Категорія: Співпраця з роботодавцями
-
Обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» 2025 року: важливі кроки до вдосконалення
У закладі освіти відбулося активне обговорення проєкту оновленої освітньо-професійної програми (ОПП) «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» 2025 року вступу. Основна мета заходу – залучення представників академічної спільноти, студентів і роботодавців до вдосконалення програми з урахуванням сучасних вимог ринку праці та тенденцій розвитку фінансового сектору. Під час обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа,
-
Розширення співпраці між коледжем та ТОВ «Український м’ясний хутір» у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі
У межах реалізації освітньо-професійної програми «Харчові технології» відбулася робоча зустріч голови циклової випускової комісії виробництва та технологій Ольги Ройко та завідувача відділення харчових технологій Оксани Поляниці з представниками підприємства ТОВ «Український м’ясний хутір» — одного з провідних виробників м’ясної продукції Волинського регіону. Основною метою зустрічі стало поглиблення співпраці між коледжем і підприємством, спрямоване на вдосконалення
-
InternetDevels розширює дуальну програму для здобувачів освіти Волинського фахового коледжу НУХТ
05 березня 2025 року відбувся новий етап відбору здобувачів освіти для участі в програмі з елементами дуальної освіти, що реалізується компанією InternetDevels спільно з Волинським фаховим коледжем НУХТ. Здобувачі освіти другого курсу ОПП «Інженерія програмного забезпечення» взяли участь у професійному тестуванні, організованому фахівцями компанії. Відбір проходив у справжньому робочому середовищі, що дозволило кандидатам відчути атмосферу сучасної IT-компанії та краще зрозуміти майбутні умови
-
«Гастротури – це смачно і цікаво»: онлайн-лекторій кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ
The Tourism and Hospitality Business Department of the National University of Food Technologies, represented by Tetiana Mirzodaieva, Associate Professor, Candidate of Economic Sciences, held an online lecture ‘Gastronomy tours are tasty and interesting’. Students majoring in Tourism and Hotel and Restaurant Business, as part of the study of the educational components ‘Specialised Tourism,’ ‘Event Tourism,’
-
Гостьова онлайн-лекція викладача кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки НУХТ
Сучасні технології швидко змінюють підходи до освіти, і штучний інтелект відіграє в цьому важливу роль. У рамках освітнього процесу на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи відбулася гостьова лекція на тему «Використання засобів штучного інтелекту для навчання», під час якої студенти ОПП Туризм та Готельно-ресторанна справа мали змогу дізнатися про найновіші тенденції та можливості застосування ШІ
-
Здобувачі освіти долучилися до лекцій від викладачів Пряшівського університету
У формуванні індивідуальної освітньої траєкторії важливу роль відіграють вибіркові дисципліни, орієнтовані на запити і потреби здобувачів освіти, які прагнуть знань, важливих для особистісного зростання та професійної самореалізації. Із цією метою на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи студенти другого курсу ОПП Готельно-ресторанна справа вивчають словацьку мову, яка розширює горизонти міжкультурних зв’язків і взаємодії двох сусідніх країн
-
Індустрія гостинності: що варто знати майбутнім фахівцям
To ensure the successful implementation of the educational and professional programmes Hotel and Restaurant Business (educational components Fundamentals of Hospitality, Hotel Management, Restaurant Management) and Food Technologies (educational component Service Management in Restaurant Business), the college engages guest lecturers, industry professionals, stakeholders, etc. In this context, a lecture on ‘General features of the hospitality industry:
-
Партнерство задля сталого розвитку Волинського регіону
25 лютого 2025 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» було проведено круглий стіл «Партнерство задля сталого розвитку Волинського регіону». Учасників круглого столу привітав в.о директора коледжу Ігор Корчук, який відмітив важливість таких зустрічей для обговорення актуальних питань щодо якісної підготовки здобувачів освіти та працевлаштування випускників. Активну участь в
-
Заняття-екскурсія у сімейний ресторан європейської кухні Café de Vino
Для забезпечення відповідності освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» потребам і запитам здобувачів частині уявлень про своє професійне майбутнє, технологій професійного і посадового зростання викладачами Юлією Сус, Оксаною Казнадзей, Яною Лапчук та стейкхолдером – барменом Володимиром Єлістратовим було проведено заняття-екcкурсія у сімейному ресторані європейської кухні Café de Vino. У комфортній атмосфері ресторану Володимир (який є випускником нашого
-
Онлайн лекція від засновника компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»
To involve stakeholders and employers in the educational process of the students of the educational professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business’ and with the support of the Department of Tourism and Hospitality Business of NUFT, students had the opportunity to join a guest lecture by the founder and CEO of the event company Hoteliero
-
Гостьова лекція від директора управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готелю Hilton Kyiv Антоніни Форостяної
Hospitality industry stakeholders hold guest lectures for the students of the educational professional programme “Hotel and Restaurant Business.” Such lectures are organised to ensure that the professional training of students meets the needs of target groups and the labour market. In the process of studying the educational components’ Hotel Business,’ ‘Fundamentals of Hospitality,’ ‘Communication Management,’
-
Підвищення кваліфікації на ТОВ «Сталь Профіль» – розвиток, що відкриває нові горизонти, аналітичні навички та перспективи співпраці
Лариса Гопанчук, викладач фахових дисциплін освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та голова циклової випускової комісії обліку та фінансів, успішно завершила підвищення кваліфікації на базі ТОВ «Сталь Профіль», яке стало важливим етапом у професійному розвитку. Під час стажування була можливість ознайомитися зі структурою компанії, її основними напрямками діяльності та особливостями роботи фінансового відділу. Це












