Категорія: Гостьові лекції
-
Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту
With the aim of new approaches to a qualitatively new level of education, exchange of work experience, encouragement of students to active mental activity, and increasing the level of learning, a guest lecture on the educational component “Sanitation and Hygiene” was held for students majoring in Hotel and Restaurant Business on the topic “Food poisoning […]
-
Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності
В стінах Волинського фахового коледжу НУХТ відбулась гостьова лекція на тему: «Історичні документи ХVІ-ХVІІІ ст.: ключові аспекти достовірності та правомірності» наукового працівника Волинського краєзнавчого музею Андрейчук Т.Б. зі здобувачами освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування». З метою дотримання таких компетентностей, як збереження та примноження моральних, культурних, наукових цінностей і […]
-
Гостьова лекція з харчових технологій
На запрошення к.т.н., доцента, викладача фахових дисциплін Лариси ГОПАНЧУК, 15 квітня для здобувачів освіти спеціальності 181 – Харчові технології була проведена гостьова лекція від професора, доктора технічних наук Луцького національного технічного університету – Ігоря Миколайовича ДУДАРЄВА. Тема лекції: «Чипси з рослинної сировини: технологія, властивості». Під час лекції Ігор ДУДАРЄВ охоче поділився зі здобувачами ОПП «Харчові технології» секретами […]
-
Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»
17 квітня у рамках меморандуму про співпрацю було проведено лекцію для студентів Волинського фахового коледжу НУХТ на тему «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції». Лектор, Олена Середюк, наша випускниця, фахівець Національної служби посередництва та примирення, не лише глибоко розкрила теоретичні аспекти роботи НСПП, але й поділилася практичним досвідом. Студенти дізналися, що Національна […]
-
Лекція-дискусія з засновником кулінарної школи «Cookery school» Владом Фінкевичем
To ensure that the professional training of students for the educational professional program “Hotel and Restaurant Business” meets the needs of target groups and the labour market, the Tourism, Hotel and Restaurant Business Department constantly invites specialists (stakeholders) in the hospitality industry to conduct guest lectures and practical laboratory classes. While studying the educational components […]
-
Онлайн-зустріч з адміністраторкою лайнера круїзної компанії Carnival Cruise Line Наталіїєю Тимощук
Students of the speciality Hotel and Restaurant Business had the opportunity to attend a guest lecture on the topic “The role of the receptionist, requirements, duties, knowledge”. The lecture was conducted by the receptionist of the cruise ship Natalya Tymoschuk. She spoke about the job requirements, necessary knowledge and skills, advantages of the position and […]
-
Штучний інтелект як інструмент сучасного фахівця
A workshop, “Artificial Intelligence as a Tool for a Modern Specialist,” was held for students of the educational professional program Tourism. Artem Kavara, a software developer at EPAM Systems Ukraine, introduced the students to the basic concepts of AI and neural networks, drew attention to the main components of queries, and provided practical advice on […]
-
Вдосконалення ділового спілкування: поради та секрети для успіху
As part of the week of the cycle graduation commission of Tourism, Hotel and Restaurant Business, students of the educational and professional programme Tourism participated in an interactive guest lecture “Mastering Business Communication: Tips and Tricks for Success”. The lecture was delivered in English by Dana Kawara, Project Manager Consultant at Capgemini Deutschland GmbH. В […]
-
Гостьова лекція «Віртуальний туризм як новий вид нішевого туризму»
Students majoring in Hotel and Restaurant Business and Tourism had the opportunity to attend a guest lecture on “Virtual Tourism as a New Type of Niche Tourism” by Olena Chernega, a virtual tourism leader, tourism expert, and practitioner in tourism product development and digital tourism and cultural product, founder of the NGO “Digitalisation of Tourism […]
-
Гостьова лекція Андрія Клюса
As part of the implementation of measures to involve employers in the educational process in accordance with the content of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business, students of the relevant speciality of our college joined an online lecture by Andrii Klius, the chef and manager of the Mediterranean restaurant “Kritikos”, a graduate […]
-
Відкрита лекція на тему «Введення в UX/UI»
5 квітня у коледжі відбулась відкрита гостьова лекція нашої випускниці, дизайнерки користувацьких інтерфейсів, Катерини Левонюк, на тему «Введення в UX/UI». Слухачами були здобувачі освіти ОПП Інженерія програмного забезпечення та Компʼютерна інженерія. Студенти дізналися про різноманіття інтерфейсів програмного забезпечення та веброзробок, основні принципи їх створення та організації взаємодії з користувачем. Катерина детально розповіла про те, що […]
-
Продовжуємо впроваджувати практичний досвід в освітній процес
As part of the study of the educational component “Professional Etiquette and Psychology of Service”, a binary lecture was held for Tourism students with the involvement of an industry expert, co-owner of the Empire Tour travel agency, travel blogger, and public figure Serhii Filipchuk. The stakeholder shared his vision of current trends in this area […]