Позначка: ЦВК_ХТ

  • Гостьова лекція від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій

    Гостьова лекція від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій

    15 жовтня 2024 року професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та доцентка цієї ж кафедри Юлія Бондаренко провели гостьову лекцію, присвячену Всесвітньому дню хліба, який людство щорічно святкує 16 жовтня. Захід був проведений для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології, де вони мали змогу дізнатися багато нового та цікавого про цей важливий…

  • Перспективність ступеневої освіти в сфері харчових технологій

    Перспективність ступеневої освіти в сфері харчових технологій

    15 жовтня відбулася зустріч здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології з директором Навчально-наукового інституту харчових технологій, професоркою Оксаною Кочубей-Литвиненко. Оксана Валер’янівна розповіла студентам про важливість продовження ступеневої освіти та особливості освітнього процесу в університеті. Вона також представила основні освітньо-професійні програми харчової галузі, що допоможе майбутнім абітурієнтам краще зрозуміти специфіку кожної з них та визначитися з…

  • Взаємодія зі стейкхолдерами – запорука якісної підготовки здобувачів

    Взаємодія зі стейкхолдерами – запорука якісної підготовки здобувачів

    Representatives of the Volyn Professional College NUFT visited a distillery in Lutsk. The purpose of the visit was to cooperate with stakeholders and search for areas of cooperation in the training of competent junior professional bachelors in hospitality. A tour was organized for the meeting participants, followed by a meeting with the company’s management. In…

  • Пишаємося досягненнями наших випускників

    Пишаємося досягненнями наших випускників

    Що є найвищою вдячністю для викладачів? Безумовно, це досягнення наших випускників, якими ми щиро пишаємося та відстежуємо їхній успіх. Нещодавно до нас надійшла приємна новина: випускниця відділення харчових технологій, а нині студентка 4-го курсу освітньої програми «Технологія харчування» Національного університету харчових технологій  Поліна Ляхович стала однією з переможниць престижного фахового конкурсу YOUNG CHEFS CHALLENGE 2024…

  • Угода про співпрацю

    Угода про співпрацю

    Якісна підготовка здобувачів освіти, яка б максимально відповідала сучасним вимогам ринку та роботодавцям, неможлива без забезпечення тісного взаємозв’язку та взаємодії між навчальним закладом та роботодавцями. Тому сьогодні, 1 липня, адміністрацією ВСП «Волинський фаховий коледж НУХТ» в особі в.о. директора Ігоря КОРЧУКА підписаний договір про співпрацю із керівником ресторанів «П’ятниця», «Люди», «Як для себе», «Суші Яммі»…

  • Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв

    Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв

    У межах вивчення освітнього компоненту «Технологія виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології була організована гостьова лекція на тему «Мистецтво кулінарного декору: створення страв, що захоплюють з першого погляду», яку провела  Катерина ФЕДОСОВА, експерт у сфері ресторанного консалтингу, власник Consulting HUB, PhD, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, лектор SRH Dresden…

  • Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»

    Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» мали можливість взяти участь у гостьовій лекції-діалозі викладача вищої категорії, викладача-методиста, викладача фахових дисциплін Волинського медичного інституту  Андрощук Олени Володимирівни. Лектор презентувала майбутнім технологам харчових виробництв теоретичний матеріал теми «Харчові отруєння мікробного та немікробного походження. Розслідування харчових отруєнь». Вивчались питання класифікації та характеристики харчових отруєнь, особливості організації розслідування у…

  • Гостьова лекція викладача ВоФК НУХТ у Hotel School Riga

    Гостьова лекція викладача ВоФК НУХТ у Hotel School Riga

    В рамках проєкту Erasmus+ перед викладачами та студентами коледжу готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига) з гостьовою лекцією на тему «Автентичні смаки України» виступила викладач фахових дисциплін ВоФК НУХТ – Тетяна Семенюк. У сучасному глобалізованому світі кухня часто стає першою «точкою дотику» до культури країни, її історії, традицій, стилю життя. Тетяна Степанівна розповіла про історії…

  • Знайомство учасників академічної мобільності з історією та культурою Латвії

    Знайомство учасників академічної мобільності з історією та культурою Латвії

    Здобувачі ОПП Туризим, Готельно-ресторанна справа, Харчові технології Волинського фахового коледжу НУХТ в  рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ мали чудову нагоду ознайомитися з історією та культурою Латвії в супроводі викладача Hotel School, гіда Іветти Ванаги. Захоплююча подорож розпочалася  знайомством з одним із найгарніших міст Європи, частина якого має статус спадщини ЮНЕСКО – Ригою.  Студенти занурились в…

  • Майстер-класи від латвійського шеф-кухаря

    Майстер-класи від латвійського шеф-кухаря

    В рамках програми Еразмус+ здобувачі освіти ОПП Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм мали можливість взяти участь у кулінарних майстер-класах – Food Innovations викладача Hotel School (Рига), засновника та власника ресторанів «Adžarija» та «Al Dente» – Романа Артамонова. Завданням для учасників було створити власні, авторські страви з запропонованих продуктів. Здобувачі освіти мали  можливість не лише…

  • Ознайомлення здобувачів освіти з готельно-ресторанним комплексом «Pullman Riga Old Town»

    Ознайомлення здобувачів освіти з готельно-ресторанним комплексом «Pullman Riga Old Town»

    Здобувачі освіти ОПП Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм Волинського фахового коледжу НУХТ в  рамках академічної мобільності програми Еразмус+ мали нагоду відвідати п’ятизірковий готельно-ресторанний комплекс «Pullman Riga Old Town». Викладач Hotel School Лаура Заріна розповіла студентам, що заклад розташований у самому історичному центрі Риги (будівля XVIII-го століття, колишня конюшня барона Мюнхгаузена), приміщення якого мають виразну…

  • Участь здобувачів освіти ОПП Харчові технології в програмі академічної мобільності

    Участь здобувачів освіти ОПП Харчові технології в програмі академічної мобільності

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології продовжують навчання за програмою академічної мобільності Еразмус+ в м. Рига (Латвія). В рамках цієї програми студенти представили англійською мовою дослідження української автентичної кухні у вигляді презентаційних проєктів. Здобувачі освіти продемонстрували детальні рецептури страв різних етнографічних регіонів України. Такі активності сприяють формуванню загальних та фахових компетентностей, зокрема здатності спілкуватися іноземною мовою в…