Категорія: Співпраця з роботодавцями
-
Волинський фаховий коледж НУХТ як платформа для міжнародного співробітництва у сферах туризму та готельно-ресторанної справи
Протягом двох днів Волинський фаховий коледж НУХТ гостинно приймав делегатів туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Турецької Республіки і став платформою для зустрічей, спілкування і закладання фундаментальних основ для міжнародного освітнього та професійного співробітництва. Алі Кучюк, Емре Дуру, Емре Уолнат – директори департаментів туризму, культури та охорони здоров’я провінції Мерсін мали насичену програму знайомства з Луцьком і…
-
Студенти зустрілися з делегатами Турецької республіки
21 вересня здобувачі освіти Волинського фахового коледжу НУХТ мали унікальну можливість поспілкуватися з уповноваженими представниками Турецької Республіки: директором департаменту туризму провінції Мерсін і власником туристичної компанії «Каретта тур» Алі Кучюком, директором департаменту культури і туризму провінції Мерсін Емре Дуру, директором департаменту з охорони здоров’я провінції Мерсін Емре Уолнатом. Зустріч і знайомство відбулися в теплій і…
-
До коледжу завітали представники туристичного бізнесу Tуреччини
20 вересня у стінах Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася запланована ділова зустріч керівництва навчального закладу з представниками Турецької Республіки: Алі Кучюком – директором департаменту туризму провінції Мерсін і власником туристичної компанії «Каретта тур»; Емре Дуру – директором департаменту культури і туризму провінції Мерсін; Емре Уолнатом – директором департаменту з…
-
Майстер-класи – прекрасна нагода, щоб вдосконалити свої навики
На базі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» відбувся Парад майстер-класів видатних кухарів України. Майстри виробничого навчання нашого коледжу з величезним задоволенням взяли участь в цьому заході, що дало змогу їм підвищити свій професійний рівень та познайомитися з новими техніками та смаками. Було проведено 9 майстер-класів: від президента Асоціації кулінарів України, F&B-директора національної…
-
Діджиталізація у сфері туризму
Справжньою родзинкою серед заходів циклової випускової комісії туризму та готельно – ресторанної справи стала зустріч студентів спеціальності «Туризм» із кандидатом географічних наук, власником туристичної агенції «Мікс Тур» (http://www.mixtour.lutsk.ua) Віталієм Зейком. Інтерактивна лекція «Діджиталізація у сфері туризму. Маркетингові фішки 2021 року» була присвячена новітнім тенденціям та технологіям в туристичній діяльності, особливостям просування та продажу туристичного продукту,…
-
Переймаємо досвід від успішних
13 квітня у рамках тижня циклової комісії туризму та готельно – ресторанної справи, на базі навчального ресторану «Біля Замку» відбулася дружня зустріч з співвласником мережі піцерій «Solo» Гурським Денисом Олександровичем. Студенти груп ГРС -22 та ГРС- 31 мали унікальну можливість почути з перших вуст історію створення та розвитку бізнесу у сфері гостинності з нуля. Денис…
-
Робота за кордоном – перспективи та реалії
5 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відбулася зустріч з випускницею Національного університету харчових технологій, спеціалістом міжнародного рівня (Guest Experience Supervisor) Шемет Любов’ю Валеріївною. Захід був організований для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Офіціант. Бармен». У сучасних умовах постійно зростає інтерес до індустрії гостинності, зокрема до готельно-ресторанного…
-
Зустріч з роботодавцями «Кар’єрні сходинки»
У рамках проведення тижня циклової комісії «Обліку, фінансів та підприємницької діяльності» 03 березня 2021 року на відділенні економіки та підприємництва, для учнів освітньо-кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» за професіями касир (в банку) та касир торговельного залу, було проведено зустріч з роботодавцями «Кар’єрні сходинки». На захід була запрошена представник АТ КБ «ПриватБанк» Зарубайло Антоніна Олексіївна. Яка представила…
-
Cпівпраця ПрАТ “СКФ Україна” і ВоФК НУХТ в розрізі впровадження елементів дуальної форми навчання
18.02.2021 року Волинський фаховий коледж НУХТ відвідали представники заводу ПрАТ “СКФ Україна” генеральний директор Богдан Волчок та керівник служби персоналу Вікторія Шатан. Гості були приємно вражені архітектурою та 400 літньою історією закладу освіти. Проте, головною метою зустрічі стало підбиття підсумків першого етапу та розгляд стратегії розвитку взаємовигідної співпраці ПрАТ “СКФ Україна” і ВоФК НУХТ в…
-
Співпраця зі службою зайнятості
У Волинському коледжі НУХТ спільно з Волинським центром зайнятості 1 листопада 2019 року була проведена прес-конференція з питань перспектив подальшої співпраці з перепідготовки та підвищення кваліфікації слухачів за напрямками: Комп’ютеризований бухгалтерський облік Підприємець-початківець За направленням служби зайнятості безробітних на курси цільового призначення «Підприємець-початківець», слухачі вивчають основи господарського, трудового та податкового законодавства, управління власним бізнесом, сучасні…
-
Екскурсія до готелю «Ромбус»
Нещодавно студенти спеціальності «Туризм» групи №43 разом з викладачем фахових дисциплін Світланою Зінкевич в рамках вивчення дисципліни «Організація готельного обслуговування» побували на практичному заняття в готелі «Ромбус». Студенти мали змогу ознайомитися зі специфікою організації роботи в малих готелях. На практиці побачили, як здійснюється управління малим готелем, ознайомилися з організацією та технологією обслуговування у номерах. Старший…
-
Налагодження співпраці
В рамках функціонування Центру розвитку кар’єри, в приміщенні Волинського коледжу Національного університету харчових технологій відбулася презентація роботодавця. На зустріч було запрошено представника мережі кав’ярень-пекарень – «Франс.уа». Захід проведено для студентів-випускників, які навчаються за професією «кухар», «офіціант», «бармен», «майстер ресторанного обслуговування» , спеціальностей «готельно-ресторанне обслуговування» та «харчові технології». Представник роботодавця – Вікторія Зилінська розповіла присутнім про особливості…