Категорія: Співпраця з роботодавцями
-
Успішне представлення ІТ-проєкту
Студентка групи ІПЗ-42 Олександра Ткачук проходила навчання у компанії InternetDevels, яка є провідним розробником на ринку веб-застосунків. 09 вересня відбувся заключний етап навчання, який полягав у представленні навчального проєкту. Олександра разом із командою продемонстрували веб-портал, розроблений з використанням системи керування контентом Drupal. Проєкт виконано за реальним технічним завданням, реалізовано із застосуванням сучасних технологій клієнт-серверної розробки.…
-
Участь коледжу в українсько-турецькому економічному форумі
8 грудня, за сприяння посольства України в Туреччині, в місті Афьонкарахірас відбувся українсько-турецький економічний бізнес-форум. У форумі взяли участь представники бізнесу двох країн, які висловили зацікавлення у посиленні співпраці за різними напрямками. На цьому заході, в режимі онлайн, були присутні дирекція коледжу, викладачі відділень туризму та готельно-ресторанної справи, інформатики та комп’ютерної техніки. Почесний консул України в…
-
Національний тиждень молоді
В рамках Пакту заради молоді-2025 та Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти учні коледжу взяли участь в проведенні Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week». Учні відділення готельно-ресторанної справи та туризму з Дмитром Батейком були учасниками онлайн-тренінгу «Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини», який провела Ірина Магалецька. Учні відділення економіки та підприємництва з Оленою Лещук отримали цікавий…
-
World Skills Ukraine 2021-2022
Нещодавно стартувало наймасштабніше змагання з робітничих професій «World Skills Ukraine 2021-2022» яке проводиться для учнів, студентів та молодих працівників віком від 18 до 22 років. Його мета – підвищити престиж робітничих професій, розвивати професійну освіту та сприяти співпраці профтехів з бізнесом.26.10.2021року на виробничих площах ПрАТ «Едельвіка» відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «World Skills…
-
ВолиньPost: Луцький коледж співпрацюватиме із турецькою провінцією Мерсін
Оригінал статті http://www.volynpost.com/news/192219-luckyj-koledzh-spivpracyuvatyme-iz-tureckoyu-provinciieyu-mersin Відтепер у студентів Волинського фахового коледжу НУХТ, які вивчають туризм та готельно-ресторанну справу, буде ще більше можливостей. Зокрема, практикуватися у туристичному агентстві «Каретта тур» у провінції Мерсін (Туреччина), популяризувати Україну за кордоном та розвиватися у цій сфері. 20 та 21 вересня навчальний заклад підписав договір із представниками Туреччини про налагодження довготривалої співпраці,…
-
Волинський фаховий коледж НУХТ як платформа для міжнародного співробітництва у сферах туризму та готельно-ресторанної справи
Протягом двох днів Волинський фаховий коледж НУХТ гостинно приймав делегатів туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Турецької Республіки і став платформою для зустрічей, спілкування і закладання фундаментальних основ для міжнародного освітнього та професійного співробітництва. Алі Кучюк, Емре Дуру, Емре Уолнат – директори департаментів туризму, культури та охорони здоров’я провінції Мерсін мали насичену програму знайомства з Луцьком і…
-
Студенти зустрілися з делегатами Турецької республіки
21 вересня здобувачі освіти Волинського фахового коледжу НУХТ мали унікальну можливість поспілкуватися з уповноваженими представниками Турецької Республіки: директором департаменту туризму провінції Мерсін і власником туристичної компанії «Каретта тур» Алі Кучюком, директором департаменту культури і туризму провінції Мерсін Емре Дуру, директором департаменту з охорони здоров’я провінції Мерсін Емре Уолнатом. Зустріч і знайомство відбулися в теплій і…
-
До коледжу завітали представники туристичного бізнесу Tуреччини
20 вересня у стінах Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася запланована ділова зустріч керівництва навчального закладу з представниками Турецької Республіки: Алі Кучюком – директором департаменту туризму провінції Мерсін і власником туристичної компанії «Каретта тур»; Емре Дуру – директором департаменту культури і туризму провінції Мерсін; Емре Уолнатом – директором департаменту з…
-
Майстер-класи – прекрасна нагода, щоб вдосконалити свої навики
На базі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» відбувся Парад майстер-класів видатних кухарів України. Майстри виробничого навчання нашого коледжу з величезним задоволенням взяли участь в цьому заході, що дало змогу їм підвищити свій професійний рівень та познайомитися з новими техніками та смаками. Було проведено 9 майстер-класів: від президента Асоціації кулінарів України, F&B-директора національної…
-
Діджиталізація у сфері туризму
Справжньою родзинкою серед заходів циклової випускової комісії туризму та готельно – ресторанної справи стала зустріч студентів спеціальності «Туризм» із кандидатом географічних наук, власником туристичної агенції «Мікс Тур» (http://www.mixtour.lutsk.ua) Віталієм Зейком. Інтерактивна лекція «Діджиталізація у сфері туризму. Маркетингові фішки 2021 року» була присвячена новітнім тенденціям та технологіям в туристичній діяльності, особливостям просування та продажу туристичного продукту,…
-
Переймаємо досвід від успішних
13 квітня у рамках тижня циклової комісії туризму та готельно – ресторанної справи, на базі навчального ресторану «Біля Замку» відбулася дружня зустріч з співвласником мережі піцерій «Solo» Гурським Денисом Олександровичем. Студенти груп ГРС -22 та ГРС- 31 мали унікальну можливість почути з перших вуст історію створення та розвитку бізнесу у сфері гостинності з нуля. Денис…
-
Робота за кордоном – перспективи та реалії
5 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відбулася зустріч з випускницею Національного університету харчових технологій, спеціалістом міжнародного рівня (Guest Experience Supervisor) Шемет Любов’ю Валеріївною. Захід був організований для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Офіціант. Бармен». У сучасних умовах постійно зростає інтерес до індустрії гостинності, зокрема до готельно-ресторанного…