Категорія: Співпраця з роботодавцями

  • Програма “Erasmus Bulgaria” – нові перспективи стажування

    Програма “Erasmus Bulgaria” – нові перспективи стажування

    On April 12, 2023, a meeting between the representatives of the “Erasmus Bulgaria” program with students of educational programs 242 “Tourism” and 241 “Hotel and restaurant business” took place. Its goal was to expand partnership relations, practice bases, and employment opportunities for graduates. Within the meeting framework, the students were offered internships under the “Erasmus…

  • Виклики та перспективи для молоді на ринку праці

    Виклики та перспективи для молоді на ринку праці

    On March 22-23, students of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department participated in the events held within the framework of the annual Job Fair “NUFT Career Chance 2023” in the format of online meetings. At the events, students had the opportunity to meet with leading Ukrainian and international firms’ and companies’ representatives, listen to…

  • Перспективи співпраці в галузі виробництва апіпродукції

    Перспективи співпраці в галузі виробництва апіпродукції

    15 березня відбулася зустріч викладачів циклової випускової комісії виробництва та технологій з співвласниками магазину «Медова хата» Володимиром та Тетяною Дмитруками. Володимир є президентом  Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий Стан»,  головою Волинського обласного осередку громадської організації «Гільдія медоварів України». Він один з перших, хто почав виробляти на Волині продукцію на основі меду та інших продуктів бджільництва,…

  • Участь у Дні кібербезпеки

    Участь у Дні кібербезпеки

    Безпека в Інтернеті стає все більш пріоритетною і вимагає від кожного з нас уваги та певного рівня знань у цій сфері. Кіберзлочинність стає все більш поширеною, і в результаті цього зростає ризик викрадення даних, шахрайства, шпигунства, а також атак на критичну інфраструктуру. Злочинці можуть отримати доступ до конфіденційної інформації про людей, компанії та урядові органи,…

  • Формуємо конкурентноспроможність випускників туристичної галузі

    Формуємо конкурентноспроможність випускників туристичної галузі

    Відео 1 Відео 2 The Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department teachers met with the travel agency “UA-TOUR” representative Sviatoslav Krymchuk and tourist manager Tetiana Semesiuk. They agreed on the main directions for improving the qualifications of future specialists in the tourism industry. They drew attention to the importance of mastering several foreign languages. Викладачі…

  • До коледжу завітали представниці IT-школи ОхІТ компанії InternetDevels

    До коледжу завітали представниці IT-школи ОхІТ компанії InternetDevels

    Взаємодія між коледжем та роботодавцями є важливим фактором в успішному професійному розвитку студентів та підготовці їх до майбутньої кар’єри. 8 березня до коледжу завітали представниці IT-школи ОхІТ компанії InternetDevels – одного із лідерів у сфері веб-розробки Західного регіону. Зустріч проходила у рамках заходів тижня ЦВК комп’ютерної та програмної інженерії. Керівниця школи, пані Оксана Демчук, розповіла…

  • Перспективи співпраці зі  стейкхолдерами

    Перспективи співпраці зі  стейкхолдерами

    The Tourism, Hotel and Restaurant Business Department teachers met with stakeholders at the field meeting. The educators and employers discussed the perspectives of cooperation in the educational sphere and the hospitality sphere realities and issues. Наприкінці робочого тижня циклова випускова комісія відділення туризму та готельно-ресторанної справи провела виїзне засідання – зустріч з роботодавцями й партнерами…

  • Зустріч студентів відділення харчових технологій з директором кав’ярні-кондитерської «Старе Місто»

    Зустріч студентів відділення харчових технологій з директором кав’ярні-кондитерської «Старе Місто»

    На відділенні харчових технологій відбулася зустріч студентів другого курсу із Новосад Ларисою Андріївною, директором кав’ярні-кондитерської «Старе Місто». Лариса Андріївна займається соціальною та громадською діяльністю, допомагає українським воїнам, відстоює інтереси та права людей з інвалідністю. В легендарній кав’ярні баристами працюють двоє юнаків з синдромом Дауна, зокрема – і її син. На даний момент на базі закладу…

  • Міжнародна конференція «Інтернаціоналізація та інновації як можливості для розвитку»

    Міжнародна конференція «Інтернаціоналізація та інновації як можливості для розвитку»

    Директор Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій Ігор Корчук разом із делегацією з України взяв участь у міжнародній конференції “Інтернаціоналізація та інновації як можливості для розвитку”, яка проходила у місті Хелм (Республіка Польща) з 14 по 16 лютого 2023 року. Захід був організований Хелмською торгово-промисловою палатою, Асоціацією “Громадянська ініціатива ‘Наш Хелм’” та мерією міста.…

  • Освітній процес в об’єктиві війни: виклики та можливості закладу освіти

    Освітній процес в об’єктиві війни: виклики та можливості закладу освіти

    11 січня 2023 року було проведене розширене засідання навчально-методичної ради коледжу у формі круглого столу на тему: «Освітній процес в об’єктиві війни: виклики та можливості закладу освіти». Для участі у засіданні були запрошені науковці, представники студентського самоврядування та роботодавці: Олена СОСНИЦЬКА, директор ПП «Тріада – Груп»; Оксана ДЕМЧУК, керівниця ІТ школи ОхІТ компанії InternetDevels; Світлана…

  • Екскурсія до компанії InternetDevels

    Екскурсія до компанії InternetDevels

    Співпраця зі стейкхолдерами— один з ключових факторів для якісної підготовки здобувачів. Саме тому циклова випускова комісія комп’ютерної та програмної інженерії постійно працює в напрямку налагодження професійних зв’язків з ключовими роботодавцями нашого регіону в IT сфері. 29 вересня відбулась екскурсія студентів 3-го та 4-го курсів спеціальностей Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія в компанію InternetDevels, яка…

  • Робота під час навчання: привабливо та перспективно!

    Робота під час навчання: привабливо та перспективно!

    29 вересня 2022 року відбулось засідання циклової випускової комісії виробництва та технологій спільно із здобувачами освіти, представниками студентського самоврядування та роботодавцями. У рамках проведення даного заходу для студентів спеціальності «Харчові технології», учнів професій кухар, офіціант, бармен, пекар, кондитер було проведено зустріч з українською торговельною мережею продовольчих супермаркетів «Сільпо», яка належить торговельній корпорації Fozzy Group та…