Категорія: Співпраця з роботодавцями
-
Індустрія гостинності: що варто знати майбутнім фахівцям
To ensure the successful implementation of the educational and professional programmes Hotel and Restaurant Business (educational components Fundamentals of Hospitality, Hotel Management, Restaurant Management) and Food Technologies (educational component Service Management in Restaurant Business), the college engages guest lecturers, industry professionals, stakeholders, etc. In this context, a lecture on ‘General features of the hospitality industry: […]
-
Партнерство задля сталого розвитку Волинського регіону
25 лютого 2025 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» було проведено круглий стіл «Партнерство задля сталого розвитку Волинського регіону». Учасників круглого столу привітав в.о директора коледжу Ігор Корчук, який відмітив важливість таких зустрічей для обговорення актуальних питань щодо якісної підготовки здобувачів освіти та працевлаштування випускників. Активну участь в […]
-
Заняття-екскурсія у сімейний ресторан європейської кухні Café de Vino
Для забезпечення відповідності освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» потребам і запитам здобувачів частині уявлень про своє професійне майбутнє, технологій професійного і посадового зростання викладачами Юлією Сус, Оксаною Казнадзей, Яною Лапчук та стейкхолдером – барменом Володимиром Єлістратовим було проведено заняття-екcкурсія у сімейному ресторані європейської кухні Café de Vino. У комфортній атмосфері ресторану Володимир (який є випускником нашого […]
-
Онлайн лекція від засновника компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»
To involve stakeholders and employers in the educational process of the students of the educational professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business’ and with the support of the Department of Tourism and Hospitality Business of NUFT, students had the opportunity to join a guest lecture by the founder and CEO of the event company Hoteliero […]
-
Гостьова лекція від директора управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готелю Hilton Kyiv Антоніни Форостяної
Hospitality industry stakeholders hold guest lectures for the students of the educational professional programme “Hotel and Restaurant Business.” Such lectures are organised to ensure that the professional training of students meets the needs of target groups and the labour market. In the process of studying the educational components’ Hotel Business,’ ‘Fundamentals of Hospitality,’ ‘Communication Management,’ […]
-
Підвищення кваліфікації на ТОВ «Сталь Профіль» – розвиток, що відкриває нові горизонти, аналітичні навички та перспективи співпраці
Лариса Гопанчук, викладач фахових дисциплін освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та голова циклової випускової комісії обліку та фінансів, успішно завершила підвищення кваліфікації на базі ТОВ «Сталь Профіль», яке стало важливим етапом у професійному розвитку. Під час стажування була можливість ознайомитися зі структурою компанії, її основними напрямками діяльності та особливостями роботи фінансового відділу. Це […]
-
Підвищення кваліфікації на тов «Дах-Профіль» – інвестиція у фахові компетентності та нові кар’єрні перспективи
Викладач фахових дисциплін освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», голова циклової випускової комісії обліку та фінансів Лариса Гопанчук успішно пройшла підвищення кваліфікації на базі ТОВ «Дах-Профіль». Стажування стало важливим етапом професійного розвитку, надавши змогу отримати цінні практичні знання та навички у сфері фінансового менеджменту, аналізу та планування. У ході стажування було детально вивчено організаційну […]
-
Сучасний викладач – компетентний аудитор: стажування в Держаудитслужбі
Викладач фахових дисциплін циклової випускової комісії обліку та фінансів Волинського фахового коледжу НУХТ Галина ЛЕВЧУК пройшла підвищення кваліфікації в Управлінні Західного офісу Державної Аудиторської служби у Волинській області. Під час стажування викладач ознайомилася з основними аспектами державного фінансового контролю, методами проведення аудиту публічних фінансів, аналізу ефективності використання бюджетних коштів, виявлення фінансових порушень та недоліків у […]
-
Здобувачі освіти та викладачі коледжу взяли участь у відкритому діалозі з керівником InternetDevels
Сьогодні в стінах нашого коледжу відбулася зустріч здобувачів освіти, які навчаються за ОПП “Інженерія програмного забезпечення” та “Компʼютерна інженерія”, викладачів відповідних ОПП з Віктором Левандовським, керівником компанії InternetDevels (ТОВ “ДРУДЕСК”). Зустріч пройшла у форматі відкритого діалогу, де кожен учасник мав можливість долучитися до обговорення актуальних питань розвитку IT-індустрії та впливу штучного інтелекту на майбутнє професії. […]
-
Ступенева освіта – запорука кар’єрного зростання випускників
Yurii Solohub, Associate Professor of the Department of Tourism and Hotel Business at NUFT, held an online meeting with graduates of the Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business at Volyn Professional College, where he spoke in detail about the opportunities to study at the National University of Food Technologies. The National University of […]
-
Викладачі коледжу провели зустріч з керівником InternetDevels щодо впливу штучного інтелекту на освіту
У рамках стажування відбулася зустріч викладацького складу ЦВК компʼютерної та програмної інженерії з Віктором Левандовським, керівником компанії InternetDevels (ТОВ “ДРУДЕСК”). Центральною темою обговорення став вплив штучного інтелекту на майбутнє освіти та IT-індустрії. Під час зустрічі було розглянуто низку ключових питань, що стосуються трансформації освітнього процесу в еру ШІ. Особлива увага приділялася таким аспектам як переосмислення […]
-
Виробнича практика як важливий етап професійного зростання
Виробнича практика є ключовим етапом практичної підготовки здобувачів освітньо-професійної програми Харчові технології та відіграє важливу роль у формуванні кваліфікованих і конкурентоспроможних спеціалістів. Вона надає можливість здобувачам освіти не лише поєднати теоретичні знання з практичними навичками, а й ознайомитися з особливостями реальної виробничої діяльності, зрозуміти потреби ринку праці, здобути практичний досвід, який є необхідним для майбутньої […]












