programme “Tourism” were theatrical excursions, development and testing of new tourist products, plein air classes, development of guide skills, workshops, interactive guest lectures, binary classes in the form of a web quest (innovative online learning technology that combines search activity,…
-
Відповідність ОПП Готельно-ресторанна справа сучасним потребам та запитам здобувачів освіти
Students of the educational professional program “Hotel and Restaurant Bussiness” during the academic year practiced the latest and innovative technologies of hotel and restaurant business, such as demonstration of an innovative gastronomic project of the city of Lutsk, presentation of menu projects in English, preparation of summer cocktails in Ready-to-Go format and cocktails in Halloween…
-
Презентація вибіркових компонент для здобувачів освіти ОПП «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
The Tourism, Hotel and Restaurant Business Department hosted a presentation of the free choice components for the first-, second- and third-year students of the educational professional programmes Tourism and Hotel and Restaurant Business. The lecturers of the cycle commission acquainted the students with the purpose, tasks, programme outcomes, and competencies that they will acquire after…
-
Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій
Vladyslav Dudar, head of the coffee shop development direction from Germini Espresso Yoco Story Company, held an online lecture for the students of the educational degree “professional junior bachelor,” who are studying under the academic and professional program “Hotel and Restaurant Business”. The lecture was conducted as part of the work of the Tourism, Hotel,…
-
Практична підготовка як структурна ланка освітнього процесу здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»
One of the tasks of up-to-date education is to create conditions for the effective adaptation of future specialists in a professional environment and their perception of models of professional behaviour. As part of the signed partnership agreements on the organisation of internships between the college and stakeholders, Hotel and Restaurant Business and Tourism educational professional…
-
Театралізовані екскурсії як елемент практичної підготовки здобувачів ОПП Туризм
As part of studying the educational components ‘Excursion Studies’ and ‘Leisure and Animation Services in Tourism’, students of the Tourism educational professional programme conduct theatrical and costume tours in reconstructed clothing using artworks. Students can try themselves as experienced guides and test their skills in working with the audience. Рекреаційно-туристична галузь сьогодні знаходиться під впливом…
-
Виконання курсових робіт як елементарна форма дослідницької діяльності здобувачів освіти
The educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ provides for implementing and defending course work on compulsory educational components to ensure elementary forms of research and the acquisition of general competencies. Students of the Hotel and Restaurant Business programme have completed and successfully presented term papers as part of the independent work of the educational,…
-
Алкогольні коктейлі – лабораторне заняття з «Барної справи та організації роботи сомельє»
Studying the educational component ‘Bar Business and Organisation of Sommelier Work’ of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ allows one to understand wine and spirits, professional serving, and even beverage production technologies. Вивчення освітнього компонента «Барна справа та організація роботи сомельє» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» дає можливість фахово розбиратися у вині та міцному…
-
Форум партнерства сфери туризму та готельно-ресторанної справи
Volyn Professional College of NUFT hosted partnership forums between the city of Lutsk and the Volyn region. This year, the forum gathered a significant number of employers, including representatives of the travel company UA Tour, Silpo-Food LLC, Epicentr-K LLC (food zone), Zatyshna Oselia LLC – Pub ‘Luchesk’, Emotion group – a group of companies in…
-
Знайомство учасників академічної мобільності з історією та культурою Латвії
Здобувачі ОПП Туризим, Готельно-ресторанна справа, Харчові технології Волинського фахового коледжу НУХТ в рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ мали чудову нагоду ознайомитися з історією та культурою Латвії в супроводі викладача Hotel School, гіда Іветти Ванаги. Захоплююча подорож розпочалася знайомством з одним із найгарніших міст Європи, частина якого має статус спадщини ЮНЕСКО – Ригою. Студенти занурились в…