Позначка: ЦВК туризму та готельно-ресторанної справи
-
Креативна сервіровка: формування обличчя української гостинності
У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Туризм» продемонстрували свої вміння у мистецтві сервірування столу, представивши авторські роботи в сучасному українському стилі. Цей захід став чудовою нагодою для здобувачів освіти проявити творчий підхід, індивідуальність та глибоке розуміння естетики української гостинності. У своїх сервіровках учасники вдало поєднали національні мотиви […]
-
Вивчати мову — означає відкривати можливості: словацький компонент в освіті майбутніх фахівців сфери гостинності
Другокурсники, які вивчають вибірковий освітній компонент «Словацька мова», у межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи провели презентацію з теми «Що може зацікавити мандрівників у Словаччині?». Учасники заходу представили іноземною мовою інформацію про унікальні туристичні об’єкти країни, зокрема середньовічні замки, національні парки, рідкісні печери, гірські курорти та можливості для активного відпочинку. Словаччина – […]
-
Бінарне заняття «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах»
У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи відбулося бінарне заняття, що об’єднало дисципліни «Ресторанна справа» та «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Темою заходу стали «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах», а його метою — поєднання професійної підготовки в ресторанному сервісі з удосконаленням мовних навичок у контексті світових традицій чаювання. Під час […]
-
Історична дискусія. Пам’ятаємо заради майбутнього: уроки Другої світової війни в контексті сучасної боротьби України
До Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи, було проведено тематичний захід: Пам’ятаємо заради майбутнього: уроки Другої світової війни в контексті сучасної боротьби України Учасники з обговорили важливі аспекти участі українців у подіях Другої світової війни: масові втрати мирного населення, боротьбу на […]
-
Практика в дії: інтегроване заняття здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у «Рестпарку»
Майбутні фахівці сфери гостинності отримали унікальну можливість поєднати теоретичні знання з практичними навичками під час інтегрованого екскурсійно-лабораторного заняття в рекреаційному комплексі «Рестпарк». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та спрямований на ознайомлення студентів з реальними умовами роботи закладів готельно-ресторанного господарства, технологіями обслуговування гостей та організацією внутрішніх процесів у […]
-
Навчально-екскурсійне заняття у провідному готелі міста Луцька – Optima Collection River Park
For the qualitative implementation of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ in the study of the educational component ‘Hotel Business’ and ‘Fundamentals of Hospitality,’ our educational institution practices conducting field trips. One of the training and excursion classes was held at the leading hotel in Lutsk – Optima Collection River Park. This lesson […]
-
Інтеграція стратегії сталого розвитку у політику Європейського Союзу. Гостьова лекція завідувача кафедри екології та екоменеджменту НУХТ, доктора біологічних наук, професора Ігоря Якименка
Students of the Tourism educational professional programme had the opportunity to get acquainted with the principles of sustainable development during a guest lecture by the head of the Department of Ecology and Environmental Management of NUFT, Doctor of Biological Sciences, Professor Ihor Yakymenko ‘Integration of the Sustainable Development Strategy into the Policy of the European […]
-
Співпраця з рекреаційним комплексом Restpark
Practical and laboratory classes are periodically held on the basis of the recreational complex “Restpark” in cooperation with the college for practical training of students. The practical lesson in the educational components ‘Fundamentals of Management,’ ‘Leisure and Animation Services in Hotel and Restaurant Business,’ and ‘Fundamentals of Marketing’ was held in the complex. Such classes […]
-
Майстер-клас від Андрія Войтюка, бар-менеджера рекреаційного комплексу «Mojo»
During the masterclass, Andrii Voytyuk, bar manager of the Mojo hotel and restaurant complex, helped students master the practical skills of making cocktails and develop the professional competencies necessary to work in hospitality. For students majoring in Hotel and Restaurant Management, as part of the Bar Business and Sommelier Work Organisation educational component, it is […]
-
Виїзне практичне заняття з освітньої компоненти “Спеціалізований туризм”
Practical training methods are constantly used to implement the EPP ‘Tourism’ at our college. For example, a field trip on ‘Garden and Park Tourism’ from the educational component ‘Specialised Tourism’ was held at the Volyn Botanical Garden in Lutsk. During the field trip, the students practiced their practical skills in organising and conducting excursions in […]
-
«Особливості роботи баристи» – від якості кавових зерен до мистецтва лате-арту
As part of the study of the educational component ‘Bar business and organisation of sommelier work,’’ students of the Hotel and Restaurant Business educational professional programme took part in an online lecture, ‘Features of the Barista’s Work.’’ The lecture was delivered by Olga Pushka, PhD in Technical Sciences, Associate Professor of the Hotel, Restaurant and […]
-
Шевченко по-новому
On the occasion of the 211th anniversary of the birth of Kobzar, students studying under the Hotel and Restaurant Business educational and professional programme presented a biography of Taras Shevchenko, an ideological inspirer of self-development, growth, and identity formation at all levels – personal, professional, cultural and national. До 211-річчя від дня народження Кобзаря здобувачі […]












