Категорія: Навчання
-
Підвищення екологічної свідомості майбутніх технологів: гостьова лекція про перспективи відновлюваної енергетики
На сьогодні використання альтернативних джерел енергії є ключовим чинником зменшення залежності від викопних видів палива та необхідним кроком для мінімізації негативного впливу на довкілля. Це сприяє сталому розвитку країни, впровадженню екологічно безпечних технологій і підвищенню енергетичної безпеки. З метою формування екологічної свідомості здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології та розширення їхніх знань відбулася гостьова лекція […]
-
Флешмоб «Моя улюблена поезія Лесі Українки»
Відзначаючи 154-ту річницю від дня народження Лесі Українки – геніальної поетеси, перекладачки та громадської діячки – здобувачі освіти групи М-11 відділення економіки і підприємництва Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» під керівництвом Оксани Межової організували надзвичайно яскравий флешмоб «Моя улюблена поезія Лесі Українки». Захід, який пройшов у затишному підвальному приміщенні коледжу, де розташована експозиція […]
-
Здобувачі освіти долучилися до лекцій від викладачів Пряшівського університету
У формуванні індивідуальної освітньої траєкторії важливу роль відіграють вибіркові дисципліни, орієнтовані на запити і потреби здобувачів освіти, які прагнуть знань, важливих для особистісного зростання та професійної самореалізації. Із цією метою на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи студенти другого курсу ОПП Готельно-ресторанна справа вивчають словацьку мову, яка розширює горизонти міжкультурних зв’язків і взаємодії двох сусідніх країн […]
-
Індустрія гостинності: що варто знати майбутнім фахівцям
To ensure the successful implementation of the educational and professional programmes Hotel and Restaurant Business (educational components Fundamentals of Hospitality, Hotel Management, Restaurant Management) and Food Technologies (educational component Service Management in Restaurant Business), the college engages guest lecturers, industry professionals, stakeholders, etc. In this context, a lecture on ‘General features of the hospitality industry: […]
-
Гостьова лекція на тему: «Застосування мікроконтролерів та сенсорів в автомобільній електроніці»
25 лютого 2024 року здобувачі спеціальностей 121 Інженерія програмного забезпечення та 123 Комп’ютерна інженерія мали унікальну можливість зануритися в захопливий світ автомобільної електроніки завдяки гостьовій лекції, яку провів Валентин Заблоцький — завідувач кафедри електроніки та телекомунікацій ЛНТУ, кандидат технічних наук, доцент. На лекції було розкрито основні принципи роботи автомобільної електроніки. Спікер розповів, як сучасні транспортні […]
-
Гостьова лекція на тему: «Комплексна перевірка контрагентів у YouControl: від юридичних та фізичних осіб до аналізу потенційної співпраці»
24 лютого 2025 року в рамках співпраці циклової випускової комісії обліку та фінансів з кафедрою обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління Національного університету харчових технологій, відбулась гостьова лекція на тему: «Комплексна перевірка контрагентів у YouControl: від юридичних та фізичних осіб до аналізу потенційної співпраці». Лекцію провів Анатолій Пясецький, старший викладач YouControl, фахівець з […]
-
Старт нового семестру: освітня компонента «Гроші та кредит» у центрі уваги!
Новий навчальний семестр – це не просто продовження освітнього шляху, а й можливість зануритися у світ фінансових знань, які формують майбутніх професіоналів. Однією з ключових освітніх компонент освітньо-професійної програми є «Гроші та кредит» – дисципліна, що відкриває здобувачам освіти двері до розуміння механізмів функціонування фінансової системи, грошового обігу та кредитування. У сучасному світі гроші – […]
-
Онлайн лекція від засновника компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»
To involve stakeholders and employers in the educational process of the students of the educational professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business’ and with the support of the Department of Tourism and Hospitality Business of NUFT, students had the opportunity to join a guest lecture by the founder and CEO of the event company Hoteliero […]
-
Гостьова лекція від директора управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готелю Hilton Kyiv Антоніни Форостяної
Hospitality industry stakeholders hold guest lectures for the students of the educational professional programme “Hotel and Restaurant Business.” Such lectures are organised to ensure that the professional training of students meets the needs of target groups and the labour market. In the process of studying the educational components’ Hotel Business,’ ‘Fundamentals of Hospitality,’ ‘Communication Management,’ […]
-
Ступенева освіта – запорука кар’єрного зростання випускників
Yurii Solohub, Associate Professor of the Department of Tourism and Hotel Business at NUFT, held an online meeting with graduates of the Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business at Volyn Professional College, where he spoke in detail about the opportunities to study at the National University of Food Technologies. The National University of […]
-
Гостьова лекція на тему «Роль академічної доброчесності у забезпеченні якості освіти: виклики та перспективи в контексті акредитації освітньо-професійних програм»
Дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу є ключовою передумовою забезпечення якісної підготовки здобувачів освіти коледжу. 21 січня 2025 року, на запрошення дирекції коледжу, відбулася гостьова лекція доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри міжнародних економічних відносин та управління проєктами Волинського національного університету імені Лесі Українки, Андрія Бояра на тему: «Роль академічної доброчесності у забезпеченні якості […]
-
Крокембуш з медовим печивом: новорічна магія на лабораторних заняттях
Напередодні різдвяно-новорічних свят здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології продемонстрували свою майстерність, створюючи унікальні кулінарні шедеври. Під час лабораторних занять із дисципліни кулінарне мистецтво майбутні фахівці виготовили традиційний французький десерт – крокембуш, додавши до нього українського колориту, оформивши кондитерський виріб медяниками. Крокембуш – це конусоподібна композиція із заварних тістечок, скріплених карамеллю, що є традиційним новорічним […]