Позначка: ЦВК_ТГРС
-
Міжнародний день музеїв: збереження памʼяті та творення майбутнього
Every year on May 18, the world celebrates International Museum Day, an event designed to emphasize the unique role of museums in shaping cultural awareness, developing education, and strengthening social ties. On this day, in the Room-Museum of the Victims of Totalitarian Regimes that is located in our college, thematic excursions were held for students, […]
-
Майбутні фахівці готельно-ресторанної справи відпрацьовують професійні навички у форматі рольової гри
As part of the practical training, the Hotel and Restaurant Business educational professional program students participated in a role-playing game to simulate the reception in the “Dream Hostel” training laboratory. This lesson became part of a practice-oriented training that allows students to master their future profession theoretically and through simulating real situations in a professional […]
-
Вишиванка – символ сили, краси, добробуту та духовного захисту
Every year on the third Thursday of May, Ukrainians worldwide celebrate Vyshyvanka Day, which honors our national identity and cultural heritage. On this day, lecturers, teachers, trainers, and students of the Tourism and Hotel and Restaurant Business Department of the Volyn Professional College NUFT traditionally wear embroidered shirts and organize various events to preserve and […]
-
Інтеграція теорії, практики та сталого розвитку в підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи
Формування висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності неможливе без поєднання глибоких теоретичних знань, практичних навичок і актуальних професійних компетентностей. Важливим елементом цього процесу є лабораторні заняття з освітнього компонента «Технологія продукції ресторанного господарства», які спрямовані не лише на розвиток технологічних умінь, а й на формування екологічного мислення та принципів сталого розвитку. Під час таких занять здобувачі […]
-
Відкрий Луцьк світові: майбутні фахівці з туризму презентують авторські відео-маршрути
9 травня здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Туризм» представили власні розробки екскурсійних маршрутів у межах практичного заняття з освітніх компонентів «Географія туризму» та «Рекреаційна географія України». Захід став частиною ініціативи «Промо-кампанія — відкрий своє місто світові», головною метою якої є формування навичок зі створення туристичних продуктів і просування українських дестинацій на внутрішньому та міжнародному рівнях. У […]
-
Bartending в дії: інтегроване заняття з міксології на базі «Mojo Hall»
Сучасна підготовка фахівців у сфері готельно-ресторанної справи неможлива без практикоорієнтованого навчання, тісно пов’язаного з реальними умовами професійної діяльності. Саме з такою метою на базі готельно-ресторанного комплексу «Mojo Hall» було проведено інтегроване лабораторне заняття для здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та спрямований на […]
-
Співпраця зі стейкхолдерами: обмін досвідом у сфері туризму та гостинності
У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи відбулася змістовна зустріч зі стейкхолдерами — представниками бізнес-середовища, які активно долучаються до розвитку освітнього процесу. Ключовим спікером заходу став директор рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назар Гусак. Він поділився з учасниками власним досвідом роботи у сфері гостинності, туристичних послуг та кейтерингу, представивши низку практичних кейсів, що відображають […]
-
Екоресторанний рандеву іноземною мовою
As part of the week of the cyclical graduation commission of tourism and hotel and restaurant business, students of the specialty “Hotel and Restaurant Business” conducted a study of regional eco-restaurants in Lutsk while studying the educational component of a foreign language in the hotel and restaurant business, which contributes to their professional development and […]
-
Креативна сервіровка: формування обличчя української гостинності
У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Туризм» продемонстрували свої вміння у мистецтві сервірування столу, представивши авторські роботи в сучасному українському стилі. Цей захід став чудовою нагодою для здобувачів освіти проявити творчий підхід, індивідуальність та глибоке розуміння естетики української гостинності. У своїх сервіровках учасники вдало поєднали національні мотиви […]
-
Вивчати мову — означає відкривати можливості: словацький компонент в освіті майбутніх фахівців сфери гостинності
Другокурсники, які вивчають вибірковий освітній компонент «Словацька мова», у межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи провели презентацію з теми «Що може зацікавити мандрівників у Словаччині?». Учасники заходу представили іноземною мовою інформацію про унікальні туристичні об’єкти країни, зокрема середньовічні замки, національні парки, рідкісні печери, гірські курорти та можливості для активного відпочинку. Словаччина – […]
-
Бінарне заняття «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах»
У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи відбулося бінарне заняття, що об’єднало дисципліни «Ресторанна справа» та «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Темою заходу стали «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах», а його метою — поєднання професійної підготовки в ресторанному сервісі з удосконаленням мовних навичок у контексті світових традицій чаювання. Під час […]
-
Історична дискусія. Пам’ятаємо заради майбутнього: уроки Другої світової війни в контексті сучасної боротьби України
До Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи, було проведено тематичний захід: Пам’ятаємо заради майбутнього: уроки Другої світової війни в контексті сучасної боротьби України Учасники з обговорили важливі аспекти участі українців у подіях Другої світової війни: масові втрати мирного населення, боротьбу на […]